Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

We wrzesniu 15.09.10 wyslalam dla Kubusia deklaracje za 3 -m-ce a nie widze jej w rozliczeniu i otrzymalam upomnienie o zaleganiu wplaty deklaracji.Jezeli te pieniazki nie dotarly to wyjasnie to w na poczcie.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty za PAZDZIERNIK/LISTOPAD:
15zł - Akrum
30zł - andzia_f
5zł - Asia_klero
20zł - BasiaD
30zł - Beataczl
5zł - Bjuta
10zł - Blanka
15zł - _Goldenek2
10zł - Grzenka
15zł - Izabela1234
10zł - Jolanta08
20zł - Kaas1
40zł - kamila_s
50zł - Leyla
10zł - li1
10zł - lilo
5zł - MakS
10zł - Migama
20zł - Pies Wolny
5zł - Ubocze

razem:[B]345zł

listopad/grudzień:
[/B]15zł-Akrum
30zł-andzia_f
20zł-BasiaD
5zł-Bjuta
10zł-Blanka
15zł-_Golden2
10zł-Grzenka
15zł-Izabela124
10zł-Jolanta08
20zł-Kaas1
[B]15zł(zamiast40)-[/B]kamila_s
50zł-Leyla
10zł-li1
10zł-Lilo
5zł-MakS
10zł-Migama
20zł-Pies wolny
5zł-Ubocze

razem:275zł

Kuba nie ma pieniedzy dodatkowych a ma braki w wpłatach za poprzednie miesiące. Nie wiem co z tym faktem zrobić, ponieważ nie stać mnie na wykładanie co miesiąc nie małych sum. Nie potrafię zmobilizować ludzi do wpłat mimo wielu upomnień. Jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o wyrażenie go bo ja nie mam a nie chce zeby Kuba wrocil do schroniska.

Posted

Asiu ja wplacalam na poczatku listopada, a nie ma mnie we wplatach za pazdziernik/listopad....chyba nie mam az takiego opoznienia,zeby to bylo za poprzednie, bo wplacalm co miesiac....Sprawdz prosze.

Posted

Ja tez kilka razy juz prosilam o sprzawdzenie mojej wplaty poniewaz mam potwierdzenie z poczty ,ze pieniadze wplynely na wlasciwe konto .Zaplacilam we wrzesniu za trzy miesiace .ale do tej pory nie mam zadnej odpowiedzi.Wydaje mi sie ,ze jezeli wysyla sie upomnienia to mozna tez odpowiedziec na prosbe sprawdzenia wplaty.

Posted

Asia_ Klero piszesz ,ze nie stac Cie na wykladanie za Kubusia nie malych kwot ale nie pomyslisz ze innych tez nie stac na wplate pieniedzy ,ktore jak twierdzisz nie dochodza.Mam potwierdzenie z poczty .ze wplynely na wlasciwe konto.Prosby o sprawdzenie tej wplaty ignorujesz.

Posted

[quote name='Akrum']a czy ktoś w ogóle robi Kubusiowi wyróżnione allegro i inne ogłoszenia??[/QUOTE]

Kubuś ma w tej chwili zwykłe allegro. 1 października miał zrobionych 80 ogłoszeń.

Ta fotka jest super!

[url]http://i55.tinypic.com/343g2ef.jpg[/url]