Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba na prawdę trzeba by robić tak, że jak ktoś się gdzieś deklaruje, to nr telefonu powinien podawać osobie zbierającej i wtedy zawsze jest kontakt z taką osobą.
Asiu pisz jeszcze raz, a jak nie odpowiedzą w przeciągu kilku dni, to wtedy zmienimy tytuł, że Kubuś oszukany przez dogomaniaczki. innego wyjścia nie widzę, tym bardziej że jak napisałaś wcześniej - już 4 pw poszło jakiś czas temu.
ja wiem, można mieć problemy, ale to wystarczy odpowiedzieć na pw, że przepraszam, ale nie dam rady, że nagła sytuacja itp... wtedy zrozumiem, że się ktoś wycofuje, ale tak bez niczego obiecywać i nie płacić... ah, szkoda słów.

Posted

Akrum masz rację. Piszę ostatni raz PW później będziemy myśleć. Ja już powinnam mobilizować do wpłat za bierzący miesiąc bo to juz też nie aż tak daleko do 25 a tu jeszcze starych nie ma nie no na prawde porażka..

Posted

Wysłałam PW. Na zaległe deklaracje czekam maksymalnie do dnia 15.06.10, a na bieżące do dnia 25.06.10. Mam nadzieje, ze dojdą... musze być taka surowa i okropa-nie widze innego wyjscia..

Posted

[quote name='Asia_Klero']Wysłałam PW. Na zaległe deklaracje czekam maksymalnie do dnia 15.06.10, a na bieżące do dnia 25.06.10. Mam nadzieje, ze dojdą... musze być taka surowa i okropa-nie widze innego wyjscia..[/QUOTE]
mam nadzieje, ze poskutkuje....

Posted

Asiu wysłałam dzisiaj podwójną kaskę dla Kubusia, za 2 miesiące z góry..I podnosze chłopaka do góry, niech go domki podziwiaja ( i wybierają)

Posted

[quote name='BasiaD']Asiu wysłałam dzisiaj podwójną kaskę dla Kubusia, za 2 miesiące z góry..I podnosze chłopaka do góry, niech go domki podziwiaja ( i wybierają)[/QUOTE]

Dzięki Ci wielkie :)

Posted

Zmienię tekst na 1stronie. Usunę ten, który jest a wstawie taki jak jest na allegro aktualny;) skopiowałam z 1postu:
Za 23maja-23czerwca [B]nie doszły[/B] wpłaty od:
kamila_s - 40zł, Leyla - 50zł, Ola la - 15zł proszę o wpłatę jak najszybciej.
Za 23czerwiec - 23lipiec zapłacili:
Akrum - 15zł
andzia_F - 30zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
_Goldenek2 - 15zł
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
kathrby - 10zł
kmurdz - 30zł
li1 - 10zł
Lilo - 10zł
MakS - 5zł
Migama - 10zł
Pies wolny - 20zł
Ubocze - 5zł

razem: [B]230[/B]zł

Posted

Kubuś - witam cię :)

[B]a cioteczki niepłacące - PROSIMY O WPŁATY !!![/B]

Leyla, jak napisała Lu_Gosiak na innym wątku, zawsze wywiązywała się z deklaracji, teraz nie miała dostepu i nie mogła zapłacić, ale ureguluje to na dniach. więc skoro tam, to tutaj myślę że też :)

Posted

Sorry za off'a, ale... zresztą zobaczcie sami :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/120580-Fundacja-SOS-dla-zwierząt-Chorzów-Maciejkowice!!!?p=14854812#post14854812[/url]

Posted

Kubusiu, nadal czekamy na cioteczki, które nie płacą.
coś mi się wydaje, że będziesz musiał na nie mocno i mocno poszczekać i powarczeć za takie opóźnienia...

Posted

witaj Kubuś!:-)

podpiszcie prosze kto moze petycje
[B][SIZE=3][COLOR=blue]Petycja do EUROPARLAMENTU [/COLOR][/SIZE][/B][URL]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481[/URL]