Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']Oczywiście że pytałam, bardzo mu się podoba Czoko, ale niestety mieszka w pięciorodzinnym domu, a mama na psa się nie zgadza, choć ogólnie mogę powiedzieć, że wszystkie mu się podobały, nawet był zdziwiony że takie zadbane i fajne :)[/QUOTE]

To moze bedzie chociaz przychodził częściej. To tez by byla duza pomoc.

A to link do bazarku szpilki dla Przytuliska [url]http://www.dogomania.pl/threads/214938-Smycze-obroze-łancuszki-kolczatki-korale-ciuszki-muza-i-wiele-innych!-Do-5.10[/url]

Posted

Tak, mówił, że jak tylko czas mu pozwoli to przyjdzie, liczę na to, bo to naprawdę pomoc, zresztą sam się zaofiarował, to mam nadzieję, że słowa dotrzyma, już to że obiecał i przyszedł w sobotę, to już dobrze o nim świadczy :) czyż nie??? :)

Posted

[quote name='Agula99']Tak, mówił, że jak tylko czas mu pozwoli to przyjdzie, liczę na to, bo to naprawdę pomoc, zresztą sam się zaofiarował, to mam nadzieję, że słowa dotrzyma, już to że obiecał i przyszedł w sobotę, to już dobrze o nim świadczy :) czyż nie??? :)[/QUOTE]

Trzymam kciuki, żeby dalej przychodził i za telefony w sprawie psow żeby dzwoniły

Posted

[quote name='barb']Trzymam kciuki, żeby dalej przychodził i za telefony w sprawie psow żeby dzwoniły[/QUOTE]
Dzwońcie telefony, dzwońcie!!! Barb rozkazała, to macie dzwonić!!!! Słyszycie???????????????????? Hooop hoooop!!!!

Posted

[quote name='barb']Ale może my juz jednak pojdziemy spać? Rano niestety trzeba wstawać. :placz:[/QUOTE]
Dobry pomysł, dobrze, że przypomniałaś!! To ja spadam!! Jutro ciąg dalszy działania!!! :) ;)

Posted

W przytulisku dwa nowe wliczurki! Suczka i piesek, bardzo miłe, fajne, sunia taka wystraszona trochę i chuda aż czuć jej grzbiet, głodna widać okropnie, bidulki tułały się przez kilka dni jak nie dłużej, a mi już ręce opadają!!! Mój optymizm pękł, poturlał się i stoczył w otchłań ciemności......:(

Posted

Wątek maleńkiej ratlereczki [B]Mimi [/B]ze złamaną łapą, którą przerzucili nam przez płot do przytuliska. :-(

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/215222-Pomocy%21%21%21-Ratlerka-ze-zlaman%C4%85-%C5%82ap%C4%85-przerzucona-przez-p%C5%82ot-przytuliska-%21%21%21?"]http://www.dogomania.pl/threads/215222-Pomocy!!!-Ratlerka-ze-zlamaną-łapą-przerzucona-przez-płot-przytuliska-!!!?[/URL]

[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/3378/p1040216m.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Agula99']W przytulisku dwa nowe wliczurki! Suczka i piesek, bardzo miłe, fajne, sunia taka wystraszona trochę i chuda aż czuć jej grzbiet, głodna widać okropnie, bidulki tułały się przez kilka dni jak nie dłużej, a mi już ręce opadają!!! Mój optymizm pękł, poturlał się i stoczył w otchłań ciemności......:([/QUOTE]

Nie dziwię się Agulu, że twój optymizm pękł :-(

Posted

Rozdziadowywanie to pierwsze zadanie ciotek;) dostałam łapami po twarzy i Czoko prawie podbil mi oko ale patrzec na jego radosc z kontaktu z człowiekiem bezcenne:D

Rozmawiałysmy z Becia w drodze powrotnej i widomo ze kazdy lubi inny typ psa, ja lubie z psem popracowac a ona kiedy pies jest lagodny i przymilny:) a wiec kazdy ma jakies zadanie do spełnienia ja moge troche je pognebic a Becia pogłaskac;) juz zacieram rece:D:D:D (biedne psy:D)

Posted

Ja lubię najbardziej "szorstkowłosą łobuzerkę " i dziadeczki. ;)

A odnośnie naszych boguchwalskich dziadeczków to napiszę tutaj ( bo nie wiem, czy wszyscy znają wątek Łatka ) że nasz boguchwalski dziadunio niestety odszedł za tęczowy most u Madzi i Bartka w Krakowie [*]
I tu chciałabym serdecznie im podziękować za wspaniały dom jaki mu dali, pełen miłości i troskliwej opieki, wiem, że nadal będą kibicować naszym boguchwalskim psiakom, serdecznie ich pozdrawiamy!!:hand::calus:

Posted

[IMG]http://img838.imageshack.us/img838/2363/p1040365t.jpg[/IMG]

To jeden z tych wilków ktore trafiły do przytuliska 2 dni temu. Oba są przepiękne, z dłuższym włosem i bardzo spolegliwe. To rodzeństwo albo matlka i syn, w każdym razie widać że są ze sobą spokrewnione. Niestety mam kłopot z wstawieniem innych zdjęć bo mój komp dogorywa.

Posted

Na przygarnijzwierzaka jest jeszcze ogloszenie Brutusa - przyda sie dla tych o-nkow.
I koniecznie napiszcie gdziedokladnie znalezione, i jak najwiecej info.
Troche onkow jest poszukiwanych z tego co pamiętam.

Posted

Sunia kochaniutka, tak się cieszy, skacze, tuli do człowieka, prosi o głaskanie, cudowna. A pan Pies trochę z dystansem, ale też grzeczny, miły, trochę może lękliwy, zresztą obydwoje tacy ciut przestraszeni, ale poza tym cudeńka!!! :)
Ps. A ja sobie ich nazwałam Tola i Lolek!! A co, jakoś wołać ich muszę :)

Posted

E tam on taki właśnie Lolek!!! Bo on taki ciągle dziecinny, niech każdy sobie zwie jak chce, a ja sobie wołam Tola i Lolek!! A mój pomocnik jak na razie ani razu w tym tygodniu się nie pojawił, no cóż nie mamy szczęścia do wolontariuszy!!!

Posted

[quote name='Agula99']E tam on taki właśnie Lolek!!! Bo on taki ciągle dziecinny, niech każdy sobie zwie jak chce, a ja sobie wołam Tola i Lolek!! A mój pomocnik jak na razie ani razu w tym tygodniu się nie pojawił, no cóż nie mamy szczęścia do wolontariuszy!!![/QUOTE]

Moze pojawi sie w sobotę :lol: