Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-([quote name='karolina27']Jak co to jestem jeszcze ja Pineska. Kilka razy dziennie sprawdzam ten wątek z zapartym tchem, więc jak co, to mogę coś przekazać. No i oczywiście dorzucę się do benzyny na transport Dropsika, jeśli będzie taka potrzeba.[/QUOTE]

Dziewczyny, za benzynę zapłacę ja :) Mogę wpłacić z góry lub zwrócić Wam na miejscu, kiedy piesek przyjedzie. Mnie to bez różnicy, więc mówcie jak Wam wygodniej ;)

EDIT:
Tak sobie przeglądam to forum i trafiłam na wątek bazarkowy, super sprawa :) Mialabym trochę rzeczy do oddania - ubrań, bizuterii, kosmetyków itp. Tylko nie jestem pewna czy poradzę sobie z prowadzeniem bazarku :( Jestem tu nowa i chyba bałabym się, że się pogubię - może jakaś bardziej doświadczona osoba mogłaby mi pomóc?

No nic, jutro wyjeżdżam, do zobaczenia na forum w niedzielę lub poniedziałek, trzymajcie się :)

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam dzisiaj troche zalatana i nie moglam wejsc na dogo, ale myslami bylam z Ola i Lucyna, no i z Dropsikiem. :lol: Tak sie ciesze, ze wizyta wypadla dobrze, choc juz po pierwszym poscie Oli mialam przeczucie, ze bedze ok. :lol: Jak bede potrzebna do szukania transportu to prosze dajcie znac tu na watku.

Aha, od soboty nie bedzie mnie na dogo przez tydzien, bo jade na urlop, ale jak tylko wroce to tu zagladne.

Posted

Pozwolę sobie zaprosić na mój pierwszy bazarek z książkami:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213478-Ksi%C4%99gi-ksi%C4%85%C5%BCki-i-ksi%C4%85%C5%BCeczki-na-Sopockie-bideczki!-Do-18.09.2011-godz.-20-00?p=17509209#post17509209[/url]

Posted

[quote name='Pinesk@']Mam już transport :) Zadzwonię dziś wieczorem do Oli bo już na dogo pewnie nie zajrzy. Trzymajcie kciuki :)

EDIT: z bazarkami pomogę oczywiście ;)[/QUOTE]

Trzymamy kciuki!!!

Pewnie jak wroce z urlopu, to Dropsik bedzie juz we wlasnym domku!!! :multi:

Posted

[quote name='Pinesk@']Mam już transport :) Zadzwonię dziś wieczorem do Oli bo już na dogo pewnie nie zajrzy. Trzymajcie kciuki :)

EDIT: z bazarkami pomogę oczywiście ;)[/QUOTE]

Pinesko, już wróciłam :) Super, że znalazłaś transport! :multi: Niestety nie miałam od Ciebie żadnego telefonu :-( w górach miałam duże problemy z zasięgiem :-(

Posted

[quote name='Pinesk@']Dropek dziś został wykapany i jutro w nocy rusza w podróż :)[/QUOTE]
fantastycznie!:multi:Pinesko, daj potem tylko znać o której godzinie mniej więcej można się spodziewać pana, który przywiezie pieska :)
Opłata adopcyjna za malucha poszła przelewem - myślę, że już jest na koncie schroniska :)

Posted

Dropsiu już spakowany, u pana Arka (pan wiozący pieska) czeka już na wyruszenie w podróż :)

[IMG]http://i641.photobucket.com/albums/uu138/Pineska_92/STP86428.jpg[/IMG]

[IMG]http://i641.photobucket.com/albums/uu138/Pineska_92/STP86430.jpg[/IMG]

Posted

Dziekuję Wam dziewczyny! :calus: Trzymajcie mocno kciuki za udaną podróż !:happy1: Już się nie mogę doczekać :bigcool::Dog_run:

[B]Pinesk@[/B], super zdjęcia! kochany maluch:iloveyou:

Posted

Marmurkowy chłopczyk, jak smacznie śpi. Wczoraj, jak go kąpałyśmy też był grzeczny, nawet mocno się nie wyrywał. A na spacerku, na smyczy, jak łanie chodzi i tak charakterystycznie i śmiesznie podrzuca obie tylnie nóżki do góry. Coś mi się wydaje, że przyniesie nowej właścicielce jeszcze dużo radości. Odwdzięczy się miłością i wiernością.

Posted

[B]Karolina27[/B]-masz rację, piesek na pewno będzie dla mnie wielką radoscią, będzie kochany całym sercem :) Dzwonił dziś do mnie pan Arek i mówil, ze nie da rady wyjechać w nocy, tylko rano. Będzie u mnie ok 14-stej, tak więc nie martwcie się dziewczyny :) Dam znać jak tylko piesek dojedzie :)

Posted

Dropsiu jest już u mnie:multi: Pan Arek przyjechał tak jak mówił - ok. godziny 14-stej. Przepraszam, że nie odezwałam się wczesniej, ale chciałam dotrzymać maluchowi towarzystwa i oprowadzić go spokojnie po domu i ogródku, żeby mógł poznac teren :) Z moimi rottkami dogadał się bardzo dobrze, przywitanie wypadło bez najmniejszych problemów. Teraz maluch sobie śpi - odpoczywa po ciężkiej podróży. Fotki zrobię jutro, bo nie chcę go budzić. Przejechał naprawde kawał drogi. Jestem bardzo, bardzo wdzięczna Panu Arkowi, że dowiózł do mnie pieska i Wam, bo gdyby nie Wy to nigdy bym się nie dowiedziała o jego istnieniu:Cool!: Zostaję z Wami na forum, więc na bieżąco będę zdawać relację :-p