Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Witam, byłam pare chwil na ZP, widziałam jakie pieski maja warunki.... tragedia... Właściciel ZP (nawet nie będę pisać tego nazwiska, bo sie człowiekowi źle robi...) w ogóle nie myśli o zwierzętach, o tym, że to są przecież żywe istoty... Naprawdę ręce opadają, może jakieś pismo trzeba anonimowo wysłać do Urzędu Miasta o złym stanie "boksów" dla psiaków?

Co do Apacza - szaleje jak zawsze, w domu troszkę grzeczniejszy, na dworze gania, skacze, lata za patykami. Czekamy na wspólny spacer z paniami :) pozdrawiamy!

Posted

Hej! Tam już niejedno oficjalne pismo i niejedna kontrola była. Nadzór budowlany, inspekcja weterynaryjna - wszyscy twierdzą, że jest w porządku:angryy: Tylko my - zwykli ludzie mówimy, że ok nie jest:shake::-( , bo nie jest. Tylko jak poradzić sobie z problemem aby nie zaszkodzić psiakom , które tam są.

Buziaki dla Apacza i Sary.

Posted

I tak niedługo likwidują Z.P - PRZENOSZĄ NA kOSCIUSZK I - nie wiadomo , co z psam i:-(:shake:. Wolański na pewno nic już nie zainwestuje w ten interes. sklep ma być czynny jescze przez 2 tyg podobno . Trzeba by pomyśleć o porządnym rozreklamowaniu psów - plakaty ogłoszeniowe i tp , jaką akcja na rynku - może z mlodzieżą np. .....

Posted

Hej! Poproszę o mizianko dla Apaczydła :) A jak Sara? Dla niej też całusy. Kasiu - cały czas o Was myślę , o spacerze z Wami. Nie wiem, czy jeszcze będziesz chciałą się ze mną umówić. Serdecznie Pozdrawiam:)

• 2 weeks later...
Posted

Wiem, że kolejny tydzień mija i aż mi wstyd. :oops: Właśnie obrałam kurczaka do jedzenia dla psiaków i wiecznie czasu bark . Kasiu - co u Sary i Apaczydła. Serdecznie pozdrawiam. Buziaki:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Niech Świąteczne życzenia
mają moc spełnienia.
Te całkiem błahe i te ważne.
Te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia
Uściski dla Sary i Apaczydła :)

Posted

Witam, jestem chwilowo dostępna, więc może będę mogła się do czegoś przydać w akcji WOŚP? Widziałam na stronie z ZP, że jakiś pan Krzysztof zaoferował "pokaz psów" ( z tego co zrozumiałam :) ). Jeśli komuś się przydam, proszę o telefon, gdyż nie ukrywam nie zawsze korzystam z internetu... Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku!

Posted

Hej!
Oj przydasz się przydasz - jak najbardziej :) Jeśli psiaki będą obecne na Finale WOŚP, to super by było, gdybyś była tam z nami i psiakami :) Jeszcze nie jest to dograne - relacje na bolesławieckim wątku. Ale jakby było wiadomo już co, jak i o której, to zadzwoniłabym do Ciebie. Dzięki:) i pozdrowionka:)
A jak miewają się Sara i Apacz? Uściskaj proszę futrzaki ode mie.:loveu: