Florentynka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Agula99']Fajny ten nowy banerek z naszymi psiakami, a jak to się robi, żeby on był razem z moimi postami?? Niestety nie potrafię tego zrobić, a bratanka nie ma i nie ma mnie kto oświecić!! ;)[/QUOTE] Robisz tak - najeżdżasz myszą na banerek, klikasz i przeciągasz - banerek się zaniebieszczy. Wtedy klikasz prawym przyciskiem myszy - otwiera się okienko, masz tam różne rzeczy, między innymi "kopiuj". Klikasz ( lewym) na kopiuj. teraz wchodzisz w "ustawienia" - na samej górze strony, w niebieskim pasku. Wybierasz "edytuj sygnaturę". Jak się otworzy okienko - ustawiasz w nim kursor, klikasz prawy przycisk myszy i dajesz "wklej". A potem "zapisz sygnaturę" I już. Czujesz się oświecona? Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 O matko, jakie to skomplikowane!!! Oświecona to nie, ale skołowana to tak ;) he he no nie wiem czy dam radę!! ;) Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 No dobra Florentynka, zobaczmy co z tego wyszło??? ;) No i nie wyszło!!! Kurde co ja źle robię??? Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Agula99']Kolusia i cała reszta znów wyspacerowane, miałam dwie małe pomocnice, które wyprowadziły ze mną Kaję, Blondi, Atosa i Pako, po drodze jedna opowiadała przez drugą co jak i kiedy, mają pieska i śpi z nimi w łóżku, oraz masę innych rzeczy, także nie nudziłam się ani chwili, a psiaki też były zadowolone!! :)[/QUOTE] Fajnie, że mialaś towarzystwo. :lol:To te same dziewczynki. które raz już były? Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Tak to jedna z tych dziewczynek z siostrą, bardzo miłe i bardzo dobrze poukładane w głowie, jeśli chodzi o zwierzątka!! To jest pocieszające!! :) A banerek dalej nie działa!! echhh..... Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dziekuje Agulu,za podrzucenie bazarku Viki. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A nie ma za co, niestety tylko tyle mogłam zrobić :) Quote
Florentynka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Hmmm, wygląda, jakbyś go wkleiła raz i trochę. Wyrzuć i spróbuj powtórzyć operację. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 No wyrzuciłam i wkleiłam kolejny raz i co....?????????????? Jest?? Udało się??? Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Agula99']A nie ma za co, niestety tylko tyle mogłam zrobić :)[/QUOTE] Dzieki i za to. Ja też tylko podrzucalam. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Chyba dalej coś źle, bo mam jeszcze z boku jakiś link..hmmm Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ale jak?? Już go wywaliłam, a on dalej się tu pokazuje !!!! Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 no i co??? udało się??? jest???? mam?? bez linku??? czyściutki???? jeeest??????????????????????? jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Bardzo ładnie sie udało :klacz::klacz::klacz: Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 heheh dzięki barb, bez pracy nie ma kołaczy, ale się udało!! mam Kajunię i Blondunię!!! :) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='barb']Dziewczyny jest taki wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/214318-Dom-dla-psiego-anioła!!-małopolska[/url] Zajrzyjcie. Myslalam o Colusi. Moze by sie nadawała? Cowy na to? Niestety na razie nie ma innych wątkow gdzie mozna by wstawić Boguchwalskie psiaki. Jest poszukiwana mala kudlata ale musi lubić koty. Z wyglądu kaja bylaby do idealna ale co do reszty to nie wiem :shake:.[/QUOTE] Beciu tam gdzie jest link szukaja dużej, lagodnej suki lubiącej psy, koty, dzieci. Zajrzyj tam prosze. A mala kudlata to inny wątek. Nie wklejalam go tu bo wiem że Kaji raczej nie mozna polecić. Widocznie niezbyt jasno to wszystko napisałam. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nasza Kolka spokojna, miła, urocza, głaskać i tulić się lubi, ale jaka jest do kotów hmm tego to nikt chyba nie wie ;) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Agula99']Nasza Kolka spokojna, miła, urocza, głaskać i tulić się lubi, ale jaka jest do kotów hmm tego to nikt chyba nie wie ;)[/QUOTE] Brutusowi udało się znaleźć dom bez sprawdzania na koty. A zaglądałas Agulu na ten wątek, gdzie myślałam włożyć Colusię? oni tam co prawda już jakieś psy sobie upatrzyli ale Colusia taka fajna, a wątek otwarty. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Tak zaglądałam, próbować zawsze można!! A ja muszę wreszcie stąd iść , bo za dużo czasu tu spędzam, a czas ucieka, ciąg dalszy jutro :) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Agula99']Tak zaglądałam, próbować zawsze można!! A ja muszę wreszcie stąd iść , bo za dużo czasu tu spędzam, a czas ucieka, ciąg dalszy jutro :)[/QUOTE] To samo mialam napisać. Dziś strasznie dużo czasu spędzilam przy komputerze przez bazarek Viki. Chcialam go pomóc podnosić i jeszcze trochę rozreklamować. To też juz kończę :bye: Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='barb']Brutusowi udało się znaleźć dom bez sprawdzania na koty.[/QUOTE] U Brutusa nie ma kotów!! he he he :) Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Agula99']U Brutusa nie ma kotów!! he he he :)[/QUOTE] Tam gdzie trafił nie. Ale pamietasz chodziło o taki wątek, gdzie był poszukiwany owczarek niemiecki przyjazny do kotów. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='barb']Tam gdzie trafił nie. Ale pamietasz chodziło o taki wątek, gdzie był poszukiwany owczarek niemiecki przyjazny do kotów.[/QUOTE] Tak pamiętam, no ale Brutus tam nie pojechał, więc i tak nie było ważne czy zgodzi się z kotami czy nie :) Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Mam jescze jedno pytanie, może ktoś mi wytłumaczy. Banerek mam, ok, ale co z tego kiedy jak się na niego kliknie to nie otwiera się strona naszego przytuliska i nawet jak zaglądam na inny wątek, a ktoś by chciał zaglądnąć do nas to nie da rady!! No i znowu mam problem! Florentynko, noo jak to się robi??? :) Quote
Recommended Posts