Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']Moje 5 zł. tez macie:)[/QUOTE]

Dziękuję przeogromnie, LAZY :-)!

To jest już nas okrągła dziesiątka :-)!!!!

(Ale nikt się na pewno nie obrazi, jeśli ktoś zdecyduje się tę "okrągłość" zdefasonować ;-)!)

Posted

[B]Święta już się kończą, więc wracam do mojej prośby o finalne rachunki ;-).[/B]

[B]Chciałabym rozliczyć Remikowe sprawy, a pozostałą kwotę przekazać potrzebującym psiakom.[/B]
(Jeszcze trochę przeleżą u mnie te pieniądze, a będę musiała odsetki doliczać ;-).)
Bardzo proszę...

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/175481-1500zA-normalne-A-ycie-Pomocy-Mamy-dwa-tygodnie-Malutka-kaukazka-benia-PILNE[/url] - polecam do jednorazowych wpłat...

Proszę o numer konta "bojusiowego", pozdrawiam.

[I](jak się ma Remik w nowym domu..?)[/I]

Posted

[quote name='maash']
Proszę o numer konta "bojusiowego", pozdrawiam.[/QUOTE]

Dzięki wielkie Maash za dołączenie do Grupy Wsparcia :-)!!!
Już Cię dopisałam na bojusiowym wątku:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/149285-BA-l-strach-i-zwAE-tpienie-kaA-dy-grosz-moA-e-uratowaAE-przed-zagryzieniem?p=13760700#post13760700[/URL]

Jak dostanę numer konta (Osoba prowadząca wątek wyjechała na Święta) i informację kiedy Bojuś wyjdzie do hoteliku/DT będę rozsyłać do Wszystkich Deklarowiczów :-)!

(A do Maleńkiej zajrzałam :-(....)

Posted

[quote name='lucyfrecja']Rozumiem, że się do Bojuska przenosimy? :)[/QUOTE]

Tak, teraz ściskamy kciuki za wyciągnięcie go ze schroniska :-). Warunkiem wstępnym jest uzbieranie choć części deklaracji na hotelik/DT.

Posted

[quote name='Cajus JB']A co u Remika?[/QUOTE]

No właśnie, ja też bardzo liczę na wieści, a przy okazji rozmowy z Państwem proszę w imieniu Mai602 o dopytanie jak trafili na Remika ;-).
Święta minęły, więc można dzwonić i pytać ;-)...
Bardzo prosimy :-).

Posted

To ja się oficjalnie uśmiechnę do maja602 i może jest mi wstanie podrzucić jakieś strony ogłoszeniowe, których jak sądzę nie mam?
Przydadzą się innym psiakom.
Ja mam strony ze spisu dogo przede wszystkim.

Posted

[quote name='Cajus JB']To ja się oficjalnie uśmiechnę do maja602 i może jest mi wstanie podrzucić jakieś strony ogłoszeniowe, których jak sądzę nie mam?
Przydadzą się innym psiakom.
Ja mam strony ze spisu dogo przede wszystkim.[/QUOTE]

Kilka dni temu dostałam maila z prośbą o udzielenie wsparcia Remikowi. Odpowiedziałam natychmiast. Wpłaciłam pieniadze i zrobiłam ogłoszenia w miejscach, które uważam za skuteczne. Poprosiłam tylko, żeby w przypadku gdyby ktoś się zgłosił po Remika ustalić, gdzie zostało zamieszczone ogłoszenie. Nie kto je zamieszczał tylko GDZIE. Widzę, że moja prośba jest przedmiotem żartów i drwin. Przykro.
Powiem tyle, że to co robię robię dla psów i kotów , nie dla ludzi. Powodzenia Remiku.

Posted

[quote name='maja602']Kilka dni temu dostałam maila z prośbą o udzielenie wsparcia Remikowi. Odpowiedziałam natychmiast. Wpłaciłam pieniadze i zrobiłam ogłoszenia w miejscach, które uważam za skuteczne. Poprosiłam tylko, żeby w przypadku gdyby ktoś się zgłosił po Remika ustalić, gdzie zostało zamieszczone ogłoszenie. Nie kto je zamieszczał tylko GDZIE. Widzę, że moja prośba jest przedmiotem żartów i drwin. Przykro.
Powiem tyle, że to co robię robię dla psów i kotów , nie dla ludzi. Powodzenia Remiku.[/QUOTE]

Maju......
Strasznie mi przykro, że nas (mnie? Cajusa?) źle zrozumiałaś.........
Naprawdę nie wiem dlaczego ktoś z nas miałby z Ciebie żartować......
Przepraszam, jeżeli coś niechcący napisałam nie tak, ale nie mogę dociec co.......
Co do prośby Cajusa to jestem absolutnie pewna, że wynika tylko i wyłącznie z troski o zwierzaki i próby wykorzystania wszystkich możliwych miejsc ogłaszania....
Jeżeli z czegokolwiek ja mogłabym żartować to ze swojej nieskuteczności uzyskiwania informacji, o które proszę......

