Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aniolek666']Hehe ja tez ją uwielbiam:evil_lol:[/QUOTE]
niach niach :diabloti: jak tam po spacerku ?? :diabloti: Shira zjadła kolacje pogoniła kota i śpi :evil_lol:... szkoda że fotek nie ma bo park był piękny :loveu:

Posted

[quote name='aniolek666']Po spacerku dobrze ale Nero nadal mi spokoju nie daje lata jak wariat po domu i wygłupia się z moim ojcem:evil_lol: i przy okazji zaczyna się we mnie.[/QUOTE]
No tak:shake:... cały fafik:evil_lol:

Posted

[quote name='bianka19']Jaki śliczny chłopczyk :loveu::loveu:
Będziemy zaglądać ;)[/QUOTE]
Dziękuje i zapraszam[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]Co do rasy to kundelek.

Posted

[quote name='Berneska']coś nowego coś nowego prosimy! :diabloti:;)[/QUOTE]
hmm...coś nowego tylko co? nowe fotki już niedługo jak pójdziemy z sunshine na jesienny spacerek z naszymi słodziakami:evil_lol:

Posted

[quote name='bianka19']Kiedy na spacerek się wybieracie? :eviltong:[/QUOTE]
Dzień spacerku jeszcze nie jest do końca znany :eviltong:musimy się z sunshine jutro w szkole dokładnie zgadać [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Talia']aniolek666, Ty też jedziesz na zlot?[/QUOTE]
Jak narazie jestem zapisana razem z sunshine:cool3: i naszymi diabłami tylko obawiam się jak Nero bedzie sie zachowywał z taka sfora psów bo to naprawde istny diabeł:diabloti:

Posted

oj tam aniolek nie marudź :evil_lol:. jak tylko przestanie lać to pójdziemy ( chociaż Shira miała dzisiaj ładny ubaw w błocie i kałużach) i guzik ją obchodziło że ja mokłam :placz:.
Ale i tak fajnie było....stwierdziłam że nie jestem normalna... a pies się upodobnił do mnie :diabloti: mówie ci nerowi tez by się podobało :evil_lol:

Posted

[quote name='sunshine']oj tam aniolek nie marudź :evil_lol:. jak tylko przestanie lać to pójdziemy ( chociaż Shira miała dzisiaj ładny ubaw w błocie i kałużach) i guzik ją obchodziło że ja mokłam :placz:.
Ale i tak fajnie było....stwierdziłam że nie jestem normalna... a pies się upodobnił do mnie :diabloti: mówie ci nerowi tez by się podobało :evil_lol:[/QUOTE]
No wiesz tyle że mój kochany piesek jak pada deszcz wyjdzie tylko zrobi siusiu i co tam musi i ucieka do domu, a jak mu się nic nie chce to stanie w progu powącha zobaczy ze pada obróci się na pięcie i ucieka do domu:lol:Wiesz bo on taki laluś jest nie lubi być mokry hehe sama dobrze wiesz że on wody jak ognia się boi:eviltong: