ewatr Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ulka18 napisał(a):Kurcze, gdyby nie ten wiek i ząbuśki, to Marylka na pewno mialaby od dawna wlasny dom :shake: na tych filmikach wyglada jak mlodzieniaszek :loveu: bo ona sie zachowuje jak młodzieniaszek :evil_lol: jak dostaje czasem "szwunga" to lepiej jej z drogi schodzic żeby nie zostać staranowanym ;) Quote
psiulka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Oj Mary lubi sobie poszaleć :loveu: Na pierwszą! Quote
ewatr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Marylka jest tez tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76402 Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Wczoraj Marylaskę podesłałam do Mojego Psa na wrzesien :kciuki: Ewuś, jak jakieś ładne wczoraj zdjęcia wyszły to wstaw - doslę p. Magdzie. Quote
ewatr Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Wczoraj Marylaskę podesłałam do Mojego Psa na wrzesien :kciuki: Ewuś, jak jakieś ładne wczoraj zdjęcia wyszły to wstaw - doslę p. Magdzie. wyszły i to sliczne usmiechnietego Marylaska tylko ja od wczoraj walcze z dogo bo mi sie prawie nie otwiera :mad: ale po południu wstawie chcodzby to 2 godziny miało trwać:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 A ja myslalam, ze mnie sie tylko tak dogomania dlugo otwiera :cool3: A to widac dotyczy nie tylko mnie ;) Ewa, czekamy na zdjecia Marylaski :loveu: Quote
ewatr Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 No i trwało prawie godzine ale beda zdjęcia na dobry poczatek podziwiamy jęzor Marylki :eviltong: i moja uśmiechnieta Królowa :loveu: Quote
ewatr Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 ide sobie w świat .................:eviltong: kłamałam juz wracam ;) :loveu: Quote
Recommended Posts