Voute Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Agnes']Chyba bym wolala jednak dwa rogzy:evil_lol:[/QUOTE] Ja chyba też :D Quote
Paulix Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Właśnie chodzi mi o te nitki :/ ponieważ mój pies pasie inne psy w zabawie, to co chwila lezy na glebie, wiec bloto, piach i kamienie... obroza sie wyciera i niszczy od codziennego prania... Quote
anorektyczna.nerka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A ja dublindoga, pod warunkiem, że moja chciwość by mi na to pozwoliła. A tak na serio to, wg. mnie rogzy są fajne, ale jak patrzyłam na używane to aż się dziwię, że coś się dzieje z taką taśmą powiedzmy po roku albo pół. My przez długi czas mieliśmy zwykłą taśmówkę, maksymalnie używaną (bo jako jedyna obroża) i po praniach jedynie zblakła, a wywaliłam ją dlatego, że położyłam niedaleko środków do czyszczenia i wylał się na to domests czy inne tałatajstwo. Kantar można psu zakładać jako sam? Tzn, że zapinam tylko za kółko przy kantarze i nie doczepiam smyczy do obroży Quote
Agnes Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ale nie rozumiem "problemu", uzywam rogza niszczy sie to wywalam. Tak na dobra sprawe prawie kazdy z nas lubi zmieniac czesciej psie akcesoria, bo sie znudzily, bo...;) Ciagle sa ogloszenia, sprzedam, wymienie mysle, ze min z tego powodu. Po co mi wiec obroza "na lata" ? Kupuje rogza, uzywam pol roku max rok, zmechacony wywalam i kupuje kolejnego ;) Swoja droga dawno nie wywalilam kupionej obrozy, bo wczesniej ja sprzedaje, zeby kupic inny kolor Quote
Voute Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='HelloKally']A ja dublindoga, pod warunkiem, że moja chciwość by mi na to pozwoliła. A tak na serio to, wg. mnie rogzy są fajne, ale jak patrzyłam na używane to aż się dziwię, że coś się dzieje z taką taśmą powiedzmy po roku albo pół. My przez długi czas mieliśmy zwykłą taśmówkę, maksymalnie używaną (bo jako jedyna obroża) i po praniach jedynie zblakła, a wywaliłam ją dlatego, że położyłam niedaleko środków do czyszczenia i wylał się na to domests czy inne tałatajstwo. Kantar można psu zakładać jako sam? Tzn, że zapinam tylko za kółko przy kantarze i nie doczepiam smyczy do obroży[/QUOTE] Ja jak miałam kantar, to zakładałam bez obroży. Quote
Agnes Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='HelloKally']Kantar można psu zakładać jako sam? Tzn, że zapinam tylko za kółko przy kantarze i nie doczepiam smyczy do obroży[/QUOTE] o ile wiem nie, bo kantar uzywasz w razie potrzeby - tu dobrze sprawdzaja sie przepinane smycze z dwoma karabinczykami - jeden przyczepiasz do kantara )i uzywasz w razie korekty etc), a drugi do obrozy. Quote
Paulix Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Agnes']Ale nie rozumiem "problemu", uzywam rogza niszczy sie to wywalam. Tak na dobra sprawe prawie kazdy z nas lubi zmieniac czesciej psie akcesoria, bo sie znudzily, bo...;) Ciagle sa ogloszenia, sprzedam, wymienie mysle, ze min z tego powodu. Po co mi wiec obroza "na lata" ? Kupuje rogza, uzywam pol roku max rok, zmechacony wywalam i kupuje kolejnego ;) Swoja droga dawno nie wywalilam kupionej obrozy, bo wczesniej ja sprzedaje, zeby kupic inny kolor[/QUOTE] No widzisz, a ja nie wywalam, tylko dokładam do kolekcji w dobrym stanie :P Quote
Smile of Red Witch Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Mi również bardzo podobają się te obróżki Dublin Dog i myślę nad jakimś wzorkiem dla Rudej ;) szkoda tylko, że nie ma 4 cm Quote
Talucha Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [COLOR=red][B]drzalka[/B][/COLOR] a taśmy treningowe po ile metrów mają i w jakich cenach ? Quote
Okamia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Smile of Red Witch']Mi również bardzo podobają się te obróżki Dublin Dog i myślę nad jakimś wzorkiem dla Rudej ;) szkoda tylko, że nie ma 4 cm[/QUOTE] Z podobnego powodu nie zaczełam jeszcze nie nie odkładać ;) Quote
