Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amon wyglada jak Bronx :( .On szybko znalazl domek-bo ma rodowod-a Amon biedny wciaz czeka :( .Jest przepiekny plaszczyk :cry: -hop do gory piekny psie-jak szukalam Bronxowi domu,mialam ludzi co sie maja zastanowic.Jesli sie odezwa-powiem im o Amonie-na razie cisza z ich strony :-?

Posted

[b]Daga[/b] czyżby topik z Bronxem i tym drugim dogiem zwinięty? to daj kiedyś znać jak się dla niego sprawy ułożyły, co? Tzrymam kciuki za Amonka oby dobry domek z dobrym panem dostał!

Posted

Kinga, 58 mkw w niczym nie przeszkadza. Ja sama mam doga, 60 m kw i po wakacjach pojawi sie u mnie nastepny dożek. Dogi to spokojne psy i jeżeli tylko będą miały możliwość wybiegania się, jakiś dłuższy spacerek, to małe mieszkanie w niczym nie przeszkadza.
Jeżeli tylko Amon skradł Ci serce, a przeszkodą jest ten metraż, to wg mnie to żadna przeszkoda

Posted

[quote name='pewna']Kinga, 58 mkw w niczym nie przeszkadza. Ja sama mam doga, 60 m kw i po wakacjach pojawi sie u mnie nastepny dożek. Dogi to spokojne psy i jeżeli tylko będą miały możliwość wybiegania się, jakiś dłuższy spacerek, to małe mieszkanie w niczym nie przeszkadza.
Jeżeli tylko Amon skradł Ci serce, a przeszkodą jest ten metraż, to wg mnie to żadna przeszkoda[/quote]

Święte słowa! U nas też jest metraż niezaduży - raptem 54m/kw i dwa dogusie "na stanie" oraz my... :D

Kinga - dobrze się zastanów... Drugi raz tak wielkie serduszko może się nie trafić...

Posted

popieram calkowicie :lol: .ja mialam 2 leony w mieszkaniu i byly szczesliwe...dog o ile sie wybiega-metraz mu nie przeszkadza-moj tymczasowy dozek w domu po prostu spi-wazne by pies mial duzo ruchu :wink: ...Amonku piekny-znajdz w koncu dom :cry:

Posted

No Amonku do góry, nie możesz być tak daleko.
Czy nikt nie chce mieć takiego cudownego "małego" chłopaka.
On wciąż czeka, czeka na swojego pana, ktorego pokocha swym ogromnym serduchem :fadein: