Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpłaty za LIPIEC/SIERPIEN:
andzia_F - 30zł
Baldek2 - 20zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
_Goldenek2 - 15zł
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
Kmurdz - 30zł
li1 - 10zł
Lilo - 10zł
MakS - 5zł
Migama - 10zł
Pies wolny - 20zł
Ubocze - 5zł

razem:[B]225

N[/B]adal nic nie doszło od kamila_s i leyla(poza wpłatą, którą cioteczka zapłaciła za nią za 1miesiąc),Ola la, która ma uregulować wpłaty zobaczymy może coś dojdzie...
Jednym słowem za [B]maj/czerwiec brakuje 55zł[/B],
za [B]czerwiec/lipiec brakuje 105zł[/B],
no i bierzący miesiąc

Do końca tygodnia postaram się podjąć jakieś kroki jesli chodzi o zmianę hotelu narazie myślę i kombinuję...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze, no jak tak można... i w ogóle się nie odzywają??
a Leyla jak z nią rozmawiałaś, to co powiedziała? że zapłaci? kiedy??

na pe w ogóle coś ciotki odpowiadają? czemu nie płacą??
nie rozumiem, jeśli się zadeklarowały, tyle pw wysłanych i nic? :angryy:

Posted

Odezwały się wszystkie ciotki ale żadna z nich nie zapłaciła:roll:
Wczoraj czy przedwczoraj odezwała się ola la, ze wpłaci pieniadze prosiła o konto... kamila_s juz pisała kilka razy że zapłaci konto też jej wysyłałam..miała zapłacić 24,06 jest 1,07wątpie zeby kasa jeszcze nie doszła...Leyla gdzies wyjezdzala miala uregulowac po przyjezdzie moze gdzies jeszcze mam jej tel. to napisze.....cieńko z wpłatami nie najlepiej jak tyle brakuje...ja juz nie wiem czy mam osobiscie dopasc tych ludzi i dopilnowac czy jak:mad:

Posted

może zaczniemy zmasowany atak na nie, każda z nas będzie robiła im wpisy w profilu albo maile wysyłała, pw i może wtedy to im da do myślenia...
no ile można czekać... do jasnej cholery, co one sobie myślą, że Ty na kasie śpisz i możesz za nie wykładać??
mogły się nie deklarować, skoro teraz nie płacą...

Posted

Akrum jedynie spokoj moze nas uratowac:diabloti: jakbym sie miala denerwowac na dogo(tak bardzo jak robilam to kiedys i jak czasami mi sie jeszcze zdarza)to źle by bylo ze mna. Już sobie dosyć zdrowia i nerwów zepsułam to forum mi nie sluzy ale co zrobic jak trzeba pomagac;) czekam cierpliwie poraz kolejny chociaz na odpowiedz....

Posted

to [SIZE=4]APELUJEMY do cioteczek, które zalegają z deklaracjami o wpłaty[/SIZE], żeby nasza Asia nie musiała się kolejny raz denerwować :lol:

Posted

Kamila chyba mieszka gdzieś za granicą, ale chyba i tak już pieniązki powinny być? Nie wiem jak to wygląda z zagranicznymi przelewami...
Mam nadzieje, że w końcu wszystko zostanie uregulowane...

Posted

Znalazłam telefon do leyli ona jednak kasy nie wysłała jeszcze wyglada na to,ze się wakacjuje... Kamila_s z tego co wiem przebywa za granica ale na poprzedniego maila odpowiedziala miala wyslac 24.06kase bo miala byc w polsce i nic teraz nawet na maile nie odpisuje..ola la narazie cisza...

Posted

Takie ogłoszenie znalazłam, nic o hoteliku nie wiem - trzebaby sprawdzić no i ceny jakie - też nie wiem. Ale blisko - bo w Olkuszu...

"Oferuję profesjonalne [URL="http://szerlok.pl/zwierzeta/uslugi/"]usługi[/URL] z zakresu opieki nad zwierzętami. Jestem technikiem weterynarii, inżynierem zootechnikiem, posiadam odpowiednie doświadczenie. Zwierzaki podczas pobytu u mnie zapewnione mają domowe warunki, miejsce do spania przy rodzinie, minimum 3 spacery dziennie + wybieg czyli moje podwórko, wyżywienie suchą karmą wysokiej jakości, zabawę i [URL="http://szerlok.pl/nieruchomosci/inne/"]inne[/URL] przyjemności niezbędne dla dobrego samopoczucia zwierzęcia oraz opiekę weterynaryjną. Natomiast towarzystwo mojej rocznej suki łagodzi wszelkie smutki i tęsknotę. Na dodatkowe życzenie wykonuję zabiegi pielęgnacyjne (np. czyszczenie uszu, obcinanie pazurów, kąpiele lub też wizyta u profesjonalnego psiego fryzjera). Z każdym właścicielem zawierana jest umowa na czas powierzenia zwierzęcia pod opiekę.
[URL="http://katowice.szerlok.pl/zwierzeta/uslugi/"]Usługi[/URL] świadczone są w Olkuszu. tel 791 98 46 46

