J.G Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Kragujevac 17.10.2009. SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI: [COLOR=Red]Dosk.I,CAC,NDPwR,BOB,BOG I.[COLOR=Black] Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Backa Topola 18.10.2009. SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI: [COLOR=Red]Dosk.I,CAC,NDPwR,CACIB,BOB,BOG III. [COLOR=Blue][SIZE=3]Champion Serbii. [SIZE=1][COLOR=Black]Zdjęcia wkrótce.[/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
Riviera Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Serdeczne gratulacje dla Pana Jacka i jego wspaniałego pieska.Życzę dalszych sukcesów.Hodowla Złote Gwiazdy Szkocji. Quote
Karma Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Serdeczne gratulacje .Zyczę dalszych sukcesów.:multi::multi::multi: Quote
filonek_bezogonek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 no no no idziesz jak burza Jacku.... moze i my rozpocznieny robienie champinatów innych krajów niż polski. Czy mogł byś podać stawkę i moze jakies zdjecia ? Czy mógł byś podac jakie są zasady uzyskania championatów m in Serbi Czarnogóry etc. ? Pamiętam ze podawałes kiedys link do strony gdzie to wszystko było opisane. Pozdrawiam M. Quote
Pencia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [U][I][B][COLOR=DarkGreen]Gratki !!!![/COLOR][/B][/I][/U] A co do przyznawania championatów różnych krajów to ja podawałam zasady przy okazji jakiejś wystawy,tylko teraz nie pamiętam gdzie to było :) Quote
J.G Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [COLOR=Blue][SIZE=3]Wszystkim dziękuję bardzo serdecznie za gratulacje. [COLOR=Red][SIZE=2]Zdjęcia są tu:[COLOR=Black] [URL="http://www.szpic-miniatutowy.pl/wystawy.html"]www.szpic-miniatutowy.pl[/URL] Dział wystawy. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
M&S Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Spóźnione, ale [B]WIEEELKIE GRATULACJE :multi::multi::multi:[/B] A. Quote
J.G Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='Maks i Spark']Spóźnione, ale [B]WIEEELKIE GRATULACJE :multi::multi::multi:[/B] A.[/QUOTE] Dziękuję bardzo serdecznie:loveu: Quote
filonek_bezogonek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 nie otwiera mi sie link do zdjec .... :placz: Quote
J.G Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']nie otwiera mi sie link do zdjec .... :placz:[/QUOTE] Nie wiem dla czego tak się dzieje:placz: Kliknij na "zdjęcie niedostępne" znajdziesz się na mej stronie i zobacz dział wystawy. Quote
Recommended Posts