Onomato-Peja Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 czyli do 15 czerwca mam czas na zapisanie? No to na razie się nie zapisuję, bo z tego co widzę będą ONki a Rasta drze na ONy mordę -.-... Fakt faktem nie gryzie a przynajmniej je się jeszcze nie zdarzyło, ale postaram się nad nią intensywnie popracować i jak będą lepsze efekty to dam znać ; ) