Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kosu32'][B]Orpha[/B]

Tęsknimiy za Tobą - wracaj !!![/QUOTE]

to nie będzie proste....nie wiem jaki jest czas karencji....dodatkowo za wejście pod innym nickiem jest przedłużana....kurcze:(

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikus']to nie będzie proste....nie wiem jaki jest czas karencji....dodatkowo za wejście pod innym nickiem jest przedłużana....kurcze:([/QUOTE]

Siet...Nikus...:-(
Hmmm...ale zawsze jej TZ może sobie konto na dogo założyć :diabloti:

Posted

Moim zdanie co do leków uspokajających to trzeba uważać, no bo jak to będzie cały czas będą u je dawać.
A moze problem nie jest w tym, że go coś boli tylko w tym, że chłopak nauczył się biedować, był w schronie tam nik nie zwracał na niego uwagi, a tu teraz taka zmian piśnie to juz ktoś do niego leci. Może trzeba zmienić zachowaniew obec niego. Pokazać nauczyć, że na jego piszczenie nie reagujemy, w dzień nie dawać mu spać.
A pomyślełam, że to jest powód bo u mnie jest taki staruszek ze schroniska i Pani mi opowiadała, że ja go wzieła to wyrabiał cuda piszczał, płakał tylko po to żeby nad nim sie litować , po 3 miesącach padań leczeń sądsiadka przestała zwracać uwagę na jego zachowanie i pies jest umiej już 3 lata żyje troche choruje ale juz nie przeżywa tak tego bólu.

Może to to samo.

Posted

i lepiej się nie wypowiadać na ten temat bo skończyć można tak jak nasza koleżanka.....to pewnie sposób na poprawę dziłania dogo - mniej ludzi- mniejsze obciążenie serwerów.....wkurzony jestem na maksa

Posted

Nie będę komentować postępowania i komentarzy XXX ...
Wkurza mnie tylko brak kontaktu z Orphą, która teraz odpoczywa sobie i nie stresuje się pracą z Dogo

Posted

[quote name='kosu32']Nie będę komentować postępowania i komentarzy XXX ...
Wkurza mnie tylko brak kontaktu z Orphą, która teraz odpoczywa sobie i nie stresuje się pracą z Dogo[/QUOTE]

odpoczynek to się jej akurat teraz przyda...ale ten brak kontaktu wkurza....ma ktoś do niej maila? to poproszę na priwa

Posted

[quote name='Nikus']A to dojdzie i czy to otworzy jak jest ban?[/QUOTE]

Nie.
No i właśnie się zastanawiałam co nam tu Divi wypisuje. W pierwszym momencie pomyślałam że to Miszka dostaje leki na uspokojenie i zgłupiałam, bo nikt mi o tym nic nie powiedział :evil_lol:

Posted

[quote name='kosu32']Zaraz to ja będę musiała dostać leki na uspokojenie ...
Nie mogę się z roleczką skontaktować - szlak mnie trafi !!![/QUOTE]

jak będziesz zamawiać te leki to weź w hurtowni więcej.....ja też chcę:)

Posted

[quote name='kosu32']Zaraz to ja będę musiała dostać leki na uspokojenie ...
Nie mogę się z roleczką skontaktować - szlak mnie trafi !!![/QUOTE]

Sedalin już do Ciebie wysyłam :evil_lol: Zlituj się kobieto. Może poszły na spacer :roll:

Posted

[quote name='Nikus']jak będziesz zamawiać te leki to weź w hurtowni więcej.....ja też chcę:)[/QUOTE]

[B]Nikus[/B]

Mam lepsze rozwiązanie ....

Jako nasz "rodzynek" dołączysz do grona "bab" które zamierzają wybrać się do Agmarka.
Pojedziemy autem i zabierzemy od Niej cały bagażnik Sedalinu (na zły czas) ...

Posted

[quote name='kosu32'][B]Nikus[/B]

Mam lepsze rozwiązanie ....

Jako nasz "rodzynek" dołączysz do grona "bab" które zamierzają wybrać się do Agmarka.
Pojedziemy autem i zabierzemy od Niej cały bagażnik Sedalinu (na zły czas) ...[/QUOTE]

ok ale pojedziemy moim....więcej wejdzie do terenówy:)

Posted

[quote name='Divi']czy wy mozecie edytować posty aaaaaaaaaa bo ja nie[/QUOTE]

Divi ja mogę edytować posty, a nie mogę dodawać zdjęć. Wolałabym odwrotnie. DOGOOOO!!!! PROSZĘ O ZMIANĘ!!!:lol:

Posted

[quote name='Nikus']ale jak mam być szczery to bardziej przydały by się...::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]

[B]Nikus[/B]

A co dokładnię he ?... bo nie czaję bazy o poranku ,,,