Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Upewniłam się 350 zł w tym jest karma. Ja niestety stałej deklaracji nie mogę dać na dzień dzisiejszy. Ale mogę ogłaszać, a i w listopadzie bazarek zrobić raczej dać jakieś rzeczy na bazarek, a będę prosić kogoś o zrobienie :)

Posted

Obraczus najpierw Ksenia musi pojechac , no i musze z dwa tygodnie odetchnac bo psychicznie jestem na najwyzszych obrotach , tyle ze tym razem zrobilabym DT płatny bo kasa ze mnie zeszla do cna i nie wiem czy dam rade za swoje wlasne pociagnac :roll::oops:. Głolec orkiestra jestem ....

Posted

Mialam Merlina po wypadku tez strachliwego , Jadzia tez po przejascuach byla , strachliwa i wycofana ,a heh a teraz mam w domu terapeute w postaci Stefana :evil_lol: , jak slowo ten kot robi cuda z psami , cwaniak wczoraj Trampa zszokowal bo na dzien dobry zaczal sie do niego tulic i lizac po nosie :eviltong: ,no i juz koledzy... a tak powaznie rade dam a moje towarzystwo mi w tym pomoze bo one otwarte sa i przyjacielskie

Posted

[quote name='orpha']Mialam Merlina po wypadku tez strachliwego , Jadzia tez po przejascuach byla , strachliwa i wycofana ,a heh a teraz mam w domu terapeute w postaci Stefana :evil_lol: , jak slowo ten kot robi cuda z psami , cwaniak wczoraj Trampa zszokowal bo na dzien dobry zaczal sie do niego tulic i lizac po nosie :eviltong: ,no i juz koledzy... a tak powaznie rade dam a moje towarzystwo mi w tym pomoze bo one otwarte sa i przyjacielskie[/QUOTE]

a myslałaś już nad stawką za dobę ?? :)

hihi orpha jak rozpoczniesz swoja działalnosc, to poprosze wpisac mnie w kolejkę :)

Posted

rety nie mam pojecia a jakie sa stawki wogole ??? nie bawilam sie w platne dt ,zawsze za darmoszke tylko jakby jakis zabieg czy leczenie to zrzuta :roll: , ale teraz wiem ze juz nie wyrobie troszke mi sie sytuejszyn zmienilo niestety :shake:

Posted

:lol:Mamy dla Miszki DT domowy, gdzie należycie sie Nią koleżanka orpha zajmie. Zobaczycie, że pies będzie nie do poznania..sama Miszka będzie się prosić o głaski i miazianko :loveu: z powodów oczywistych, DT u orphy będzie płatny, koszt miesięczny z karmą to [B]310 zł.[/B]

[B][U]Orhpa za jakies dwa-trzy tygodnie mogłaby zabrać do siebie Miszkę. Musimy w ciągu tego czasu zebrać deklaracje...[/U][/B]

Divi, miejsce u Ani trzymaj, na w razie czegoś.

kosu32- fajnie by było gdyby Miszka w ciagu tego czasu zaczęła podchodzić do Ciebie, podczas wizyt w Celestynowie.

Jak już zbierzemy deklaracje, to ja mogę zbierać kasę. Chyba, że ktoś z Was będzie chętny, to wtedy nie ma żadnego problemu :loveu:

Posted

hehe ja to ja , ale Stefan to napewno :evil_lol: , dla tych co nie wiedza Stefan to mniej wiecej 5-o miesieczny kot zakochany po uszy w psach i wogole jemu sie czasem wydaje ze jest psem ,tylko czekam az szczekac zacznie:diabloti:

Posted

W tym momencie nie mogę nic stałego zadeklarować niestety, ale wątek śledzę i tej rudej piękności chciałabym pomóc jak żadnemu innemu psiakowi. Mogę dorzucić jednorazowo kilka groszy :oops:

Cieszę się, że niedługo Miszka będzie w DT :multi:

Posted

[quote name='orpha']hehe ja to ja , ale Stefan to napewno :evil_lol: , dla tych co nie wiedza Stefan to mniej wiecej 5-o miesieczny kot zakochany po uszy w psach i wogole jemu sie czasem wydaje ze jest psem ,tylko czekam az szczekac zacznie:diabloti:[/QUOTE]

chmmm ja myslę, że musisz Go nauczyć :eviltong:

Posted

[quote name='Magnesiatko']W tym momencie nie mogę nic stałego zadeklarować niestety, ale wątek śledzę i tej rudej piękności chciałabym pomóc jak żadnemu innemu psiakowi. Mogę dorzucić jednorazowo kilka groszy :oops:

Cieszę się, że niedługo Miszka będzie w DT :multi:[/QUOTE]

Magnesiatko - super :) wpłaty jednorazowe też sa potrzebne :)
jak już ustalimy na 100% kto będzie zbierac kasiorkę to wtedy wyslesz :)

Posted

hehe no popatrz Obraczus jak Stefan Ksenie urobił :evil_lol: , bo o calej reszcie to nie wspomne ma je w kieszeni skubany :diabloti:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=fmtcGYlxVOU[/URL]

Posted

[quote name='idusiek']dziwne, mieliśmy identycznego psa w Ostrowi i ludzie sie mało nie pozabijali, zeby go adoptować...
ona ma allegro? Ma jakieś ładne zdjęcia?[/QUOTE]

Ma allegro od wczoraj i inne ogłoszenia tez ma, ale dopiero od wczoraj. Ale ona jest strachliwa i ja tak myślę, że i było by dla niej lepiej, żeby najpierw poszła na tymczas. Takie jest moje zdanie.

Posted

No to może za wcześnie z tym allegro. Ale to już się nic nie da zrobić - najwyżej podmienić na innego psiaka, jeśli Kosu32 się zgodzi, bo ona zafundowała allegro...

Posted

[quote name='Divi']Też tak myśle, ale DT do podstawa, żeby rudzielec poznał ludzi i zaufał.[/QUOTE]
u mnie pozna nie dosc ze ludzi to jeszcze caly zwierzyniec :cool3: