Avaloth Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jolka, ja wiem że to dziwnie brzmi. Ale nie ja o tym decyduje tylko tata. Mówię, jeśli nikt inny nie będzie mógł Cię zgarnąć jeszcze pogadam. Ppx coś na pewno jest xd chyba jakieś busiki czy coś. Ale nie wiem gdzie to można sprawdzić. Quote
Bartiśkowa_ Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Jolka my chętnie Cie zgarniemy, Iś wiem o czym mówisz Bartlej ma tą samą manie że auto jest Jego i go broni :diabloti: Ale suczkę z chęcią przyjął "u siebię" w aucie więc myślę że teraz też nie będzie problemu, a tym bardziej jedziemy dfwoma autami bo maluchem (brat kolega i jego jorczek) i Zafirą (ja tata Barti) Więc jak nie do jednego to do drugiego się was upchnie :evil_lol:;) Już się nei moge doczekać :loveu: Jutro oddam kasę wam za niedoszłe koszulki Quote
mineralna_ Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 to jak z tym miejscem, nikt nie jest chętny? Quote
Avaloth Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Mineralna, z tego co wiem Foxowa chyba jedzie. Nie gadała z Tb ? bo mówiła wczoraj jak z nią gadałam że jednak da rady. Tyle że bez Fuksa, z samym Audikiem. Jolka przepraszam że tak wyszło, gdyby ode mnie zależało moge jechać nawet z psem na kolanach. jeszcze tylko 8 dni :loveu: Quote
jolkablaszczyk Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Jolka my chętnie Cie zgarniemy, [...] suczkę z chęcią przyjął "u siebię" w aucie więc myślę że teraz też nie będzie problemu, a tym bardziej jedziemy dwoma autami bo maluchem (brat kolega i jego jorczek) i Zafirą (ja tata Barti) Więc jak nie do jednego to do drugiego się was upchnie :evil_lol:;) Już się nie moge doczekać :loveu: Jutro oddam kasę wam za niedoszłe koszulki[/QUOTE] Dziękować!! :) moje sucze są bezproblemowe wiec myślę, że spokojnie damy radę je przewieźć te nieszczęsne 10 km z Pogorii do Przeczyc...Ja też już odliczam dni i coraz bradziej się niecierpliwię :) Jeszcze musze tylko załatwić nianię do mojego tymczasowego kociaka..i gotowe :) oh jak to dobrze, że nie trzeba taszczyć namiotów, śpiworow i innych karimant.. :) Quote
Foxowa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 mineralna_ pisalam do ciebie ale masz zapchana skrzynke. Pojade na Twoje miejsce, bo jednak jade ;) Quote
mineralna_ Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 tak myslałam, że to albo coś z moją skrzynką albo Twoją, zaraz ją wyczyszcze Quote
Avaloth Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 powiedzcie mi, czy ktoś bierze na zlot suszarkę, do włosów ? :D i ewentualnie z dwa, trzy razy mógłby pożyczyć w razie potrzeby ? xd ja jak coś biorę prostownicę mogę pożyczyć ;P a i kto ma chińczyka to brać :D:D Quote
Ppx Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja biorę suszarkę, o ile jej nie zapomnę. :P A mi palce się zmroziły. oO" Miałam iść z kumpelą na pkp i zobaczyć jej nowy fryz, jak się okazało przyszła po mnie inna, bo tamta jednak nie mogła - ale na razie nie na pkp, bo się okazało, że koleżanki mają występ (:lol: a ludzi przy takiej pogodzie to "dużo" było ]:->), ale po nich jakaś kapela metalowa była i wtedy więcej ludzi się zlazło. XD" W końcu dotarłam na to pkp i się dowiedziałam, że interregio kosztuje 15 zł bilet dla psa, a 5 zł przewozy regionalne. Quote
Rahl Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja mam scrabble (literowe), wziąć na zlot? Ktoś lubi w to grac oprócz mnie? :D I wezmę karty, ze trzy talie jakoś :). Ja tam suszalnicy do włosów, ani prostownic, ani krzyżownic nie biorę żadnych :D. W większości znacie mój stosunek do włosów :). Zastanawiam się, czy brać szczotkę... :D :evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 scrabble weź bo mnie nie ma w domu to nie wezmę.. karty też :D:D Iśka ja biore zuszarkę, a ty prostownicę i pożyczamy :P Quote
Rahl Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Tylko, że jak w to gram, to okazuje się, że każdy ma inne zasady :evil_lol:. Najwyżej na miejscu ustalimy wspólne :). W szkole u mnie, to nie da się grac, bo nikt chyba ani razu instrukcji nie otworzył :lol:. Quote
Sweet Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Iś & Chester']powiedzcie mi, czy ktoś bierze na zlot suszarkę, do włosów ? :D i ewentualnie z dwa, trzy razy mógłby pożyczyć w razie potrzeby ? xd ja jak coś biorę prostownicę mogę pożyczyć ;P a i kto ma chińczyka to brać :D:D[/QUOTE] Ja biore:D A twoją prostownice sobie zamawiam;P Quote
Ppx Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jak ktoś chce to mogę wziąć klocki z Liptona, albo Monopol/Eurobiznes (o ile jeszcze żyje i gdzieś mi się zmieści). ;o W co umiecie grać w karty : D ? Quote
Foxowa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='gordonowa']Tylko, że jak w to gram, to okazuje się, że każdy ma inne zasady :evil_lol:. Najwyżej na miejscu ustalimy wspólne :). W szkole u mnie, to nie da się grac, bo nikt chyba ani razu instrukcji nie otworzył :lol:.[/QUOTE] Ja gram z moim bratem, a on z instrukcją chyba z 10 razy ze mna grał i raczej gram tak jak w podstawach ;) Quote
Foxowa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Ppx']Jak ktoś chce to mogę wziąć klocki z Liptona, albo Monopol/Eurobiznes (o ile jeszcze żyje i gdzieś mi się zmieści). ;o W co umiecie grać w karty : D ?[/QUOTE] Monopol/Eurobiznes bierz! Ja w makao :lol: Quote
DomixX Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 JA też biorę prostownice:cool3: A chińczyka miał mój bratanek, więc jak jeszcze go ma i jest w całości to wezme..xDD Spadające małpki też miał hah to jak ktoś chętny to jak są to też mogę wziąść haha:lol: Quote
Foxowa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jak dojdziecie co najmniej do 260 strony na wątku przywioze żelki :D:D, takie dłuuuuuugie :D Quote
Sweet Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja miałam grzybobranie i wiele innych gier planszowych ale nie wiem czy znajdę i czy zmieści mi się do mojej torby:P Obawiam się że i tak będę mieć największą z was wszystkich:P Quote
Foxowa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 A nie bo ja i dwa psy na jeden dzień (może na więcej ^^) Quote
Rahl Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja w karty umiem grac w makao, remika, kuku, murzyna... i inne :p. sporo znam. W tysiąca jeszcze nie umiem, ale chętnie się nauczę, jak ktoś potrafi :). Będę mogła byc właścicielem monopola? :D Czyli bankowym, czy jak mu tam :D. Mam jeszcze cluedo, co prawda mojej koleżanki, ale od dwóch lat w moim domu leży :evil_lol:. Ada, weź, najwyżej u mnie w domu przepakujemy do czego innego :). Quote
Ppx Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jak się gra w murzyna ;) ? Możesz. :D A tak ogółem - to kto w końcu bierze psy, a kto nie? I jakie są? Quote
Recommended Posts