Floyd Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 witam mam prosbe do wszystkich o pomoc w sprawie malamuta i...czkawki :(otoz moj 3-miesieczny AuroX:) od jakiegos czasu cierpi na czkawke i nie wiem z jakich przyczyn, przegladajac forum takze nie znalazlam nic na ten temat wiec jestem w kropce :-? jesli ktos moglby udzielic mi jakiejs rady bede bardzo wdzieczna:), szczerze mowiac ta cala czkawka coraz bardziej mnie niepokoi pozdrawiam wszystkich:) Quote
ETM Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Czkawka to czkawka. Jesli po jedzeniu (czytaj: lapczywym polknieciu miski) to nie ma sie czym denerwowac. Prosimy o wiecej szczegolow. Co jada, ile, ilerazy itp...8) Quote
Floyd Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 nie nie raczej po jedzeniu nidy, pojawia sie np w czasie zabawy albo po zabawie. potrwa chwilke i przechodzi Quote
Floyd Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 a jesli chodzi o jedzenie to dostaje sucha karme friskies junior oprocz tego ryz gotowany z kurczakiem-nic innego nie chce jesc :) , no i jakies przysmaki za zalatwianie sie napolu :lol: oprocz tego dajemy mu jeszcze bialy serek, narazie nic poza tym bo jest jeszcze maly i nie chcemy mu dawaac jakichs mieszanek Quote
ETM Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote] czasie zabawy albo po zabawie. potrwa chwilke i przechodzi[/quote]Moje suczysko, jak bylo malenstwem, mialo to samo. Przeszlo z wiekiem. :wink: Quote
Floyd Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 dzieki :) szczrze mowiac zacynalismy sie juz tym niepokoic bo ta czkawke dostaje 2 razy na dzien srednio, ale skoro przechodzi z wiekiem-to nie ma obaw pozdrawiamy Floyd&Ariel&AuroX Quote
ETM Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote]ale skoro przechodzi z wiekiem-[/quote]U mojej przeszlo. :wink: Quote
lupak Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Nasze obydwa w dzieciństwie często miały czkawkę. Potem wyrosły z tego i teraz tylko czasem miewają. Nic złego w czkawce :D Quote
Szamanka Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 :):):) Ależ mnie wspominki naszły :) Pamiętam, że kiedys ja załozyłam gdzieś tu podobny topik :) martwiłam się czkawkami mojego małego hasiorka :) też często je miewał, ale przeszło nawet nie wiem kiedy :) Dziś jest juz dużym rocznym huskim i czasami mu się jeszcze zdarzy mieć czkawkę ;) ale szybciutko przechodzi. Nie masz sie czym martwić, bo to taki urok małego szczeniaczka - jak mi ktos kiedyś napisał :) pozdrówki dla Ciebie i maluszka Quote
Recommended Posts