Smile of Red Witch Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Powiem Ci, że wzorki mi się bardzo podobają i bardzo mnie korcą, ale nie lubię wąskich obróżek na Rudej ;) Quote
gops Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 mi sie bardzo podobaja dublindogi kiedys moze sie szarpne i kupie :) bo faktycznie w wodzie to wszystko nam rdzewieje a jak susze po 10 razy dziennie to blaknie . to sie wydaje fajna alternatywa Quote
Marchewkowy Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Mnie też się podobają, ale ta cena echhh...może kiedyś ;) Dziś na spacerku wiał wiatr i odsłonił Lupine :D Futro świeżo po praniu: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/TZm8bwoFXsI/AAAAAAAAERE/v6SlS2PSETE/s640/DSC_0061.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/TZm8ZG3GgYI/AAAAAAAAERM/tarxjEQGEzI/DSC_0055.JPG[/IMG] Quote
Ewa&Duffel Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Smile of Red Witch']Mi również bardzo podobają się te obróżki Dublin Dog i myślę nad jakimś wzorkiem dla Rudej ;) szkoda tylko, że nie ma 4 cm[/QUOTE] Kiedyś mieli w ofercie rozmiar XL tych obroży i on miał 3,5 cm. Dufflowy kolega Brutus ma właśnie taką, można u nas w galerii na ostatnich zdjęciach zobaczyć. Ale nie wiem czemu wycofali je ze sklepu... Quote
Paulix Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Kiedyś mieli w ofercie rozmiar XL tych obroży i on miał 3,5 cm. Dufflowy kolega Brutus ma właśnie taką, można u nas w galerii na ostatnich zdjęciach zobaczyć. Ale nie wiem czemu wycofali je ze sklepu...[/QUOTE] Ja właśnie zerknęłam po moim zamówieniu do sklepu i obroży nie ma. Czyżby wycofali na stałe? Quote
Marchewkowy Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Marta_Ares']ladnie tylko cienko strasznie :)[/QUOTE] Ajjj tam cienko :P 2,5 cm :D Teraz mam faze na takie cienkie :D Quote
Cieplutkaa. Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 PW :diabloti: [IMG]http://lh5.ggpht.com/_WtBeCAh1jUA/TOkTzSwKwaI/AAAAAAAAA1E/YiaDN3nWPQs/s720/Lars%20011.JPG[/IMG] [IMG]http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/Domcio003.jpg?t=1271610774[/IMG] + smycze do kompletu Quote
Marchewkowy Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ten dublin dog mi się też podoba mmm... może kiedyś ;) [IMG]https://www.dublindog.com/Dublin-Dog-Store/images/kaleidoscope-spanish-moss-325.png[/IMG] Quote
barberry Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Mnie najbardziej podoba się chyba ten - przydałby się na letnie zabawy nad Bugiem :D [IMG]https://www.dublindog.com/Dublin-Dog-Store/images/stripe-key-largo-325.png[/IMG] Quote
Ewa&Duffel Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Paulix']Ja właśnie zerknęłam po moim zamówieniu do sklepu i obroży nie ma. Czyżby wycofali na stałe?[/QUOTE] Zerknij na "aktualizację" ;) Cytuję: "[FONT=arial]W dniu 04/04 przeprowadzane będą prace związane z aktualizacja oferty obroży Dublin Dog i zabawek Orbee Planet Dog. [/FONT] [FONT=arial]W związku z tym nie ma w tym dniu możliwości składania zamówień na obroże Dublin Dog i zabawki Orbee Planet Dog. [/FONT] [FONT=arial]Przepraszamy za utrudnienia."[/FONT] Quote
sator_k_ Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 A ja pozwolę sobie napisać, że czarne szelki w żółte łatki n aśredniego/dużego psa, nadal czekają na nowego właściciela ;) Quote
C&B Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Czika w nowych szelach Muscatowych: [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1500219.jpg[/IMG] Quote
Agnes Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 No tak, foty szelek to widzimy, ale foty szelek na PSIE juz nie ;) Przeciez tu nic nie widac, tylko kawalek futra i tyle Quote
Luzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Agnes']No tak, foty szelek to widzimy, ale foty szelek na PSIE juz nie ;) Przeciez tu nic nie widac, tylko kawalek futra i tyle[/QUOTE] :evil_lol: A ja czekam na nasze sledy :loveu: Quote
Recommended Posts