Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj dziubasku!

Zaraz jak tylko wróciłam do domu musiałam włączyć komputer, by się dowiedzieć co u Ciebie nowego.
Myślałam, że może jakieś nowe zdjęcia szczerbolka się pojawią:-).
Guaruś ma piękną duszę, prawda? szramy i ubytki w uzębieniu mają najmniejsze znaczenie.

Posted

Guraciula nie chciałam męczyć robieniem fotek jego biednej paszczy więc tylko zrobiłam to:

To są Guarciula kły.... całe dziurawe :(
Pani dr powiedziała że musiały go bardzo boleć...

Guarcik dostał zastrzyki przeciw bólowe i antybiotyk

Posted

Wklejam kwity :

kastracja : 62 zł :multi:

jednak udąło sie naszej pani dr. Oldze zmniejszyć kwotę ze 140 zł na 62 zl :multi:
czy to nei cudowne ?!!

zabieg stomatologiczny
Zęby - 71 zł :multi:

Z tego co wiem to byśmy zapłacili ok 200 zł ale kochana pani dr kasia i pani dr Teresa ( znieczulała Guarcia) potraktowały Guarciula ulgowo ( czyli po kosztach ) :multi:

A tu wklejam kartę informacyjną:

Musiałam Guarciowi kupic karmę... :oops: akurat byłam w Kauflandzie i była promocja suchej - więc wzięłam i pare puszeczek bo się skończyły i nie mam z czym mieszać ryżu lub makaronu... A Guarcik teraz musi tylko gotowane ( miękkie) zanim mu się szczęka nie naprawi. ( znaczy zagoi :eviltong: )

Nie wiem czy widać :oops: bo bardzo słabo się odbił tusz na paragonie i nie mogłam go zeskanowac ( skaner nic nie widział) więc zrobiłam zdjęcie ;)

Karna : 74, 42 zł

Razem : 207,42

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Owieczko! Jutro idzie paczka z karmą dla Guaro. :)
Jest w niej też miękki kocyk dla Twojej suni- staruszki, której Dollynka zeżarła kojec. :)

Moniko !! jestes aniołem !!!! :Rose:
Ja czasem takie mam wrażenie że niebo Cię zesłało.... :angel:

Posted

ossa98 napisał(a):
Ja nie mam nic przeciwko licytacji, zwłaszcza jeśli Guaro potrzebuje obróżki a bernardynka potrzebuje pomocy:-).

Cudownie !! :multi: Obróżka kosztuje raptem 12 zł Szkoda tylko że czarna :roll:

Posted

[quote name='chita']jasne ze obrożke kupic;)

Kochani u nas na bazarku tez njest nowa-czerwona pozycja 12:
http://www.dogomania.pl/threads/181657-TU-ZNAJDZIESZ-WSZYSTKO-MEGA-BAZAR-NA-BB-do-31-marca

tutaj tez sa jakies http://www.dogomania.pl/threads/181904-Nowe-obroA-e-i-smycze-Pitman-Woza-i-inne-na-BB-do-31-03-2010

Obróże juz zalicytowałam więc się nie wycofam ale moze smycz aksamitną mu kupimy co ?? :)
9. Przepiękna aksamitna fioletowa smycz

Bardzo wytrzymała,elegancka smycz,łatwa do utrzymania w czystości- wystarczy wrzucić do pralki i wyprać z delikatnym detergentem.

szerokość 2 cm
długość 1,83 m

Cena wywoławcza 20 zł

Posted

ossa98 napisał(a):
Czarna czy czerwona, Guarulowi chyba wszystko jedno? chyba, że z niego taki elegancik :cool3:. Za to cel szczytny. A mamy te 12 zł? czy się zrzucamy?

ossa mamy na obróżkę :)
w pierwszym poście jest pełne rozliczenie - zostało cos ponad 100 zł :D Oczywiście chciała bym zostawić te pieniążki w razie co jak by nam karmy zabrakło czy coś ale na te gadżety wystarczy :) Pod warunkiem że się zgadzacie :D