Nikus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='kosu32'][B]Orpha[/B] Tęsknimiy za Tobą - wracaj !!![/QUOTE] to nie będzie proste....nie wiem jaki jest czas karencji....dodatkowo za wejście pod innym nickiem jest przedłużana....kurcze:( Quote
Agmarek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Nikus']to nie będzie proste....nie wiem jaki jest czas karencji....dodatkowo za wejście pod innym nickiem jest przedłużana....kurcze:([/QUOTE] Siet...Nikus...:-( Hmmm...ale zawsze jej TZ może sobie konto na dogo założyć :diabloti: Quote
Nikus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 nie wiem jak oni to sprawdzają...totalna inwigilacja tu jest i tyle.... Quote
Agmarek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No cóż...jej pierwszy post mówi sam za siebie . Może gdyby był 7, albo 15 to by się nikty nie dopatrzył... Niema wyjścia. Trzeba czekać... Quote
Divi Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Moim zdanie co do leków uspokajających to trzeba uważać, no bo jak to będzie cały czas będą u je dawać. A moze problem nie jest w tym, że go coś boli tylko w tym, że chłopak nauczył się biedować, był w schronie tam nik nie zwracał na niego uwagi, a tu teraz taka zmian piśnie to juz ktoś do niego leci. Może trzeba zmienić zachowaniew obec niego. Pokazać nauczyć, że na jego piszczenie nie reagujemy, w dzień nie dawać mu spać. A pomyślełam, że to jest powód bo u mnie jest taki staruszek ze schroniska i Pani mi opowiadała, że ja go wzieła to wyrabiał cuda piszczał, płakał tylko po to żeby nad nim sie litować , po 3 miesącach padań leczeń sądsiadka przestała zwracać uwagę na jego zachowanie i pies jest umiej już 3 lata żyje troche choruje ale juz nie przeżywa tak tego bólu. Może to to samo. Quote
Divi Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jakie jaja to nie jest do tego wątku post, amnie tu przezuciło hmm, nie wiem co sie dzieje :) Quote
Nikus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Divi']Jakie jaja to nie jest do tego wątku post, amnie tu przezuciło hmm, nie wiem co sie dzieje :)[/QUOTE] to nowa dogomania...... Quote
kosu32 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='Nikus']to nowa dogomania......[/QUOTE] Jak na razie to ze zmian na Dogo, jak dla mnie, nic dobrego nie wynika ... Zobaczymy co będzie dalej ... Quote
Nikus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 i lepiej się nie wypowiadać na ten temat bo skończyć można tak jak nasza koleżanka.....to pewnie sposób na poprawę dziłania dogo - mniej ludzi- mniejsze obciążenie serwerów.....wkurzony jestem na maksa Quote
kosu32 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Nie będę komentować postępowania i komentarzy XXX ... Wkurza mnie tylko brak kontaktu z Orphą, która teraz odpoczywa sobie i nie stresuje się pracą z Dogo Quote
Nikus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='kosu32']Nie będę komentować postępowania i komentarzy XXX ... Wkurza mnie tylko brak kontaktu z Orphą, która teraz odpoczywa sobie i nie stresuje się pracą z Dogo[/QUOTE] odpoczynek to się jej akurat teraz przyda...ale ten brak kontaktu wkurza....ma ktoś do niej maila? to poproszę na priwa Quote
Divi Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Nikuś wyślij jej wp na doga napisz jej swojego meila, a ona zabaczy to na swoim i jak będzie chciała to dociebie się odezwie :) Quote
Nikus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A to dojdzie i czy to otworzy jak jest ban? Quote
Agmarek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Nikus']A to dojdzie i czy to otworzy jak jest ban?[/QUOTE] Nie. No i właśnie się zastanawiałam co nam tu Divi wypisuje. W pierwszym momencie pomyślałam że to Miszka dostaje leki na uspokojenie i zgłupiałam, bo nikt mi o tym nic nie powiedział :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Zaraz to ja będę musiała dostać leki na uspokojenie ... Nie mogę się z roleczką skontaktować - szlak mnie trafi !!! Quote
Nikus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='kosu32']Zaraz to ja będę musiała dostać leki na uspokojenie ... Nie mogę się z roleczką skontaktować - szlak mnie trafi !!![/QUOTE] jak będziesz zamawiać te leki to weź w hurtowni więcej.....ja też chcę:) Quote
Agmarek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='kosu32']Zaraz to ja będę musiała dostać leki na uspokojenie ... Nie mogę się z roleczką skontaktować - szlak mnie trafi !!![/QUOTE] Sedalin już do Ciebie wysyłam :evil_lol: Zlituj się kobieto. Może poszły na spacer :roll: Quote
Divi Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ja juz nic nie raozumiem heheh tam ten moj post to pomyłka, a ophra jest zbanowana czy bo ja juz nic nie wiem :)? Quote
Divi Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 czy wy mozecie edytować posty aaaaaaaaaa bo ja nie Quote
kosu32 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='Nikus']jak będziesz zamawiać te leki to weź w hurtowni więcej.....ja też chcę:)[/QUOTE] [B]Nikus[/B] Mam lepsze rozwiązanie .... Jako nasz "rodzynek" dołączysz do grona "bab" które zamierzają wybrać się do Agmarka. Pojedziemy autem i zabierzemy od Niej cały bagażnik Sedalinu (na zły czas) ... Quote
Nikus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='kosu32'][B]Nikus[/B] Mam lepsze rozwiązanie .... Jako nasz "rodzynek" dołączysz do grona "bab" które zamierzają wybrać się do Agmarka. Pojedziemy autem i zabierzemy od Niej cały bagażnik Sedalinu (na zły czas) ...[/QUOTE] ok ale pojedziemy moim....więcej wejdzie do terenówy:) Quote
Nikus Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ale jak mam być szczery to bardziej przydały by się...::mad::mad::mad::mad: Quote
Agmarek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 O matko! Jak mam to rozumieć? Że gości będę miała? :multi: Weźcie Lady! Z Orphą oczywiście :evil_lol: A na moje tereny terenówka jest bardzo wskazana :cool1: Quote
Agmarek Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Divi']czy wy mozecie edytować posty aaaaaaaaaa bo ja nie[/QUOTE] Divi ja mogę edytować posty, a nie mogę dodawać zdjęć. Wolałabym odwrotnie. DOGOOOO!!!! PROSZĘ O ZMIANĘ!!!:lol: Quote
kosu32 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='Nikus']ale jak mam być szczery to bardziej przydały by się...::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] [B]Nikus[/B] A co dokładnię he ?... bo nie czaję bazy o poranku ,,, Quote
Recommended Posts