Paulina_mickey Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Odezwała się do mnie osoba ze Świdnika chętna na jakiegoś młodego(lub szczeniaka) miśkowatego psa, który toleruje inne psy, koty i dzieci. Na razie mieszkanie w bloku, a potem ludzie przeprowadzają się na wieś? dokładnie nie wiem, w każdym razie do domu wolno stojącego z dużym ogrodem itd. edit: wrzuciłam niektóre nasze psy na watek przygarne psa kometa wyślij mi te zdjęcia psiaka w hotelu, chciałam zrobić ten zbiorczy bazarek dla "Twoich" psiaków.;) Quote
LadyS Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 DZiewczyny, jak pojedziemy do schronu np w okolicach 9-10, to na ktora wrocimy? Quote
evel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jak nam sprawnie pójdzie to może 14? Nie mam pojęcia. Czy ktoś wymyślił, jak dojechać na miejsce docelowe wyłażąc z busa w Lubartowie? :evil_lol: Quote
gryzeldzia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='evl']Jak nam sprawnie pójdzie to może 14? Nie mam pojęcia. Czy ktoś wymyślił, jak dojechać na miejsce docelowe wyłażąc z busa w Lubartowie? :evil_lol:[/QUOTE] [I]" Przepraszam, a jak zamierzacie dotrzeć busem do schroniska ? Tam nic nie dojeżdża. Mogę Was odebrać z przystanku - tu, gdzie zwykle, na przystanku za pałacem (po prawej). Mam 4 miejsca."[/I] Tak wymyślił-matrioszka wymyśliła.(post 695) Quote
evel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Edit: Dobra, rozkminiłam. Mam dzisiaj ciężkie myślenie :roll: :oops: Quote
matrioszka2 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Tylko wieczorem JUTRO proszę, żebyście napisały, że mam koniecznie przyjechać.I o której macie zbiórkę w Lublinie. Oczywiście po ruszeniu busa, piszcie esemesa. Quote
AngelikaXD Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Znalazłoby się jeszcze dla mnie miejsce z Lubartowa? Pytam tak na wszelki wypadek, bo jeszcze niewiem czy będe jechać. Pewnie wieczorem się dowiem. Quote
leni356 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dziewczyny, tymczas dla sznupki jest płatny, kudłaczy mamy taką ilość ze głowa boli :shake:, jeśli nie ma transportu to niestety nie możemy go dłużej blokować - same chyba rozumiecie Quote
evel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Leni, sytuacja ma się tak: w sobotę my (ja, Paulina, Mike, teresz, Angelika, matrioszka, plastelina, ladySwallow) jedziemy do schronu, wyprowadzić psy, zrobić fotki i opisy. Lady zabiera jednego szczeniaka na DT do Piranhii. W niedzielę do schronu jadą kometa, golf i Jo37 i wtedy prawdopodobnie zabiorą foksię na DT do beki i pewnie coś jeszcze wyciągną. Jeśli chcecie wyciągnąć sznupkę bardzo proszę - skontaktujcie się z którąś z dziewczyn z 'niedzielnego sortu'. Quote
Paulina_mickey Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Asia mi napisała, że może nas zgarnąć z Lubartowa, ale nie zostanie z nami długo. Tylko podrzuci co tam na i może nas(4 osoby) wziąć do Nowodworu z tym, że potem już będziemy musiały pokombinować jak wrócić. To Ewelina o której koło 9 możesz być? Tak żeby się spotkać tam pod tym bazarem koło dworca i jechać. Wiecie czy teresz jedzie?Bo wtedy ktoś mógł by się z nią poza Pauliną zabrać. Quote
LadyS Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Teresz z tego, co wiem, jedzie - przynajmniej tak rozmawialyśmy. Quote
evel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja się też zabiorę z teresz - myślałam, myślałam i wymyśliłam sobie nocleg w mieście :evil_lol: Quote
LadyS Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Trzeba było mówić, pokój wolny mam :P Umawiałaś się jakoś dokładniej już z teresz? Quote
evel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Napisała mi SMSa, że mamy jej napisać o której chcemy jechać ;) Quote
LadyS Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 To my w życiu nic nie ustalimy :D To dziewczyny, jak się umawiamy? Quote
evel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja myślę, że tak jak było jest OK - czyli my wyjedziemy gdzieś koło 9 spod reala, inni się umówią jakoś o 9 na Dworcu PKS i wsiądą w busa, powinnśmy dotrzeć na miejsce mniej więcej o tej samej porze. Quote
Paulina_mickey Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Inni czyli ja, Michał i Plastelina? Czy jeszcze ktoś ma jechać? Quote
LadyS Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja tak trochę nie w temacie - co ze Sznupką? jedzie w końcu do DT? Quote
evel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Nie wiem, leni się nie odzywa... Może załatwią to jakoś na pw/telefonicznie z dziewczynami z Wawy? Quote
plastelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dziewczyny słuchajcie ,ale my nie mamy jak wrócić:roll: ja raczej nic nie wykombinuje , obie z Pauliną jesteśmy trochę chore i średnio nam się uśmiecha spacer w drodze powrotnej.no a nie chce liczyć na to że akurat może kierownik lub jego pracownik będą wracać do Lublina, bo moze tak nie być. lub znowu posiedzę sobie kilka godzin tam;) Quote
LadyS Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ech, no to jak my to zrobimy? Może po prostu przełożyć na następny weekend? Bo skoro jesteście chore, to może się podleczcie, bo stanie na dworze w zimnie Wam nie pomoże raczej... Quote
evel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Hm. No właściwie można by poprosić kierownika o podrzutkę do Lubartowa chociażby, samochodem to pięć minut a stamtąd już busy co chwilę do Lublina jeżdżą. Bo inaczej to nie wiem jak to załatwić. Quote
Paulina_mickey Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja wole nie przekładać pomimo, że nie jestem całkiem zdrowa. A z kierownikiem to różnie może być, może mieć czas a może i Go nie mieć, tak całkiem nie możemy się na niego zdać nie znając jego zdania teraz. A nie wiecie czy znajoma teresz tez jedzie?Bo Ona wspominała, że znajoma ma też auto. Quote
Recommended Posts