orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 podlizujesz sie ze wzgledu na na te kurczaki ?? :mad: Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='orpha']podlizujesz sie ze wzgledu na na te kurczaki ?? :mad:[/QUOTE] hehe nie, nie :) to tak na wszelki wypadke, jakby miała kiedys interes do Ciebie :diabloti: Quote
Magnesiatko Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 hehe jesteście niemożliwe :roll: W pozytywnym znaczeniu tego słowa ;) Quote
orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 e tam odrazu nie możliwe :eviltong: , troche uroku mamy :cool3: , ale do Miszki to nam lata świetlne brakuje , takiego futra to ja w zyciu nie wyhoduje :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 orpha i może lepiej, że nie bedziesz tak owłosiona :cool1: Quote
orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='obraczus87']orpha i może lepiej, że nie bedziesz tak owłosiona :cool1:[/QUOTE] no wlasnie nie wiem , nie wiem ....popatrz takie piekne miedziane futerko , naturalnie falowane sam czar i urok , a ja mam na czaszce jakas mierzwe koloru z natury blizej nieokreslonego a o falach to nawet nie mam co marzyc :cool1: Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='orpha']no wlasnie nie wiem , nie wiem ....popatrz takie piekne miedziane futerko , naturalnie falowane sam czar i urok , a ja mam na czaszce jakas mierzwe koloru z natury blizej nieokreslonego a o falach to nawet nie mam co marzyc :cool1:[/QUOTE] no dobra, ale chyba na całym ciele bys nie chciała mieć takiego futerka?? Chyba, że tak lubisz :evil_lol::eviltong: Quote
Agmarek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='orpha']no jak załatwisz sprawe kurczakow to nad tym jednym dniem sie zastanowie :evil_lol:[/QUOTE] Kurczaki załatwione. Wszystkie zostają u Kosu :diabloti: To Lady do mnie na dzień? :lol: a może 1,5? :razz: A co Ty tutaj wypisujesz że masz na czaszce mierzwe nieokreślonego koloru? Kiedyś widziałam na Twej głowie blond :-o zmieniłaś fryz? :-o Jak Ci się Miszki kolor podoba to poczekaj aż zalnieje, oskub i przeszczep zrobimy :evil_lol: Lady Lady u mnie :sweetCyb: Quote
kosu32 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Witam Wchodzę tu sobie ciuchutko na wątek i czytam ciągle o jakiś kurczakach, futrach, wypożyczaniu kotów itd ... O co tu chodzi ? Fakt - chora jestem ale gorączki brak. Czyżby coż zaatakowało mi oczy ??? :crazyeye: Quote
orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Agmarek blond to efekt dzialania farby , a moj naturalny to sam diabel nie wie jaki jest :diabloti: Dobra wypozycze Ci Lady na 2 dni ale tylko na umowe i czek in blanco :evil_lol: Kosu jakie kurczaki ?? jakie futro ??? :eviltong: Quote
kosu32 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Rzeczywiście - cos mi dolega. Posiedzę tu jeszcze trochę i wracam do wyrka. [U]A tak z innej paczki.[/U] Wczoraj rozmawiałam trochę z Orphą. Zastanawiamy się między innymi nad tymi ogłoszeniami - czy jest sens by krążyły w necie, czy scedować je na jakiegoś innego psa. Naszym zdaniem Miszkę na razie trzeba poznać, dokopać się do jej wnętrza, rozruszać - a potem ułożyć i pomyśleć o ogłoszeniach. Co miszkowa brygada na to ? Poza tym - kasa to znaczy deklaracje. Ile tak naprawdę ich jest ? Quote
orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 dokładnie , poki co ona z adopcja musi i tak poczekac z domkami jest generalnie nie prosto a co dopiero dla psiaka z ktorym trzeba najpierw popracowac. Quote
kosu32 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 [quote name='orpha']no kurde wlasnie , ja musze jakiegos etatowego fotografa zatrudnic bo moj jedyny aparat to ten w komorce :cool1:[/QUOTE] Jeżeli chodzi o robienie zdjęć - to ja się polecam. Mam dość ostrego fioła na tym punkcie ...:crazyeye: Quote
kosu32 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Przeglądałam właśnie wątek Miszki ... Doczytałam, że jak na razie mamy jedną[B] osobę która zadeklarowała pomoc finansową Miszce:[/B] - Kinia1984 - 10 PLN Jest też Magnesiatku która wspomoże sunię jednorazową wpłatą. Quote
Magnesiatko Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Tak, mogę jedynie na dzień dzisiejszy zaproponować wpłatę jednorazową, niestety na dzień dzisiejszy nie wiem jaką kwotę uda mi się wpłacić :oops: Quote
kosu32 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Będziemy pamiętać o Tobie i przypominać się :loveu: Zmieniłam tytuł wątku - może być? Jakieś sugestie ? Quote
Magnesiatko Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Kosu oj tak przypomnienie jak najbardziej mile widziane. Hmm... Kosu nie wiem, żeby przyciągnąć więcej osób... może wpisać coś o jej stanie... że przestraszona... czy coś? Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Byłam dzis w Celestynowie po Lady. Zajrzałam do Miszki, ale uciekła za budę... potem do budy.... pracownik próbowal Ją ptzryrzymac, ale nie udało się. Nie chciałam Jej za bardzo stresować.... Acha... przepraszam za zmianę..mam zdjęci szczeniaków z Celestynowa. Może ktoś z Was chce założyc im wątek, albo pomóc w ogłoszeniach?? ja nie daje rady. :shake: Quote
kosu32 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Fajnie że ją odwiedziłaś. Tak jak wcześniej wspominałam Miszka jest wycofana i trzeba z nią popracować. Szkoda że ze zdjęć nic nie wyszło - ale cóż - tak bywa. Nie było sensu jej bardziej stresować. Rozesłałam po znajomych z Dogo info o Miszce - mam nadzieję że będzie jakiś odzew. Jak wrócę do pracy, to porozmawiam też z kilkoma osobami z poza Dogo - może coś się ruszy ... Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Kilka zrobiłam, ale nic nie widac... troche kropiło, także pogoda tez nie pomogła w zdjęciach :roll: Quote
kosu32 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Miałaś dobre chęci, ale czasem to nie wystarcza i w dodatku ta paskudna jesienna pogoda - brrrrrr. Ja siedziałam u niej dobrych kilka minut w boksie. Jak dałam sobie na luz, to Miszka sama wyszła z budy, usiadła z boku i obserwowała. Urocza z niej psinka. Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='kosu32']Miałaś dobre chęci, ale czasem to nie wystarcza i w dodatku ta paskudna jesienna pogoda - brrrrrr. Ja siedziałam u niej dobrych kilka minut w boksie. Jak dałam sobie na luz, to Miszka sama wyszła z budy, usiadła z boku i obserwowała. Urocza z niej psinka.[/QUOTE] ja nie dałam rady dłużej posiedzieć...bo zalatwienie adpcji troche potrwalo, potem poszl zrobic fotki szczeniakom... i tak zeszlo dużo dłużej. Ale zobaczyłam Ją na własne oczy - piekna sunia, taka delikatna i subtelna. zakochałam się w niej :loveu: Quote
orpha Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Obraczus jak bedzie u mnie ,bede mogla Cie laskawie umowic z nia na randke :eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='orpha']Obraczus jak bedzie u mnie ,bede mogla Cie laskawie umowic z nia na randke :eviltong:[/QUOTE] jeju jaka Ty dobra i łaskawa jesteś :cool1: normalnie jestem pod wielkim wrażeniem Twojej dobroci :evil_lol: Quote
Recommended Posts