black&white Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [quote name='Ewaa']Super muszę wypróbować (to jest Jean Piera Hery ??), do codziennej pielęgnacji używam ich szamponów.[/quote] dokładnie ten a ważne że i cena przystepna pozdr. Quote
Vitalea Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Moja siostra ma maltańczyka - wiem, ze używa do zażółcen w okolicach oczu prepartu z firmy KW; bardzo go sobie chwali ;) Quote
Joss Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Vitalea, a mozesz zapytac siostrę, czy to jest KAWU Diamant Eyes? Bo ja tez to stosuje i jestem bardzo niezadowolona:)Jest to preparat na bazie kamfory, ktora bardzo podraznia oczy, moj pies na sam zapach tego ucieka ode mnie na kilometr:) Trzeba bardzo uwazac, omijac okolice oczu, a przeciez tam najwiecej zabrudzen. Quote
Yaki Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Sa dwie firmy produkujace kosmetyki o podobnej nazwie : dunska -KW i hiszpanska -KAWU i moze tu jest jakies nieporozumienie.Ja mialam taki podobny problem gdy szukalam szamponu. Quote
Aisa_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Echh... Miałam all system whitening gel, do tej pory działał (używałam go ze wskazanym szamponem). Ale odnoszę wrażenie, że teraz tylko niszczy mi włos na brodzie i sprawia, że nabiera rdzawego koloru....... :placz: Jutro kupuję ten ISB, z tego co piszecie potrafi zdziałać cuda, oby! Quote
Fiolka_130 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 witam. mamy ten sam problem przebarwienia pod oczami są, oczy tez mają takie "śpiochy" przemywam ale to nie pomaga. może kropic jej tez oczy czymś? Quote
Bogna0504 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ten żel jest skuteczny??? pytam bo już nie wiem co mogłabym zakupić aby pomóc swojemu Maltańczykowi :) Gdzie kupiłaś? można to w Trójmieście dostać czy przez internet tylko się zamawia? sorry za może "idiotyczne" pytania ale jestem "nowym" posiadaczem tej rasy i bardzo chcę o niego zadbać :) [quote name='black&white']witam mam ten sam problem ze swoim psem ,ale od dwóch tyg. przemywam zacieki GEL SOIN DES YEUX firmy HERY LABORATOIRES i są już efekty-coraz jaśniejsze przebarwienia acha piesek ma i jasną i ciemną sierść i to wcale nie przeszkadza pozdrawiam[/QUOTE] Quote
Bgra Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 witam...ja mam wyżej wymieniony żel z Hery,powiem tak,u nas skutecznie zapobiega powstawaniu zacieków,codziennie stosuję 1 do 2 x dziennie natomiast czy działa na powstałe...mam inny patent:razz: Quote
Recommended Posts