Dorota Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [B]A u mnie[/B] ; Czesiek na zawołanie wchodzi do łazienki z podkulonym ogonem wprawdzie i po wejściu wciska się w kąt pod prysznicem .Mam właściwie TYLKO problem z odwróceniem go i umyciem drugiej strony.;) Natomiast Majkę ,gonimy , albo lepsze określenie, zaganiamy jak trzodę do zagrody , a ona ucieka , a że ma gdzie a nas tylko dwoje do łapania to trochę trwa .Boi się kąpieli jak "diabeł święconej wody", może dlatego że to troszkę "Diaboliczne " stworzenie . Ostatnio poszarpała mi paszport w drobny mak , jak to Kamil (syn) powiedział ", ona nie chce żebyś wyjeżdżała " jakby umiała mówić powiedziałaby Ci . Mój mąż nie zdążył porównać danych ważnych dla niego , ponieważ Majka podstawę porównań potraktowała "paszportowo". I zgadzam się z Bea że kąpiel psiaka,to jest "bardzo rodzinne święto " . :evil_lol: Natomiast Baron . Baron moi drodzy to zawsze Baron , tytuł zobowiązuje .:evil_lol: Quote
przemek&baron Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 A nasz Baronek miał wczoraj gościa.Odwiedził go Pan od karmy Husse:eviltong::eviltong::eviltong: Który miał tylko przysłac próbkę ale poprosił o adres i przyjechał porozmawiac. Baronek został pochwalony że jest akurat nie za gruby nie za chudy i mimo że jadł godzinę wcześniej zjadł cała saszetkę karmy którą Pan mu osobiście wrzucił do miski.Może i dobra ale droga:angryy: Dzisiaj byliśmy na tak długim spacerze że Baron wracając do domu nawet nie ciągnął.Pozdrowionka dla wszystkich:lol: Quote
malibo57 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witajcie:) Wyobrażam sobie, ile kilometrów zrobiliście. Dzięki za info o Husse - byłam ciekawa, jak ona smakuje pieskom. Baronek podobał się panu, a czy pan podobał się Baronkowi?:cool3: Quote
Klaneri Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Oooo...dopiero trafiłam na wątek , no co za niespodzianka , kolejny psiak z naszej fundacji , byłoby super gdybym mogła zapoznać mojego Hamcia z Baronkiem:D Co Wy o tym sądzicie kobitki? W końcu to niedaleko no a przecież te psy od Was są niesamowite! Ciekawe co na to Baronek...:) :loveu: Quote
elmira Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Kolejny pies, który potrzebuje pomocy. Zajrzyjcie, prosimy: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-ratujmy-redka-173737/[/url] Quote
Dorota Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czy możemy zapytać , co słychac u naszego arystokraty? jak się czuje on i domownicy z nim?:evil_lol: Quote
Dorota Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Drogi Przemku , napisz coś o swoim przjacielu, dzisiaj rozmawiałam z tatą , trochę wieści mam , ale czekam na wieści od Ciebie . Dziękuję za opieke nad Baronem i super domek . Dawajcie zdjęcia i wieści , czekamy niecierpliwie.;) Quote
malibo57 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [COLOR=Red][B]UWAGA !!!!! [COLOR=Black] Kryza zaginęła w dniu wczorajszym!!!! Bardzo prosimy wszystkich z okolicy Sochaczewa o pomoc w poszukiwaniach. [COLOR=Red]SYTUACJA AWARYJNA!!!! ZAGINĄŁ PIES !!!!!!!! [URL="http://www.dogomania.pl/../145379-Sochaczew-Kryza-wraca-na-listAE-bezdomnych-MA-DOM/page4"]http://www.dogomania.pl/threads/145379-Sochaczew-UWAGA-Kryza-wyszA-a-z-domu-i-nie-wrA-ciA-a-Prosimy-o-pomoc [/URL][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR] Quote
przemek&baron Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 :lol::lol:To my ! Myśleliśmy że ta strona została zlikwidowana.U Pana Baronka Arystokraty wszystko ok.Został uznany za najładniejszego na wsi.Znają już go wszyscy.Coraz bardziej się słucha,rozumie ale czasem zdarza mu się wypad na podwórko sąsiadów żeby zdenerwowac dwa owczarki niemieckie które są w kojcach no i odwiedzic koleżanki prawie siostry - krówki.To straszny pieszczoch-tata mówi że gdyby do nas przyszedł złodziej i go pogłaskał to Baron pomógł by mu wynieśc wszystkie rzeczy.Spanie (najlepiej na kanapie),jedzenie (najlepiej to co wszyscy) ,głaskanie i spacery to jest to co lubi. [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/6766/p20110922060001.jpg[/IMG] Pozdrawiamy wszystkich znajomych z tej strony i przypominamy że dzisiaj są na polsacie 102 Dalmatyńczyki Quote
malibo57 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ale miło Was widzieć:) Pamietajcie, proszę, że my będziemy zawsze zaglądać na ten wątek, czekać tutaj na Was. Serdecznie pozdrawiamy i ślemy dobre mysli. Quote
Dorota Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Nareszcie:multi: , dzięki za wieści a zdjęcie super , tak Malibo napisała prawdę , czekamy tu zawsze na Was . ten film ,102 Dalmatyńczyki znam na pamięć a le obejrze z sympatii dla wszystkich dalmatyńczyków:eviltong: Quote
przemek&baron Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Z okazji Świąt Wszystkim Naszym Znajomym z Naszej Stronki życzymy Bogatego Gwiazdora , Wesołego Alleluja !!! Quote
Dorota Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 My tez życzymy Wam i Baronowi ,Zdrowia i Pomyślności w Nowym Roku 2010 ,:lol: Quote
malibo57 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witajcie Baronkowi:) Jak minęły święta? Jak radzicie sobie z zimą? Quote
Dorota Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pewnie zasypało na biało , odśnieżają i nie mają czasu zajrzec do nas:evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Dorota']Pewnie zasypało na biało , odśnieżają i nie mają czasu zajrzec do nas:evil_lol:[/QUOTE] Miejmy nadzieję, że odśnieżą i nam jakieś wieści napiszą i foteczki pokażą :) Quote
przemek&baron Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 A zasypało , zasypało Baronek na śniegu fajnie wygląda chyba zresztą każdy dalmat.Cały czas robi postępy nie można go tylko oduczyc włażenia na łóżko które jest w pokoju gdzie jego posłanie-za każdym razem dostaje burę wtedy się obraża prycha pod nosem z dziesięc minut i jak wszyscy wyjdą wraca na łóżko.Teraz mam ferie to wstawimy jakieś fotki choc znajomi mówią że Baronkowi się przytyło. Pozdrawiamy Quote
Dorota Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nareszcie , gdzie byliście , tyle czasu , cieszymy się ze jesteście i czekamy na zdjęcia:lol: Quote
malibo57 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Dwa tygodnie temu Baron powrócił z adopcji - z powodu komplikacji życiowych i braku możliwości sprawowania nad nim dalszej opieki. W tej chwili przebywa w DT w Piasecznie - opiekę nad nim przejęło Pogotowie i Straż dla Zwierząt z Trzcianki. Baron ma problem z nerkami - choroba się odnowiła. Jest leczony w Bobrowcu. Quote
malibo57 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jasne, wrzucimy Barona do nas na stronę - macie jakieś nowe zdjęcia? Jeśli tak, to proszę na e-mail: [email][email protected][/email] Quote
:: FiGa :: Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Malibo, na forum kropkowym sa zdjecia [URL="http://je.pl/5jd4"]FORUM KROPKOWE KLIKNIJ[/URL] Quote
Recommended Posts