Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ppx']Czy mi się wydaje, czy początkowo było więcej osób chętnych :P ?[/QUOTE]

Było dużo więcej osób ale jakos wiekszosci sie wykruszylo. Zostali tylko najlepsi.:D

Posted

Haha dzięki Anita za zapowiedź :cool3::evil_lol:

Fakt faktem namowy na zlot trwają ponownie, i teraz nie odpuszczę tak łatwo!
Gdybym faktycznie pojechała na zlot, trzeba liczyć się z tym, że pewno zabiorę też swoje stacjonaty ;) Narazie mam ich 4, mam nadzieję, że uda mi się dwie jeszcze dorobić, a jakby się coś jeszcze zmieściło to też bym wpakowała :cool3:

Posted

Ano jestem, boś mnie jakoś zmotywowała :cool3:

Oczywiści że jak pojadę to zlot będzie aktywny :cool3: Żyć wam nie damy! Pobudka i bieganko :evil_lol::evil_lol:

Macie tutaj jakieś fotki pokoi?
Bo przypuszczam, że to nie te pinkiel nuwki na stronie :evil_lol:

Posted

[quote name='Skibka']Było dużo więcej osób ale jakos wiekszosci sie wykruszylo. Zostali tylko najlepsi.:D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]nooo i z tym zgadzom sie w 100%:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Berneska']Ano jestem, boś mnie jakoś zmotywowała :cool3:

Oczywiści że jak pojadę to zlot będzie aktywny :cool3: Żyć wam nie damy! Pobudka i bieganko :evil_lol::evil_lol:

Macie tutaj jakieś fotki pokoi?
Bo przypuszczam, że to nie te pinkiel nuwki na stronie :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]zdjęcia wszystkie sa kajśtam na początku;)[/COLOR]

Posted

Obecnie jestem na 20 stronie :D Trochę tego przeglądania przede mną :D
Ale może znajdę XD
Bo fakt faktem na pierwszych jest fota okolicy, domku z zewnątrz i jednego ujęcia łóżka :D

Nawet jakieś kłótnie tu mieliście no ładnie:evil:

kurczę ale patrząc na listę, faktycznie mnóstwo osób że tak powiem "poszło" w .... :shake: szkoda , no ale fajnie że i tak się odbędzie ten zlot

z tego co czytałam wpłacałyście już zaliczki
a do kiedy można się zdecydować i wpłacić całość ? do 15 czerwca? czy wcześniej by było lepiej

Posted

Jak bd pewna wcześniej to możesz już wpłacac :)
No a jak kto rano wstaje temu pan bód daje jak to się mówi oczywiście tutaj chodzi o kondychę haha xd

Na pierwszej stronie jest całe info, jest też link do fotek domków itd :)
Zgadzam sie została elita ;p

Posted

[quote name='Berneska']Obecnie jestem na 20 stronie :D Trochę tego przeglądania przede mną :D
Ale może znajdę XD
Bo fakt faktem na pierwszych jest fota okolicy, domku z zewnątrz i jednego ujęcia łóżka :D

Nawet jakieś kłótnie tu mieliście no ładnie:evil:

kurczę ale patrząc na listę, faktycznie mnóstwo osób że tak powiem "poszło" w .... :shake: szkoda , no ale fajnie że i tak się odbędzie ten zlot

z tego co czytałam wpłacałyście już zaliczki
a do kiedy można się zdecydować i wpłacić całość ? do 15 czerwca? czy wcześniej by było lepiej[/QUOTE]
[COLOR=Blue]wiesz co im wcześni tym lepi;)
a no były ale to nieważne...a zlot odbydzie sie nawet jak 6 osób bydzie :diabloti:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/148235-A-lAE-ski-zlot-DogomaniakA-w?p=13179807&viewfull=1#post13179807[/url]
tu mosz wszyskie zdjęcia;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Berneska']Haha jeszcze wyjdzie że zamiast zlotu tam się zrobi jakaś "swatkarnia" :lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]szczerze mówiąc przydało by sie:diabloti:[/COLOR]

Posted

Gadaj gadaj napewno ją namówisz :cool3: A ja chcę Rastę poznać i Cb oczywiście też :loveu:

a tam swatkarnia xD bd aż dwa choopoki hah ;p Chyba ze się coś zmieni,
Ale to tylko po to zeby jak co (tfutfu) miał kto nas do weta zawieźć

Posted

Hehehe, ciekawie by było Zlot Swatek xD.
Ja dla młodszych mogłabym "coś" wziąć, ale raczej wezmą mnie za wariatke jakbym im zaproponowała :diabloti::evil_lol::evil_lol:

A jaa się mam zamiar jutro wybrać do budowniczego po PCVki na stacjonaty :cool3::cool3:

Posted

[quote name='Berneska']wszystko na to wskazuje, ale nie mówię jeszcze na sto procent ;)

wiesz że jak pojadę to tylko pod pewnym warunkiem u ciebie :][/QUOTE]

Jak miło :loveu: ty czemu ja cię jeszcze nie zapisałam :oops:
hehe już się boję jakim? :diabloti:

Posted

no domkiem przecież :diabloti:

ale będzie fajnie sportowo, już się nie mogę doczekać :loveu:
tydzień tylko z psiarzami, tylko można się skupiać na psisku i w ogóle miooodzio :loveu:

Posted

o super:loveu:
bernańczyki są takie ładnee :loveu:
namawiajcie kolejnych znajomych, będzie fajnie ;)
jak ktoś zna kogoś fajnego od corgiego/pudla/bullka to niech namawia, jak się uda to obdaruję lizakiem :D:D zresztą wszystkich namawiajicie ;)
Frytela która ma 3 corgi i malamuto-huska miała jechać, ale miot planuje na początek wakacji więc nie bardzo da rady -.-

Widzę że naszego domku musimy zrobić przemieszanie. Bo Kayuś chce z Adzikiem, Berneska z Anitą, nie upchamy sie w 8 do jednego domku :P najwyżej się jakoś na dwie części podzielimy i do każdego kogoś się jeszcze dopisze, bo innego rozwiązania chyba nie widzę. Głupio wywalić dwie osoby tak. No ale to jeszcze pomyślimy, mamy czas :)

jeszcze tylko 70 dni do wakacji:loveu: a potem już zleci :)