Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam mam prosbe do wszystkich o pomoc w sprawie malamuta i...czkawki :(otoz moj 3-miesieczny AuroX:) od jakiegos czasu cierpi na czkawke i nie wiem z jakich przyczyn, przegladajac forum takze nie znalazlam nic na ten temat wiec jestem w kropce :-? jesli ktos moglby udzielic mi jakiejs rady bede bardzo wdzieczna:), szczerze mowiac ta cala czkawka coraz bardziej mnie niepokoi
pozdrawiam wszystkich:)

Posted

Czkawka to czkawka. Jesli po jedzeniu (czytaj: lapczywym polknieciu miski) to nie ma sie czym denerwowac.
Prosimy o wiecej szczegolow. Co jada, ile, ilerazy itp...8)

Posted

a jesli chodzi o jedzenie to dostaje sucha karme friskies junior oprocz tego ryz gotowany z kurczakiem-nic innego nie chce jesc :) , no i jakies przysmaki za zalatwianie sie napolu :lol: oprocz tego dajemy mu jeszcze bialy serek, narazie nic poza tym bo jest jeszcze maly i nie chcemy mu dawaac jakichs mieszanek

Posted

[quote] czasie zabawy albo po zabawie. potrwa chwilke i przechodzi[/quote]Moje suczysko, jak bylo malenstwem, mialo to samo. Przeszlo z wiekiem. :wink:

Posted

dzieki :) szczrze mowiac zacynalismy sie juz tym niepokoic bo ta czkawke dostaje 2 razy na dzien srednio, ale skoro przechodzi z wiekiem-to nie ma obaw
pozdrawiamy
Floyd&Ariel&AuroX

Posted

:):):)

Ależ mnie wspominki naszły :) Pamiętam, że kiedys ja załozyłam gdzieś tu podobny topik :) martwiłam się czkawkami mojego małego hasiorka :) też często je miewał, ale przeszło nawet nie wiem kiedy :) Dziś jest juz dużym rocznym huskim i czasami mu się jeszcze zdarzy mieć czkawkę ;) ale szybciutko przechodzi. Nie masz sie czym martwić, bo to taki urok małego szczeniaczka - jak mi ktos kiedyś napisał :)

pozdrówki dla Ciebie i maluszka