sunshine Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [url]http://img87.imageshack.us/img87/7062/20090916080.jpg[/url] kocham te fotę hiahiahiai:diabloti: Quote
aniolek666 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='sunshine'][URL]http://img87.imageshack.us/img87/7062/20090916080.jpg[/URL] kocham te fotę hiahiahiai:diabloti:[/QUOTE] Hehe ja tez ją uwielbiam:evil_lol: Quote
sunshine Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='aniolek666']Hehe ja tez ją uwielbiam:evil_lol:[/QUOTE] niach niach :diabloti: jak tam po spacerku ?? :diabloti: Shira zjadła kolacje pogoniła kota i śpi :evil_lol:... szkoda że fotek nie ma bo park był piękny :loveu: Quote
aniolek666 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Po spacerku dobrze ale Nero nadal mi spokoju nie daje lata jak wariat po domu i wygłupia się z moim ojcem:evil_lol: i przy okazji zaczyna się we mnie. Quote
sunshine Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='aniolek666']Po spacerku dobrze ale Nero nadal mi spokoju nie daje lata jak wariat po domu i wygłupia się z moim ojcem:evil_lol: i przy okazji zaczyna się we mnie.[/QUOTE] No tak:shake:... cały fafik:evil_lol: Quote
aniolek666 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Shel']Cudny jest po prostu :][/QUOTE] Dziękuje[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG] Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jaki śliczny chłopczyk :loveu::loveu: Będziemy zaglądać ;) Quote
aniolek666 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='bianka19']Jaki śliczny chłopczyk :loveu::loveu: Będziemy zaglądać ;)[/QUOTE] Dziękuje i zapraszam[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]Co do rasy to kundelek. Quote
Czarnulka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Śliiczny Neroo :loveu: Bedziemy wpadac a tymczasem zaraszamy do siebie. ;] Quote
sunshine Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 mieszaniec labradora i cocel spaniela :evil_lol: ....podobno :diabloti: Quote
aniolek666 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='sunshine']mieszaniec labradora i cocel spaniela :evil_lol: ....podobno :diabloti:[/QUOTE] Mieszaniec każdej rasy po trochu hehe więc w skrócie kundelek:eviltong: Quote
Berneska Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 coś nowego coś nowego prosimy! :diabloti:;) Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Berneska']coś nowego coś nowego prosimy! :diabloti:;)[/QUOTE] No właśnie:multi: Quote
aniolek666 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Berneska']coś nowego coś nowego prosimy! :diabloti:;)[/QUOTE] hmm...coś nowego tylko co? nowe fotki już niedługo jak pójdziemy z sunshine na jesienny spacerek z naszymi słodziakami:evil_lol: Quote
bianka19 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kiedy na spacerek się wybieracie? :eviltong: Quote
aniolek666 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='bianka19']Kiedy na spacerek się wybieracie? :eviltong:[/QUOTE] Dzień spacerku jeszcze nie jest do końca znany :eviltong:musimy się z sunshine jutro w szkole dokładnie zgadać [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG] Quote
aniolek666 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Talia']aniolek666, Ty też jedziesz na zlot?[/QUOTE] Jak narazie jestem zapisana razem z sunshine:cool3: i naszymi diabłami tylko obawiam się jak Nero bedzie sie zachowywał z taka sfora psów bo to naprawde istny diabeł:diabloti: Quote
sunshine Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 oj tam aniolek nie marudź :evil_lol:. jak tylko przestanie lać to pójdziemy ( chociaż Shira miała dzisiaj ładny ubaw w błocie i kałużach) i guzik ją obchodziło że ja mokłam :placz:. Ale i tak fajnie było....stwierdziłam że nie jestem normalna... a pies się upodobnił do mnie :diabloti: mówie ci nerowi tez by się podobało :evil_lol: Quote
aniolek666 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='sunshine']oj tam aniolek nie marudź :evil_lol:. jak tylko przestanie lać to pójdziemy ( chociaż Shira miała dzisiaj ładny ubaw w błocie i kałużach) i guzik ją obchodziło że ja mokłam :placz:. Ale i tak fajnie było....stwierdziłam że nie jestem normalna... a pies się upodobnił do mnie :diabloti: mówie ci nerowi tez by się podobało :evil_lol:[/QUOTE] No wiesz tyle że mój kochany piesek jak pada deszcz wyjdzie tylko zrobi siusiu i co tam musi i ucieka do domu, a jak mu się nic nie chce to stanie w progu powącha zobaczy ze pada obróci się na pięcie i ucieka do domu:lol:Wiesz bo on taki laluś jest nie lubi być mokry hehe sama dobrze wiesz że on wody jak ognia się boi:eviltong: Quote
bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I kiedy ten spaceros?! :mad: Ojj. coś musze[B] sunshine [/B]na nogi postawic:diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Siemacie Nerciowate! Co tam u was? :evil_lol: Quote
Recommended Posts