Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']Fajny ten nowy banerek z naszymi psiakami, a jak to się robi, żeby on był razem z moimi postami?? Niestety nie potrafię tego zrobić, a bratanka nie ma i nie ma mnie kto oświecić!! ;)[/QUOTE]
Robisz tak - najeżdżasz myszą na banerek, klikasz i przeciągasz - banerek się zaniebieszczy. Wtedy klikasz prawym przyciskiem myszy - otwiera się okienko, masz tam różne rzeczy, między innymi "kopiuj". Klikasz ( lewym) na kopiuj.
teraz wchodzisz w "ustawienia" - na samej górze strony, w niebieskim pasku.
Wybierasz "edytuj sygnaturę". Jak się otworzy okienko - ustawiasz w nim kursor, klikasz prawy przycisk myszy i dajesz "wklej". A potem "zapisz sygnaturę" I już.
Czujesz się oświecona?

Posted

[quote name='Agula99']Kolusia i cała reszta znów wyspacerowane, miałam dwie małe pomocnice, które wyprowadziły ze mną Kaję, Blondi, Atosa i Pako, po drodze jedna opowiadała przez drugą co jak i kiedy, mają pieska i śpi z nimi w łóżku, oraz masę innych rzeczy, także nie nudziłam się ani chwili, a psiaki też były zadowolone!! :)[/QUOTE]

Fajnie, że mialaś towarzystwo. :lol:To te same dziewczynki. które raz już były?

Posted

Tak to jedna z tych dziewczynek z siostrą, bardzo miłe i bardzo dobrze poukładane w głowie, jeśli chodzi o zwierzątka!! To jest pocieszające!! :)
A banerek dalej nie działa!! echhh.....

Posted

[quote name='barb']Dziewczyny jest taki wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/214318-Dom-dla-psiego-anioła!!-małopolska[/url]
Zajrzyjcie. Myslalam o Colusi. Moze by sie nadawała? Cowy na to?

Niestety na razie nie ma innych wątkow gdzie mozna by wstawić Boguchwalskie psiaki.

Jest poszukiwana mala kudlata ale musi lubić koty. Z wyglądu kaja bylaby do idealna ale co do reszty to nie wiem :shake:.[/QUOTE]

Beciu tam gdzie jest link szukaja dużej, lagodnej suki lubiącej psy, koty, dzieci. Zajrzyj tam prosze.

A mala kudlata to inny wątek. Nie wklejalam go tu bo wiem że Kaji raczej nie mozna polecić.

Widocznie niezbyt jasno to wszystko napisałam.

Posted

[quote name='Agula99']Nasza Kolka spokojna, miła, urocza, głaskać i tulić się lubi, ale jaka jest do kotów hmm tego to nikt chyba nie wie ;)[/QUOTE]

Brutusowi udało się znaleźć dom bez sprawdzania na koty. A zaglądałas Agulu na ten wątek, gdzie myślałam włożyć Colusię?
oni tam co prawda już jakieś psy sobie upatrzyli ale Colusia taka fajna, a wątek otwarty.

Posted

[quote name='Agula99']Tak zaglądałam, próbować zawsze można!! A ja muszę wreszcie stąd iść , bo za dużo czasu tu spędzam, a czas ucieka, ciąg dalszy jutro :)[/QUOTE]

To samo mialam napisać. Dziś strasznie dużo czasu spędzilam przy komputerze przez bazarek Viki. Chcialam go pomóc podnosić i jeszcze trochę rozreklamować. To też juz kończę :bye:

Posted

[quote name='Agula99']U Brutusa nie ma kotów!! he he he :)[/QUOTE]

Tam gdzie trafił nie. Ale pamietasz chodziło o taki wątek, gdzie był poszukiwany owczarek niemiecki przyjazny do kotów.

Posted

[quote name='barb']Tam gdzie trafił nie. Ale pamietasz chodziło o taki wątek, gdzie był poszukiwany owczarek niemiecki przyjazny do kotów.[/QUOTE]
Tak pamiętam, no ale Brutus tam nie pojechał, więc i tak nie było ważne czy zgodzi się z kotami czy nie :)

Posted

Mam jescze jedno pytanie, może ktoś mi wytłumaczy. Banerek mam, ok, ale co z tego kiedy jak się na niego kliknie to nie otwiera się strona naszego przytuliska i nawet jak zaglądam na inny wątek, a ktoś by chciał zaglądnąć do nas to nie da rady!! No i znowu mam problem! Florentynko, noo jak to się robi??? :)