Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki psiulka, zapraszamy za rok :cool3: (taa jeszcze tego nie zaliczyliśmy nawet :evil_lol:)

Tak tak Ola to nasze (bardziej moje niż Dominiki :diabloti:) dzieciątko adoptowane przez allegro, przywieziona pocztą polską prosto z Norwegii :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']Tak tak Ola to nasze ([B]bardziej moje niż Dominiki[/B] :diabloti:) dzieciątko adoptowane przez allegro, przywieziona pocztą polską prosto z Norwegii :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

A najbardziej moje, ot co :D Byłam pierwsza pod tym względem :evil_lol:
smallpati, nie mogę się przyzwyczaić do Twojego nowego nicka :diabloti:

Posted

mój nowy nick to taki chwyt reklamowy :diabloti::evil_lol:

Psiulka ja sobie już porozmawiam z rodzicielami Oli i oni mi przekażą pełną władzę :diabloti: i będzie bardziej moja :p:eviltong:

Posted

Bartiśkowa, oczywiście, moje psy do dyspozycji wraz z ringówkami i będziemy się uczyć.
Jak coś mam grubsza ringówkę, więc większego psa można na niej spróbować ;)

Posted

ludzie S.O.S mamy mały problem :eviltong: bus o 14:30 nie przejeżdża przez Warężyn, a inaczej nam z Ppx nie pasuje, tzn mi tak, ale jej nie :razz: i teraz pytanie czy ktos z autem moglby po nas podjechac na przystanek do ktorego ten bus dojedzie?

Posted

[quote name='Foxowa']Jadę, jadę!
Moja mama mówi że jesteś bardzo symbatyczna. fajna i wgl :D I dzięki tobie jadę na zlot :loveu:[/QUOTE]

no ba ! :diabloti:
potrafię być miła jak chcę :evil_lol:

brat też się do tego przysłużył :p

[QUOTE]Widzę że ktoś ma tutaj dar przekonywania ;-)[/QUOTE]

taaa :evil_lol:

Ktoś jeszcze ma jakieś problemy z rodzicami? :cool3:

Posted

[quote name='dog193']Dogadaj się może z Bartiś, chłopaki mają mieć samochód, to by może po was podjechali. Tylko ja nie wiem, o której oni będą.[/QUOTE]

thx, chyba pójdziemy pieszo z siewierza, jeśli tylko jest chodnik przy ulicy :lol:

Posted

hmm... ja się właśnie dowiedziałam ze kolega brata tez ma jechać swoim autem więc ja już nie wiem ;d
Najwyżej bedziemy zgarniać wszystkich po drodze, tylko miejcie jakieś tabliczki "zlot"
haha żebyśmy kogo innego z psem nie zgarneli ;)
Maksowa jeszcze się dogadamy my planujemy tak o 14;00 wyjechać z Jaworznia,
potem kierunek Pogoria po Jolę i jak bd miejsce gdziekolwiek to was zgarniemy także,
Chyba że się ładnie uśmiechniesz to któryś podjedzie po was ;d

Posted

[quote name='Foxowa']Bartiśkowa, oczywiście, moje psy do dyspozycji wraz z ringówkami i będziemy się uczyć.
Jak coś mam grubsza ringówkę, więc większego psa można na niej spróbować ;)[/QUOTE]

No to super:lol: Będziemy mieli "pracowity zlot" :evil_lol:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']No to super:lol: Będziemy mieli "pracowity zlot" :evil_lol:[/QUOTE]

kto będzie to będzie :diabloti:
Ja zamierzam Moli oddać jakiejś cioci pod opiekę. a sama nie będę nic robić :diabloti::evil_lol: