NightQueen Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Iś & Chester']a już się cieszyłam..:diabloti::diabloti:[/QUOTE] ty się lepiej już tak nie ciesz, bo do Krakowa też mam blisko :diabloti::evil_lol: Quote
dog193 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wiesz Small, zawsze możesz się uśmiechnąć do naszych chlopaków, wykorzystując cały swój urok osobisty, co by cię zawieźli do Bielska... :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='dog193']Wiesz Small, zawsze możesz się uśmiechnąć do naszych chlopaków, wykorzystując cały swój urok osobisty, co by cię zawieźli do Bielska... :diabloti:[/QUOTE] no popatrz, nie głupi pomysł :diabloti::evil_lol: ewentualnie BB mogę jeszcze opuścić, ale wrześniowy Kraków już na pewno nie, oczywiście wybierzecie się ze mną? :cool3: Quote
NightQueen Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Iś & Chester']ja oczywiście :)[/QUOTE] ciebie to nawet nie pytam, ty masz wystawę pod nosem :) btw. mieszkałam rok w Krk, na Ruczaju :) Quote
Avaloth Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 to trochę z drugiej strony ^^ ja mieszkam przy wyjeździe z Krakowa w stronę Kielc, Warszawy na wsi Węgrzce ;) Anula też ma być w Krakowie. Bo ja nie.. xdd Quote
Tepes Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [COLOR="blue"]to co:evil_lol: jak odbierzesz mie z postoju pks bądź z peronu to przyjada:)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 No to faktycznie troche daleko od Ruczaju :p Kto ma Cię odebrać z dworca? że ja ? :diabloti: do września jeszcze kupa czasu. :cool3: Quote
Avaloth Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 spoksior, wiem gdzie jest dworzec PKP i PKS (w tym samym miejscu praktycznie :D) więc Cię odbiore xd a co do zlotu, wiedział ktoś kiedyś wersję chińczyka na więcej osób niż 4 ? :D:D Quote
Tepes Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [COLOR="blue"]nie Ty Small ino Iska:evil_lol: cza wziąć ze 2 chińczyki i posklejac taki combo bydzie:D[/COLOR] Quote
Foxowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja cuś ja będę w Krakowie w dwa dni, głównie w jednym dniu grzywy i MP :> Wiem mam duże plany xd Quote
NightQueen Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]nie Ty Small ino Iska:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] wiem wiem, ale myślałam że się wcisnę :diabloti: [quote name='Foxowa']Ja cuś ja będę w Krakowie w dwa dni, głównie w jednym dniu grzywy i MP :> Wiem mam duże plany xd[/QUOTE] to się może spotkamy, znów :diabloti::evil_lol: Ja muszę zaliczyć w tym roku albo BB albo Krk, BB już odpada więc Krk już koniecznie, tylko cholera wie czy nei wyląduje w Danii :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Ja tez się melduje na Kraków tylko jak ktoś mnie odbierze z głównego xd Daleko to od głównego ?:) Quote
NightQueen Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Ja tez się melduje na Kraków tylko jak ktoś mnie odbierze z głównego xd Daleko to od głównego ?:)[/QUOTE] a to zależy gdzie będzie (prawdopodobnie stadion i hale AWF) ale spokojnie, nie ma większych problemów z dojazdem z dworca, jest masę autobusów ;) Sama przyjadę na główny więc jakby co to tam możemy się spotkać wszyscy i jechać razem :cool3: Quote
Tepes Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [COLOR="blue"]Anita to jak jedziesz to mogemy razem z Katowic se czymś jeschać:)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Chyab zawsze jest na AWFie więc nie sądzę żeby w tym roku zmieniali. Z dworca nie jest daleko, trzeba np. przejść na Lubicz (jakieś 5 min jak nie mniej) wsiąść w tramwaj i dojeżdża się pod sam AWF :) Zbierzemy ekipe widzę *.* jeszcze Kiś ma być, mam nadzieję że z Wombem to go w końcu poznam :P btw jak ktoś z daleka to mogę na nocleg przygarnąć :) no i ja się pisze na obydwa dni, najwyżej jak mi coś wypadnie się urwę wcześniej, ale chociaż w jeden dzień chce być do końca, a co xd Quote
Tepes Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [COLOR=Blue]jo nie wiem czy na 2 zoboczymy a jak na 2 to przygarniesz mie na noc do siebie?:evil_lol: jeszcze trocha czasu jest to sie dogodomy co i jak;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Pierwsze co to my mamy zlot do zaliczenia :diabloti: Jeszcze nie ma info gdzie będzie wystawa, albo ja nie znalazłam, więc napisałam że prawdopodobnie będzie na AWFie :p Iś będziesz przewodnikiem grupy :diabloti: "albatrosy za mną!" :evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 haha No komu jak komu ale mnie się przyda przwodnik ostatnio jak byłyśmy na wycieczce w Krk mieliśm,y czas wolny i z koleżanką się zgubiłyśmy :-o:evil_lol: Stare a głupie. Pytaliśmy ludzi jak dojść do galeryji i się okazało że ona za nami jest :oops: Ale musieli miec z nas ubaw :diabloti: No właśnie narazie zlot i hmm..trzeba jak najszybciej z tymi koszulkami bo 4 lipca jadę przyjeżdżam koło 18 ii potem nie wiem czy gdzies nei pojadę więc najlepiej juz do 18 kto chce jaka itd,:lol: Quote
Bewarka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To przynajmniej będziecie mieć ten zaszczyt mnie poznać, bo na wystawie krakowskiej będę obowiązkowo :p :D Quote
dog193 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja M, albo L, męska, czarna ;) Tylko właśnie nie wiem, czy M czy L wziąć. Quote
Avaloth Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 to ja męską Light Blue, chyba M będzie ok chyba że damską XL.. czym one się będą różnić, jak myślicie ? Bewarka ale w tym roku się już umówimy, żeby nie było jak w tamtym :D Quote
dog193 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Damska od męskiej to krojem. Męska jest taka prosta, luźna, a damska ma wcięcie w talii, o ile się nie mylę, jest bardziej przyległa. Quote
jolkablaszczyk Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 troszkę dziołszki zeszłyście z tematu.... :cool3: w każdym razie... to jak z tym dojazdem... bo ja muszę się tam dostać z Rybnika z dwoma psami... wiec w gre wchodzą tylko chyba PKP i busy... czy napewno jakies busy jada z Katowic? czy może pewniej z Tarnowskich Gór czy np. z Zawiercia ? Quote
Recommended Posts