Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Jakiej on jest wielkości i czy pogodzi się z innym pieskiem?

Pudi to sredni piesek i pogodzi sie z innymi psiakami

teraz jest z Murzynkiem ,Melindką i jest bardzo zgodny

Posted

giselle4 napisał(a):
Ela w poniedzialek sie widzimy
tylko napisz o ktorej?

giselle4 ja myślę że szkoła sama pojedzie już im n ie jestem potrzebna dostali zaśw i wzięli to na siebie czyli dyrekcja będzie szczęśliwa i laur spadnie na nich ale ja zbieram dalej plus to co też kupiłam i mam od znajomych przywiozę w jwkiś dzień może tato mnie zawiezie a jak nie to jak będzie tego duuuuuuuuużo dam ci znać to przyjedziesz bo z taką ilością nie opłaca się tracić ci paliwa coś wymyślę

Posted

O nie giselle nie mogę się pod tym podpisać ja tylko pomagłam pewnej dziewczynce która kocha zwierzęta zaginął jej piesek we wrocku laki ona ma wielkie serce to za sprawą paulinki to wszystko ,auto ma być jutro nie dziś szkoła nie jedzie jadę ja i paulinka to jej się należą największe podziękowania i dzieciom które przyniosły to co przyniosły ja nawet nie wiem co tam jest jutro się dowiem.dorzuce to moje pójdę za kocami do lumpeksu zobaczę co mają a jutro poznasz paulinkę.hihi szykuje mi się fajna synowa

• 4 weeks later...