Wiwi Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 no w końcu udało mi się znaleźć wątek :) nowe zdjęcia: Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Creepa jak narazie tutaj: http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/CREEPA,30119 Quote
rotek_ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 dzięki wiwi postaram się wystawić jej allegro Quote
Wiwi Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Creepa tutaj póki co: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2806501_creepa_pan_zapil_sie_na_smierc.html http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CREEPA-PAN-ZAPIL-SI-NA-MIER-W0QQAdIdZ173803364 Quote
rotek_ Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 creepa już w domu poważnie sunia jest pierwszym psem ludzi którzy ją adoptowali a creepa nie potrafi zachowywać czystości w domu zobaczymy jak sobie poradzą proponowałm ludziom inne psy ale jak tylko zobaczyli Creepę zakochali się Quote
Wiwi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 świetnie! heh,tylko ciekawe jak sobie poradzą, no nic trzeba trzymać kciuki ;) Quote
justynavege Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 o rety :)) to czekam niecierpliwie na wiesci bo bardzo bliska memu sercu ta sunia choć zaniedbałam ostatnio psie sprawy < wstyd > :( [quote name='rotek_']creepa już w domu poważnie sunia jest pierwszym psem ludzi którzy ją adoptowali a creepa nie potrafi zachowywać czystości w domu zobaczymy jak sobie poradzą proponowałm ludziom inne psy ale jak tylko zobaczyli Creepę zakochali się[/QUOTE] Quote
rotek_ Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 creepa jest fajnym psem ale jej cechą charakterystyczna jest to że ja czegoś zaczyna się bać, kładzie się na ziemi i zaczyna się czołgać justyna Creepa mieszka teraz w MIEŚCIE to tak jakbyś lisiczkę dała do mieszkania w bloku Robert mówił że to młody pies i przy ludziach otworzy się Creepa ponoć dobrze zniosła podróż, ale bała się już wejść do domu teraz leży na kocyku w kuchni przerażona całą sytuacją właściciele nie wyciągaja ją na siłę na spacer justyna pamiętasz kajanów, Gratis też był ich pierwszym psem pomimo pierwszej nieprzespanej nocy nie oddali psa do schroniska potem tak go pokochali że był on dla nich ideałem Mam nadzieję że Creepa przełamie początkową nieśmiałość przed miejskim hukiem, potem będzie już tylko lepiej a Robert opowiadał że pierwsze wrażenie było pozytywne, więc jest dobrej myśli Quote
_ogonek_ Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 O rety!!!! Ale cudne wieści :loveu: Cicho teraz będzie na hali, bo to zawsze ona głośno domagała się pieszczot :) Quote
Wiwi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 aż mnie ciekawość zżera jak sobie radzą, są jakieś wieści może? Quote
_ogonek_ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Creepa byla b. wystraszona i nie chciala chodzic na spacery. Musial az pan robert jechac i jakos im pomoc. A teraz creepa nie chce zalatwiac sie na spacerze,, robi to w domu. Jezeli ktos zna jakis sposob na to, prosze, napiszcie... Quote
rotek_ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 creepa nie załatwiała się przez cały dzień....w ogóle była chyba tak przerażona całą sytuacją że przestała robić cokolwiek ponoć już jest lepiej, wie że jak wychodzi się na spacer trzeba coś zrobić bardzo pilnuje się właścicieli, puszczają ją na zamkniętym podwórku bez smyczy i creepa nawet nie odstępuje ich na krok właściciele Creepy są jak z bajki pracują z nią cały czas pomimo że jest to ich pierwszy pies zachowują się wspaniale młody pan Creepy tak się uparł że wyprowadzi ją na prostą, że powiedział że albo Creepa będzie jego a jak ją ewentualnie odda to do końca życia nawet nie chce słyszeć o innym psie został problem zostawiania psa podczas nieobecności właścicieli ostatnio przeszukała kosz na śmieci i rozbiła doniczkę właściciele cały czas powtarzają że Creepa jest najinteligentniejszym psem jakiego poznali ...myślę że będzie dobrze Quote
Wiwi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 no to pozostaje nam mocno trzymać kciuki, żeby Państwu starczyło cierpliwości i wytrwałości a Creepa żeby wreszcie pozbyła się tego strachu bidulka i zaufała swoim ludziom . Trzymam z całej siły kciuki! Quote
rotek_ Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 sytuacja już opanowana Creepa w bardzo krótkim czasie stała się typowo kanapowym zostaje już sama, nie niszczy podczas nieobecności, załatwia się na spacerkach Quote
Wiwi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cudownie! Przecież nie było innej opcji, ona taka mądra jest, tylko bidna dużo strachu się najadła, ale teraz to już tylko z górki! Świetnie! Quote
Ingrid44 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cudowne wiesci. Ciesze sie ze Creepa znalazla takich fajnych ludzi. Zmiencie tytul watku ze JUZ W DOMKU ! to bardzo pozytywna wiadomosc. :) :) :) Quote
rotek_ Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ludzie przewspaniali tylko życzyć psom takich domów jak tylko justynavege dorwie się do edycji postów pewnie zrobi uaktualnienia Quote
justynavege Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 postaram sie po woli poaktualniac moze po Nowym Roku bede miala lepszy net to i w domu zahula dogo :) Quote
_ogonek_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Creepa jest szczęśliwa w nowym domu - to było widać :) Quote
Recommended Posts