Jump to content
Dogomania

HANS 7 LAT - molosowaty - potrzebuje domu przed zimą :( POMOCY

Recommended Posts

Posted

I tutaj komuś możesz wpaść w oko.... tylko musisz pokazywać się, a nie siedzieć cichutko na trzeciej stronie...:p
Połowa ogłoszeń za mną... zaraz będę "kleić" resztę..:)

ZROBIONE :)

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patia']Brak odpowiedzi ze strony adopcyjnej dogów :shake: Może jeszcze napiszą ...[/QUOTE]a ile maili poszło.....? bo to tak do skutku trzeba....jeden dziennie......jak nie na litość to na zmęczenie......

poproszę o mail...jak się w kilka weżmiemy to może komuś coś zmięknie....

Posted

Udało mi sie dzis wziąc Hansa na niedługi spacerek :), tym razem bardzo ładnie wrócił do boksu . ALe wystrzelił z niego za to jak z procy , zrobnił z 10 kółek wokół włsnej osi i poooleciał (a ja za Nim ) obsikiwac najbliższe krzaczki :p

• 3 weeks later...
Posted

Jaki on jest śmieszny ... on jest taki jak Daren , nie da sie na niego patrzec i sie nie smiac ;P
Jak wyskoczy z boksu to kręci radośnie młynki w miejscu i leeeci .... obsikac caaały "swój " teren

Patrzac na to jaki trafił do schronika musze stwierdzic ze ładnie mu sie boczki zaokragliły :) ... na szczęscie nie ma jeszcze mrozów , ale wolałabym widziec Pana plutodoga w domu ...

• 3 weeks later...
Posted

No i przyszły mrozy .... ....

Hanz juz doskonale mnie poznaje, ale bidus musi czekac na koniec kolejki zawsze na spacer, jak jest mniej wolontariuszy z innymi psami na spacerze

zima mnie przeraza ;( , choćby mu nie wiadomo ile słomy napchali do budy zima go zniszczy ... tak jak "mi" zniszczyła Akorda
[*] :( któremu nie udało sie znaleźć domu i musiał odejść w schronisku .

Posted

agamika napisał(a):
No i przyszły mrozy .... ....

Hanz juz doskonale mnie poznaje, ale bidus musi czekac na koniec kolejki zawsze na spacer, jak jest mniej wolontariuszy z innymi psami na spacerze

zima mnie przeraza ;( , choćby mu nie wiadomo ile słomy napchali do budy zima go zniszczy ... tak jak "mi" zniszczyła Akorda
  • :( któremu nie udało sie znaleźć domu i musiał odejść w schronisku .

• nawet nie mów:shake:....

• 2 weeks later...
    • 3 weeks later...
    Posted

[quote name='bahlsa']dzisiaj z ogłoszenia:
    http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_psy_dog,oddam_doga,II0CRHT.html
    dostałam zapytanie o Hansa... w jednym zdaniu ktoś zapytał ile ma lat.
    Odpisałam (zgodnie z prawdą :p) że ok. 6, opisałam jeszcze raz jego zalety (ściagnęłam Wasze opisy o nim z wątku)
    i poprosiłam o kontakt gdyby ten "ktoś" był dalej zainteresowany.

brawo.:p a było też chyba pytanie, czy będzie utrzymywał czystość w domu?......

Posted

o to ja zapytałam, bo "pytający" napisał, że nie ma ogrodzenia.
    Hans mu się bardzo podoba.
    No to napisałam jeszcze jednego maila, jaki to on biedny, że pilnie szukamy mu domu itd.
    Teraz czekam na odpowiedź.....

Posted

bahlsa napisał(a):
    o to ja zapytałam, bo "pytający" napisał, że nie ma ogrodzenia.
    Hans mu się bardzo podoba.
    No to napisałam jeszcze jednego maila, jaki to on biedny, że pilnie szukamy mu domu itd.
    Teraz czekam na odpowiedź.....

:evil_lol:..........

Posted

do mnienikt na razie o Hanza nie dzownił ...tzn kiedyś jeden facet, ale on w sumie to chciał blabladora dla dzieci ...

Hans był dzis na dłuuugim spacerku ,łakomczuch o mało nie połknął palcy Majce ze smakołykami ...
    czesc boksu ma hrabia dywanem wyłożony :) ..

zarz wkleje link do zjec od Majki , tylko prosze nie przerazic sie zaczerwienieniem, on sobie zadrapał brzeg ucha i to stąd ...

http://picasaweb.google.pl/MajeczQa/HansDogowatyDoAdopcji#