[IMG]http://szerlok.icplatform.com/szerlokpl/offers/szerlokpl/42/32/42/42_32_423295_1_644x461.jpg[/IMG]

Posted

Nie mam pojęcia - wkleiłam ogł., na które się natknęłam wpisując "domowy hotelik". A czy możesz to sprawdzić porównując dane - znaczy nr tel?:roll:

Posted

[URL]http://schronisko.olkusz.prv.pl/[/URL] - to jest oficjalna strona, a jak jest naprawdę nie mogę pokazać, bo strona już się nie otwiera. W każdym razie wiem, od wolontariuszek z okolic Krakowa, że jest fatalnie.
Telefon na szczęście jest inny, więc być może faktycznie ten hotelik jest ok. Trzeba by zapytać wolontariuszek z małopolskiego. Może znają.

• 2 weeks later...
Posted

Nadal jest tam gdzie był a ja codziennie spac nie mogebo trzeba go z tamtad wziac tylko gdzie?:shake: Lena ma remont ale zadzwonie do niej jeszcze dzisiaj wieczorem jak się nie uda będę szukała w internecie tylko będę miała chwile tak od 21.... będę pisała maile gdzie się da za 400zł ktoś może się podjąć...problem w tym, że nie wiem jak z jego załatwianiem. Chce dla niego jedyne hotelu domowego a nie moge się dowiedziec czy sika po domu czy tez nie:shake: Jeśli lena nie bedzie robila remontu w tym pomieszczeniu co mówiła, gdzie mógłby mieszkać Kubuś to mógłby tam pojechać i wtedy by się sprawdziło jak z tym sikaniem gorzej jak to nie wypali...Dzisiaj się dowiem i wieczorkiem napiszę.

Posted

Czekam w takim razie na wieści.
[INDENT]Sorry za OT

link do wątku Sojki: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/189012-dogomaniaczka-w-śpiączce-pomóżcie-wyadoptowac-jej-tymczasowiczke-SOJKĘ!?p=15024555#post15024555"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1890...5#post15024555[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

Wiec rozmawiałam z lena problem jest taki,ze ma remont i po pomieszczeniu, w ktorym moglby spac kubus chodzą pracownicy, którzy z pewnoscia nie raz by go wypuscili a wtedy mogloby byc spiecie z innymi psami... po remoncie ma być dopiero mniej więcej we wrześniu/poczatek pazdziernika wtedy Kubuś(jesli nic naglego nie wyskoczy) moglby tam pojechac... postaram się popytać lenę jeszcze o jakiś kojec, czy wolne pomieszczenie ale narazie jest ciezko, bo wiadomo, że jak się ma sporo psow to remont nie nalezy do najłatwiejszych:( Napisałam do Asi, ktora prowadzi htel w zabrzu czy nie przyjelaby go do wrzesnia, czy ktos z Was ma kontakt z przebieczanami? może tam chociaz w kojcu moglby pozostac do wrzesnia??zawsze lepiej to niz w budzie....

Posted

Kochani jednak nie mozna zapomniec o wplatach. Dług za dwa miesiace uregulowała jedynie ciotka kamila_s(czekam na wplate biezaca)reszta cioteczek nic więc trzeba placic na biezaco zeby kubus pieniazkow mial komplet...
wpłaty za LIPIEC/SIERPIEN:
andzia_F - 30zł
Asia_klero - 5zł
Baldek2 - 20zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
_Goldenek2 - 15zł
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
Kmurdz - 30zł
li1 - 10zł
Lilo - 10zł
MakS - 5zł
Migama - 10zł
Pies wolny - 20zł
Ubocze - 5zł

razem:[B]230[/B]

Posted

Chyba mam dla kubusia hotelik. Beda go prowadzic najlepsi ludzie na swiecie. Maja serce na wlasciwym miejscu, wiedze, doswiadczenie. Jutro tam zadzwonie i dowiem sie czy hotelik juz otwarty.