filonek_bezogonek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Spieszę "uprzejmie donieść", że: [SIZE=6]BOB - Kontrapunkt NA BIS BOS - EUPHORIA Sasquehanna BOB Puppy - YELLOW BUTTERFLY Iz Kaskada Grez BOS Puppy - piesek wl. Pani E. Augustyniak (z hodowli Dan- Star - Kom) - uzupełnię pełną nazwę w późniejszym czasie. Kontrapunkt Transcendentus - II lokata ( oc. doskonała) w klasie Championów Kontrapunkt OKTAWIAN - I lokata CWC oc. doskonala w klasie otwartej Kontrapunkt WIERNA RZEKA - II lokata oc. doskonała w klasie pośredniej sędziował: Marek Maciej Borg - Grabkowski zdjęcia później .... Quote
Neutralka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Hej, pani Asystent - jak Oktawian mógłby otrzymać CWC, gdyby był II w klasie otwartej ??? Był solo. Quote
filonek_bezogonek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ale ze mnie gapa już poprawiam jedna "I" się dostawiła i wyszło II lokata zamiast pierwsza. Przepraszam za pomyłkę. Neutralko a czy mogła byś podać dane pieska Pani E. Augustyniak - bo ja nie mam katalogu. zdjęcia mam (tzn dzięki uprzejmości Renaty) .... ale muszę coś wybrać Quote
J.G Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gratuluję bardzo serdecznie zwycięzcą poszczególnych klas. Quote
filonek_bezogonek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Ja ze swojej strony dodam, ze bardzo milo asystuje się sędziemu Grabkowskiemu. Udziela on bardzo wiele wskazówek, podpowiada i opowiada wiele anegdot ze świata wystaw. Polecam - ja bardzo lubię tego sędziego zarówno od jako wystawca jak i asystent :) Sędzia sam sie przyznał ze jesli ma jakies watpliwosci to zawsze rozstrzyga na korzysc wystawianego psa :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts