Agmarek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Basia i Barni napisał(a):no cóż wiem ,że Isadora robi piękne banerki :cool3: Też sobie o tym pomyślałam jak tylko padło słowo "banerek" :evil_lol: dodam od razu na swoją obronę że ja nie mam o tym zielonego pojęcia :shake: Bosze...jak jej wiszą te cycochy. Aż się serce kraja :-( Po zdjęciach widać że Grubcia zadowolona, Tolcia chyba trochę mniej, a Kuba zdaje się być obojętny na nowe towarzystwo. Co Pańcia do domu przytacha, to trza zaakceptować :evil_lol: Quote
Doda_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 też od razu pomyślalam o Isadorze, jak tylko przeczytalam slowo banerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olgaj Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Kuba to psi anioł akceptuje wszytko i wszystkich, typowy przyklad ze mozna asta wychowac na przyjaciela, dla niego nie ma wrogow. Toska jak zwykle, naburmuszona cale dnie, ale ona ma moj charakter :diabloti: wiec wiele ja wybaczam. A Grubcia? Grubcie ukształtujemy po swojemu, zrobimy z niej psa na medal. ;) Quote
Basia i Barni Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 olgaj napisał(a):Kuba to psi anioł akceptuje wszytko i wszystkich, typowy przyklad ze mozna asta wychowac na przyjaciela, dla niego nie ma wrogow. Toska jak zwykle, naburmuszona cale dnie, ale ona ma moj charakter :diabloti: wiec wiele ja wybaczam. A Grubcia? Grubcie ukształtujemy po swojemu, zrobimy z niej psa na medal. ;) W to nie watpie ,a z Kubą to ogłaszaj to gdzie trzeba ,bo Kubuś to obala mit o amstaffach :loveu: Quote
Basia i Barni Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Skoro osoba do wykonania banerku została wybrana :evil_lol::multi:trzeba wysłac PW do niej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Co tak cicho dzisiaj u suńki ? Jak się czuje Grubcia? Quote
olgaj Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dzis mamy leniwy dzien, przewalamy sie Grubcia z boku na bok. Z ta roznicą, ze Grubcia dodtakowo drapie sie jak ...... Rano wreszcie byla wyczekiwana przez nas kupa :) ładna jezeli można tak powiedziec o kupie. Troche juz sie martwiliśmy, przyznam szczerze. Nudny ten dzień dzis i spokojny, psy chodza zakrecone, jak bąki. Nic ciekawego dzis sie od nas nie dowiecie. Jutro wieczoem podajemy adwocata, wybijemy cholerstwo do cna :mad: Quote
olgaj Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Grubcia dzis zaczeła sie interesowac kubkiem jako potencjalnym kandydatem do zabaw Tylko kubek jeszcze nie bardzo wie, o co jej chodzi. Kupiłysmy dzis nowy lek do uszek bo tamten juz sie skonczył. Koszt 30 złotych, odebrałysmy fakture za BiocanM i Panolog. W sumie 60 zlotych. Za dwa tygodnie w poniedziałek powtórzymy szczepienie Biocan M. Musimy również w tym samym czasie zrobic badania na poziom hormonów tarczycy, koszt okolo 80 zlotych. Jej waga prawdopodobnie nie jest wynikem tak dobrego karmienia przez poprzedniego wlasciciela, ale wynika prawdopodobnie z problemów z hormonami. Zdjecia z dzisieszego dnia przesłałysmy do Ani. Quote
olgaj Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bardzo dziekujemy Agnieszko. Otzrymalismy wczoraj szampon Heksoderm od labladorów info. Dziękujemy bardzo :) Quote
olgaj Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Zdjecia z dzisejszego dnia wysłane do Ani, czyli klasyka. Z pleneru niewiele widac :)ciemno juz bylo, w niedziele zrobimy ładne za dnia Grubcia dzis przeszła pierwsze szkolenie chodzenia przy nodze, ojjj nie podobało sie pannie. Mnie zreszta tez sie nie podobało, ale moj TZ jest bardziej konsekwentny wiec zacisnełam zeby i czekałam na rezultat. Jest! Rezultat oczywiscie Udało nam sie wrocic z pleneru prawie przy nodze Quote
Basia i Barni Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Dzisiaj portretowo o zmierzchu :* Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 piękne oczy.. które mówią wszystko :roll: Quote
Basia i Barni Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Niestety ,ale Pani Prezesowej przepaść nie damy i będziemy walczyc o najlepszy dom , w którym jedyne co będzie robić to leżakowac na kanapie :loveu: Quote
Doda_ Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 basia i barni - poprosze znowu o nr konta i dane do przelewu, na pw Anilla ktora miala kupic spodnie z bazarku dzis odezwala sie, przelala pieniadze dla labradorki. Quote
Doda_ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Doszło juz 20,00 zl od Anilla Czekam na nr konta i dane :) Quote
ewatonieja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 widziałam Dive schudła sporo biega jak szlaona i coś słabo sie słucha czy ktos wogole zajmuje sie promowaniem tego psa robi ogłoszenia? Quote
Guest ambird Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Są już ogłoszenia w sieci. Zaczęły się telefony w jej sprawie. Diva w chwili obecnej jest w hoteliku, bo dostała cieczki :roll: Po zakończeniu cieczki zostanie przetransportowana do dt w Bytomiu. Jak już tu dotrze będą informacje na bieżąco :cool3: Quote
Guest ambird Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Diva ma już dom!! Tak wyglądam po operacji plastycznej :) Teraz mówią o mnie "laska" :wachluje: Ciocia Ania zawiozła mnie do nowych, moich własnych ludzi :tak: Pokazałam, że potrafię robić "siad" ;) Mam tam fajną zabawkę rotfl I braciszka rotfl Tyle wrażeń, że musiałam się zdrzemnąć :spioch: I na koniec, dla wszystkich labomaniaków: Divuniu, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :* Diva miała usunięte cycuchy razem ze sterylizacją. Quote
Agmarek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No rzeczywiście! :crazyeye: ale schudła! :crazyeye: Gratuluję Ci ślicznotko nowego domku i widzę że będziesz tam szczęśliwa :multi: Fajnie by było jakby nowi właściciele do nas zawitali :loveu: Quote
Guest ambird Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Czy ktoś pamięta Grubcię? :) Dziś mija rok odkąd jest w nowym domku :lol: Wczoraj byłyśmy ją odwiedzić i przeżyłyśmy szok, jakby nie ten sam pies :loveu: Tylko cycolki ją identyfikują :cool3: Diva odmłodniała, jest radosna i szczęśliwa :loveu: Zobaczcie sami: Quote
Recommended Posts