aanka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jak tam Apacz , dalej wariuje :razz:, pozdrawiam............ Quote
dorota k. Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Hej! Wiem, że widziałyście się z Dziewczynami w zp. Pozdrowionka :) A dla Apaczydła mizianko poproszę:loveu: Quote
CichaKasia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Witam, byłam pare chwil na ZP, widziałam jakie pieski maja warunki.... tragedia... Właściciel ZP (nawet nie będę pisać tego nazwiska, bo sie człowiekowi źle robi...) w ogóle nie myśli o zwierzętach, o tym, że to są przecież żywe istoty... Naprawdę ręce opadają, może jakieś pismo trzeba anonimowo wysłać do Urzędu Miasta o złym stanie "boksów" dla psiaków? Co do Apacza - szaleje jak zawsze, w domu troszkę grzeczniejszy, na dworze gania, skacze, lata za patykami. Czekamy na wspólny spacer z paniami :) pozdrawiamy! Quote
dorota k. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Hej! Tam już niejedno oficjalne pismo i niejedna kontrola była. Nadzór budowlany, inspekcja weterynaryjna - wszyscy twierdzą, że jest w porządku:angryy: Tylko my - zwykli ludzie mówimy, że ok nie jest:shake::-( , bo nie jest. Tylko jak poradzić sobie z problemem aby nie zaszkodzić psiakom , które tam są. Buziaki dla Apacza i Sary. Quote
aanka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 I tak niedługo likwidują Z.P - PRZENOSZĄ NA kOSCIUSZK I - nie wiadomo , co z psam i:-(:shake:. Wolański na pewno nic już nie zainwestuje w ten interes. sklep ma być czynny jescze przez 2 tyg podobno . Trzeba by pomyśleć o porządnym rozreklamowaniu psów - plakaty ogłoszeniowe i tp , jaką akcja na rynku - może z mlodzieżą np. ..... Quote
dorota k. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Hej! Poproszę o mizianko dla Apaczydła :) A jak Sara? Dla niej też całusy. Kasiu - cały czas o Was myślę , o spacerze z Wami. Nie wiem, czy jeszcze będziesz chciałą się ze mną umówić. Serdecznie Pozdrawiam:) Quote
CichaKasia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Oczywiście, że chcę wspólny spacer - Apacz też :)) czekamy więc na spotkanie :) Quote
dorota k. Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Kasiu - u mnie to raczej z wolnego to tylko niedziele zostają. To może być niedziela wstępnie? Oczywiście buziaczki dla Sary i Apaczydła :) Quote
dorota k. Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kasiu - przepraszam, nie wyrabiam z czasem:oops: Proszę uściskaj Apacza i Sarę. Co tam u Was słychać? Quote
dorota k. Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Wiem, że kolejny tydzień mija i aż mi wstyd. :oops: Właśnie obrałam kurczaka do jedzenia dla psiaków i wiecznie czasu bark . Kasiu - co u Sary i Apaczydła. Serdecznie pozdrawiam. Buziaki:loveu: Quote
CichaKasia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 U nas po staremu :) dostępni jesteśmy na spacery cały czas, więc dostosujemy się do pani harmonogramu :) Quote
dorota k. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dzięki :loveu: Cały czas pamiętam. Buziaki dla Sary i Apaczydła:loveu: I POZDROWIONKA SERDECZNE DLA ICH PAŃCI :) Quote
dorota k. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Niech Świąteczne życzenia mają moc spełnienia. Te całkiem błahe i te ważne. Te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia Uściski dla Sary i Apaczydła :) Quote
dorota k. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Hej! Hej! Kasiu jesteśmy w zp w czwartek - zajrzysz:roll: Buziaki dla Sary i Apacza:loveu: Quote
aanka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Dołączę się do pytania :p:eviltong:, , jak tam nasz:evil_lol: łobuz się czuje i Sarunia śliczna ......pozdrawiam :lol:............. Quote
CichaKasia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Witam, jestem chwilowo dostępna, więc może będę mogła się do czegoś przydać w akcji WOŚP? Widziałam na stronie z ZP, że jakiś pan Krzysztof zaoferował "pokaz psów" ( z tego co zrozumiałam :) ). Jeśli komuś się przydam, proszę o telefon, gdyż nie ukrywam nie zawsze korzystam z internetu... Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku! Quote
dorota k. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Hej! Oj przydasz się przydasz - jak najbardziej :) Jeśli psiaki będą obecne na Finale WOŚP, to super by było, gdybyś była tam z nami i psiakami :) Jeszcze nie jest to dograne - relacje na bolesławieckim wątku. Ale jakby było wiadomo już co, jak i o której, to zadzwoniłabym do Ciebie. Dzięki:) i pozdrowionka:) A jak miewają się Sara i Apacz? Uściskaj proszę futrzaki ode mie.:loveu: Quote
Recommended Posts