Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co prawda zmienili nam sędziego, i pewnie przyjedzie za nim autobus słowaków/czechów i wszystko (of kors) zgarną, ale walkowerem caciba nie oddam :P A dla młodych prezenterów z dnia kiedy oceniana będzie dziewiątka, przywiozę rozety :)

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='renia13']tak , ale niektóre rasy , jak np ozdobne są w hali .:)[/QUOTE]

W ubiegłym roku pudle zmokły na zewnątrz. Ciekawe jak będzie teraz??

Posted

Ja się właśnie obudziłam, że to dzisiaj zdaje się ostatni dzień zgłoszeń :P No to chyba wypadałoby się pokazać, sędzina ta sama która sędziwała na tegorocznej światówce , hmmm będzie ciekawie ;)

Posted

[quote name='Cordia']zglosilam, wmawiam sobie ze jak przyszlo potwierdzenie, to znaczy ze ja przyjeli i jest wporzadku : D[/QUOTE]

Spokojnie ;) właśnie pojawił się komunikat na stronie wystawy "Uprzejmie informujemy, że przedłużamy termin przyjmowania zgłoszeń na nasze wystawy do dnia 12.08.2010. Zgłoszenia przyjmujemy wyłącznie przez formularz zgłoszeniowy", a to pewnie nie ostatnia zmiana terminu :evil_lol:.

Posted

uffff :bigcool: bo dzis kumpel powiedzial ze wynajał mieszkanie na studia wiec mam nocleg, wiec hasło WYSTAWA wchodze do dzis termin i jazda :evil_lol: ale juz oplata 150? tak nak napisali?

dawno mnie nie bylo i pozapominalam te regułki, dzieki za trzymanie mnie przy zyciu :lol::lol:

Posted

[quote name='dancingqueen']Ja również jadę na dwa dni. :) Na Młodym w sobotę z pudlem - Igorem, a w niedzielę z moją cockerką Dianką. ;)[/QUOTE]

Igorrito do Krakowa juz pewnie odrosną te dziury na pomponach :P Kurka muszę se kupić giete nożyczki do tych pomponów!!

Posted

[quote name='Cordia']uffff :bigcool: bo dzis kumpel powiedzial ze wynajał mieszkanie na studia wiec mam nocleg, wiec hasło WYSTAWA wchodze do dzis termin i jazda :evil_lol: ale juz oplata 150? tak nak napisali?

dawno mnie nie bylo i pozapominalam te regułki, dzieki za trzymanie mnie przy zyciu :lol::lol:[/QUOTE]

Opłaty do 12.08.2010 jak w pierwszym terminie :

[B][FONT=Verdana][COLOR=#ff0000]......jednocześnie utrzymując do dnia 12 sierpnia wysokość opłat za wystawę jak w pierwszym terminie zgłoszeń. Dotyczy to również Klubowej Wystawy Rhodesian Ridgeback i Klubowej Wystawy Posokowców.[/COLOR][/FONT][/B]....