Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z golfem-jej samochodem,ale ona niestety nadal nie moze:(
ostatnio płacilam znajomym za transport,ale w zwiazku z leczeniem zdechlaczkow-nie mam kasy na transport:(

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kometa']a masz mozliwość wykupienia antybiotyku i podania małemu??
albo chocby podania doustnie tabl antyb który zawiozłam do schronu!!

Tu jest takie niedomówienie : kierownik powiedział, że "dostał szczepionkę i ona nie zadziałała , i zaczyna chorować".A może ten suchy nos to reakcja poszczepienna.Chyba chodziło o nosówkę.Pies w schronie od kilku dni.Więc niekoniecznie jest chory, tylko miał taką temperaturę "po"? Kometo, możliwe to jest ?

Kochana, powiedzmy sobie szczerze - nikt nas do boksów nie wpuści, a już na pewno nie taką watahę ludzi.:shake:
Przyjeżdżaj jak najszybciej.

Pociągiem.Ja Cię odbiorę z PKP.Co ja plotę - Dziewczyny Cię odbiorą.
Ten proszek do odkażania, to dla Nowodworu, tak ? 45 zł za 15 kg.A przesyłka 25 zł.:-(
Zorientuję się, gdzie to kupić na miejscu .

Dziewczyny - pytajcie u znajomych wetów !!! AGRISAN

Posted

Nie oszukujmy sie-w szczepienie nie ma co wierzyc...
suchy nos nie musi byc oznaką choroby;)
ale za duzo psiaków z lubartowa straciłam by wierzyc w deklaracje...
Ja to włażę do każdego boksu...tak własnie znalazłam moją maleńka rudzinę:(
Tak miedzy Bogiem a prawda-psy tam trafiajace lub bedeace sa najczesciej niedozywione, osłabione, zarobaczone, wiec niestety tym bardziej podatne na choróbska....
AGRISAN-tak-dla NOWODWORU

Posted

Coś mi się zdaje, żeś wetko na dyżurze ...:cool3:

Z fotami łatwo nie będzie, bo tam ciemno, a psy strasznie aktywne.Jedna suczunia, ta po prawej (rudawa, złota) z dwiema kluchami, bardzo łagodna, spokojna.Druga, z dwoma czarnymi dość już wyrośniętymi- naprzeciwko wejścia; merdała ogonkiem.Prześlicznego koloru, taki mahoń,brąz.I te jej czarnulki też wesolutkie.
Oneczka wydawała się zdrowa.Szczekała, próbowała podskakiwać.Te klatki dają tyle możliwości ruchu, że kurde aż coś się robi.:angryy:
Kometo kochana, która to jest klatka na lisy ?:crazyeye:

Posted

:)
wiem, ze tam ciemno, dlatego trzeba je wziąc na spacerek;)
Klatka na lisy jest w "korytarzu" między boksem szczeniąt a izolatkami...są tam 2 cudowne szczeniorki-sunie...

Posted

A, te takie co wyrosną na podrabiane owczarkowate COSIE ;) To te, którym ostatnio robiłyśmy zdjęcia, te obok komórki ze słomą.

W ogóle można by na początku wziąć na spacer szczeniaki i porobić im fotki, co Wy na to?

Posted

kometa napisał(a):
z golfem-jej samochodem,ale ona niestety nadal nie moze:(
ostatnio płacilam znajomym za transport,ale w zwiazku z leczeniem zdechlaczkow-nie mam kasy na transport:(

Kiedy chcesz jechać do Lubartowa ? Mój telefon 0-600 953 938 .
Niestety nie mogę pisać PW .

Posted

Fotki są z soboty.To małe czarne z tyłu,raczej już nie(kier.mówił że te wszystkie maleńkie szczeniorki są za małe i raczej do ....).Co zrobił,nie wiem.Tam nie ma kto ich z butli mlekiem karmić a do pojemnika z wodą nawet nie dostawały.Pokarmu suchego chyba jeszcze nie umiały jeść.
A te trzy starsze są super.Musiała bym podjechać na szybko i sprawdzić czy jest terierkowata.Jeśli ci bardzo na niej zależy.

Posted

[quote name='gryzeldzia']Aukcja kudłacza.
Piszcie co mam dodać i co zmienić.
Czy to pies,ile może mieć lat i jak zachowywał się na spacerku?
Może macie jeszcze jakieś jego fotki.
Które psy wystawiać priorytetem.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=829472532

Gryzeldziu, ja bym rozwinęła skrót "pon", ludzie nie skumają, że to Polski Owczarek Nizinny ;)

beka, raczej są, tam nie ma praktycznie wcale adopcji...

Posted

ja niestety nadal nie mam czynnego samochodu, ale jechać mogę!

Co ze strona www, macie już coś?
może potrzeba Wam jakiejś pomocy, grafika, kompozycja itp- jak by co walcie śmiało.

Posted

Słuchajcie to jedziemy w sobotę o ile pogoda dopisze ale jak się zgadamy? Mówię to szczególnie o ludziach z Lublina. Bo może umówimy się jakoś żeby razem dotrzeć do schroniska. No i trzeba ustalić jakaś godzinę, proponuję może 9 lub coś w tych granicach. Weźcie smyczki i jak ktoś ma to aparaty. Ale musimy się podzielić obowiązkami, kto wychodzi, kto robi zdjęcia a kto zapisuje co to za pies itd. I przydało by się, żeby kierownik był w tym czasie.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Ja od razu mówię, że aparatu nie mam - smycz jaką? Z obrożą, bez?
Jak masz z obrożą to może być z obrożą. A jak nie to i z samymi smyczkami sobie damy na pewno radę.

Ja aparat mam i mogę się zgłosić do robienia tych zdjęć. :)

Posted

Ja smyczy nie mam, bo mi jakaś cholera zeżarła ostatnim razem :mad:

Ale aparat wezmę, chociaż bateria jest szajsowa... Coś tam może mi się uda cyknąć, obrobię i się zabiorę na poważnie za allegro (znaczy ja się zabiorę, TŻ wystawi :cool3:).