Divi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ok. jak się nie znajdzie wcześnie to psinka ma miejsce na troszke potem. Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 super. To teraz bardzo prosimy o deklaracje :roll: Quote
Divi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Upewniłam się 350 zł w tym jest karma. Ja niestety stałej deklaracji nie mogę dać na dzień dzisiejszy. Ale mogę ogłaszać, a i w listopadzie bazarek zrobić raczej dać jakieś rzeczy na bazarek, a będę prosić kogoś o zrobienie :) Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Divi, fajnie, na pewno znajdziemy osobę chętna do zrobienia bazarku - jak ja sie o to postaram :cool1: 350zł to bardzo fajna cena... także do dzieła i trzeba molestować innych na PW.. Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 hmmm korci mnie , oj korci .... sama nie wiem ...:roll: Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 orpha... mam nadzieje, że Cię wykorci :evil_lol: Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Obraczus najpierw Ksenia musi pojechac , no i musze z dwa tygodnie odetchnac bo psychicznie jestem na najwyzszych obrotach , tyle ze tym razem zrobilabym DT płatny bo kasa ze mnie zeszla do cna i nie wiem czy dam rade za swoje wlasne pociagnac :roll::oops:. Głolec orkiestra jestem .... Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 orpha rozumiem... ale pytam tak hipotetycznie - dałabys radę z takim przypadkiem?? Miszka jest strachliwa.. Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mialam Merlina po wypadku tez strachliwego , Jadzia tez po przejascuach byla , strachliwa i wycofana ,a heh a teraz mam w domu terapeute w postaci Stefana :evil_lol: , jak slowo ten kot robi cuda z psami , cwaniak wczoraj Trampa zszokowal bo na dzien dobry zaczal sie do niego tulic i lizac po nosie :eviltong: ,no i juz koledzy... a tak powaznie rade dam a moje towarzystwo mi w tym pomoze bo one otwarte sa i przyjacielskie Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='orpha']Mialam Merlina po wypadku tez strachliwego , Jadzia tez po przejascuach byla , strachliwa i wycofana ,a heh a teraz mam w domu terapeute w postaci Stefana :evil_lol: , jak slowo ten kot robi cuda z psami , cwaniak wczoraj Trampa zszokowal bo na dzien dobry zaczal sie do niego tulic i lizac po nosie :eviltong: ,no i juz koledzy... a tak powaznie rade dam a moje towarzystwo mi w tym pomoze bo one otwarte sa i przyjacielskie[/QUOTE] a myslałaś już nad stawką za dobę ?? :) hihi orpha jak rozpoczniesz swoja działalnosc, to poprosze wpisac mnie w kolejkę :) Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 rety nie mam pojecia a jakie sa stawki wogole ??? nie bawilam sie w platne dt ,zawsze za darmoszke tylko jakby jakis zabieg czy leczenie to zrzuta :roll: , ale teraz wiem ze juz nie wyrobie troszke mi sie sytuejszyn zmienilo niestety :shake: Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :lol:Mamy dla Miszki DT domowy, gdzie należycie sie Nią koleżanka orpha zajmie. Zobaczycie, że pies będzie nie do poznania..sama Miszka będzie się prosić o głaski i miazianko :loveu: z powodów oczywistych, DT u orphy będzie płatny, koszt miesięczny z karmą to [B]310 zł.[/B] [B][U]Orhpa za jakies dwa-trzy tygodnie mogłaby zabrać do siebie Miszkę. Musimy w ciągu tego czasu zebrać deklaracje...[/U][/B] Divi, miejsce u Ani trzymaj, na w razie czegoś. kosu32- fajnie by było gdyby Miszka w ciagu tego czasu zaczęła podchodzić do Ciebie, podczas wizyt w Celestynowie. Jak już zbierzemy deklaracje, to ja mogę zbierać kasę. Chyba, że ktoś z Was będzie chętny, to wtedy nie ma żadnego problemu :loveu: Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 hehe ja to ja , ale Stefan to napewno :evil_lol: , dla tych co nie wiedza Stefan to mniej wiecej 5-o miesieczny kot zakochany po uszy w psach i wogole jemu sie czasem wydaje ze jest psem ,tylko czekam az szczekac zacznie:diabloti: Quote
Magnesiatko Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 W tym momencie nie mogę nic stałego zadeklarować niestety, ale wątek śledzę i tej rudej piękności chciałabym pomóc jak żadnemu innemu psiakowi. Mogę dorzucić jednorazowo kilka groszy :oops: Cieszę się, że niedługo Miszka będzie w DT :multi: Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='orpha']hehe ja to ja , ale Stefan to napewno :evil_lol: , dla tych co nie wiedza Stefan to mniej wiecej 5-o miesieczny kot zakochany po uszy w psach i wogole jemu sie czasem wydaje ze jest psem ,tylko czekam az szczekac zacznie:diabloti:[/QUOTE] chmmm ja myslę, że musisz Go nauczyć :eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Magnesiatko']W tym momencie nie mogę nic stałego zadeklarować niestety, ale wątek śledzę i tej rudej piękności chciałabym pomóc jak żadnemu innemu psiakowi. Mogę dorzucić jednorazowo kilka groszy :oops: Cieszę się, że niedługo Miszka będzie w DT :multi:[/QUOTE] Magnesiatko - super :) wpłaty jednorazowe też sa potrzebne :) jak już ustalimy na 100% kto będzie zbierac kasiorkę to wtedy wyslesz :) Quote
idusiek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dziwne, mieliśmy identycznego psa w Ostrowi i ludzie sie mało nie pozabijali, zeby go adoptować... ona ma allegro? Ma jakieś ładne zdjęcia? Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 hehe no popatrz Obraczus jak Stefan Ksenie urobił :evil_lol: , bo o calej reszcie to nie wspomne ma je w kieszeni skubany :diabloti: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=fmtcGYlxVOU[/URL] Quote
Divi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='idusiek']dziwne, mieliśmy identycznego psa w Ostrowi i ludzie sie mało nie pozabijali, zeby go adoptować... ona ma allegro? Ma jakieś ładne zdjęcia?[/QUOTE] Ma allegro od wczoraj i inne ogłoszenia tez ma, ale dopiero od wczoraj. Ale ona jest strachliwa i ja tak myślę, że i było by dla niej lepiej, żeby najpierw poszła na tymczas. Takie jest moje zdanie. Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No to może za wcześnie z tym allegro. Ale to już się nic nie da zrobić - najwyżej podmienić na innego psiaka, jeśli Kosu32 się zgodzi, bo ona zafundowała allegro... Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A ja myślę, żeby allegro zostało. Od przybytku głowa nie boli. za porządne ogłaszanie wexmiemy się, jak Miszka będzie już u orphy. Quote
Divi Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Też tak myśle, ale DT do podstawa, żeby rudzielec poznał ludzi i zaufał. Quote
orpha Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Divi']Też tak myśle, ale DT do podstawa, żeby rudzielec poznał ludzi i zaufał.[/QUOTE] u mnie pozna nie dosc ze ludzi to jeszcze caly zwierzyniec :cool3: Quote
Recommended Posts