pewna Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No Amonku w górę. Musisz znaleźć domek zanim Lagunka wróci z wakacji. Muszisz być wtedy już w innym dziale. Quote
pewna Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 "Malutki" nie wybieraj się na dól. Do góry, do góry Quote
pewna Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Amonku, Twój kolega Bronx znalazł już swoje miejsce, czas na Ciebie. Hop do góry Quote
pewna Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 No Amonku, a gdzie Ty sie chowasz na drugiej stronie. Hop do góry. Quote
Dika Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Amon HOP !!!!! Czy są jakieś nowe wieści co u tego Wspaniałego Chłopaka słychać ? Quote
daga10011 Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Amon wyglada jak Bronx :( .On szybko znalazl domek-bo ma rodowod-a Amon biedny wciaz czeka :( .Jest przepiekny plaszczyk :cry: -hop do gory piekny psie-jak szukalam Bronxowi domu,mialam ludzi co sie maja zastanowic.Jesli sie odezwa-powiem im o Amonie-na razie cisza z ich strony :-? Quote
Madzialenka Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [b]Daga[/b] czyżby topik z Bronxem i tym drugim dogiem zwinięty? to daj kiedyś znać jak się dla niego sprawy ułożyły, co? Tzrymam kciuki za Amonka oby dobry domek z dobrym panem dostał! Quote
Dika Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [b][color=brown][/color][size=6][/size]AMON HOP !!!!!!!!!!!!!![/b] Quote
pewna Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Amonku kochany a gdzie ty się wybrałeś aż na trzecią stronę. Na pierwszą hop :fadein: Quote
Dika Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Nie ma Lagunki, nie ma żadnych nowych wieści co u Amona........ :((((( Quote
pewna Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Kinga, 58 mkw w niczym nie przeszkadza. Ja sama mam doga, 60 m kw i po wakacjach pojawi sie u mnie nastepny dożek. Dogi to spokojne psy i jeżeli tylko będą miały możliwość wybiegania się, jakiś dłuższy spacerek, to małe mieszkanie w niczym nie przeszkadza. Jeżeli tylko Amon skradł Ci serce, a przeszkodą jest ten metraż, to wg mnie to żadna przeszkoda Quote
anovi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='pewna']Kinga, 58 mkw w niczym nie przeszkadza. Ja sama mam doga, 60 m kw i po wakacjach pojawi sie u mnie nastepny dożek. Dogi to spokojne psy i jeżeli tylko będą miały możliwość wybiegania się, jakiś dłuższy spacerek, to małe mieszkanie w niczym nie przeszkadza. Jeżeli tylko Amon skradł Ci serce, a przeszkodą jest ten metraż, to wg mnie to żadna przeszkoda[/quote] Święte słowa! U nas też jest metraż niezaduży - raptem 54m/kw i dwa dogusie "na stanie" oraz my... :D Kinga - dobrze się zastanów... Drugi raz tak wielkie serduszko może się nie trafić... Quote
daga10011 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 popieram calkowicie :lol: .ja mialam 2 leony w mieszkaniu i byly szczesliwe...dog o ile sie wybiega-metraz mu nie przeszkadza-moj tymczasowy dozek w domu po prostu spi-wazne by pies mial duzo ruchu :wink: ...Amonku piekny-znajdz w koncu dom :cry: Quote
pewna Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 No Amonku do góry, nie możesz być tak daleko. Czy nikt nie chce mieć takiego cudownego "małego" chłopaka. On wciąż czeka, czeka na swojego pana, ktorego pokocha swym ogromnym serduchem :fadein: Quote
Recommended Posts