Posted

Kochani, zadzwoniłam przed chwilą do LACRIMY :-).
Oj, ciężko mają, i to bardzo, z chorymi psami i koniem :-(.....
Nie dziwię się wcale, że czasu na zaglądanie w komputer niewiele ....

Ale zajrzą, wyliczą wszystko i wkrótcę będę mogła spłacić Remikowe długi :-)...

A przy okazji, chcecie wiedzieć, co słychać u Piesa?
[B]WSZYSTKO W PORZĄDKU[/B] :-)!!!
Mam nadzieję, że niedługo będą zdjęcia :-)!!!

Aha, jutro wyjeżdżam na parę dni. Wracam - najpóźniej w Nowy Rok.
Jakby się nie udało rozliczyć wątku do jutra to natychmiast po powrocie zrobię to na pewno (przez te dni nie będę miała dostępu do komputera) :-)!

Posted

Przeczytałem swój post uważnie i można go dwojako zrozumieć faktycznie. Za to przepraszam maja. Mnie chodziło tylko i wyłącznie o informację o ewentualnych stronach ogłoszeniowych, których nie znam. Tylko tyle. Możesz uwierzyć, że nikt tu nie drwi i żartuje. Po prostu chciałbym wzbogacić swoje możliwości ogłoszeniowe. Dla przykładu wczoraj dodałem kilka stron, o których nie miałem pojęcia. Wcześniej już pisałem, że nie ma dla mnie znaczenia kto. To nie są zawody. Niestety informacji o stronie na jakiej był kontakt nie umiem udzielić bo ogłoszenia są robione przeze mnie, ale nie na mnie. Jeśli w jakikolwiek sposób poczułaś się urażona to jeszcze raz bardzo przepraszam.

Posted

Przepraszam - wyjeżdżałam, stąd opóźnienia z odpowiedziami, ale już wszystko nadrabiam :-).

Najpierw nadrabiam życzenia - niech Wam się Wszystkim szczęści w nowym roku!!!

Magenko - próbowałam Ci wysłać numer konta, ale miałaś zapełnioną skrzynkę ;-).
Dziękuję Ci za pamięć o Bojusku i za chwilę spróbuję raz jeszcze :-)!

Posted

[quote name='kora78']dokłądam deklarację do grupy wsparcia, więc teraz idzie na Bojusa tak?[/QUOTE]

Tak, Koro :-)
Tu jest wątek Bojuska:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/149285-BA-l-strach-i-zwAE-tpienie-kaA-dy-grosz-moA-e-uratowaAE-przed-zagryzieniem[/URL]

A numer konta prześlę Ci za chwilę :-)!
Grupa Wsparcia - a z nią wsparcie - rośnie!!!
Dziękuję :-)!!!

Posted

W oczekiwaniu na rozliczenia Remikowe - [B][COLOR=blue]o które BARDZO SERDECZNIE PROSZĘ :-)!!![/COLOR][/B] - zapraszam Was na moje debiutanckie bazarki:

[I][URL="mhtml:{D1997B95-01C6-46C7-B77A-C2AD424E6939}mid://00000311/!x-usc:http://www.dogomania.pl/threads/176646-a-Psia-duszaa-i-inne-wzruszenia-czyli-ksiAE-A-ki-i-rAE-kopisy-Barbary-Borzymowskiej"]http://www.dogomania.pl/threads/176646-a-Psia-duszaa-i-inne-wzruszenia-czyli-ksiAE-A-ki-i-rAE-kopisy-Barbary-Borzymowskiej[/URL][/I]

[I][URL="mhtml:{D1997B95-01C6-46C7-B77A-C2AD424E6939}mid://00000311/!x-usc:http://www.dogomania.pl/threads/176647-a-Modlitwa-konia-z-transportua-czyli-rAE-kopisy-Barbary-Borzymowskiej-dla-Okiego?p=13793332#post13793332"]http://www.dogomania.pl/threads/176647-a-Modlitwa-konia-z-transportua-czyli-rAE-kopisy-Barbary-Borzymowskiej-dla-Okiego?p=13793332#post13793332[/URL][/I]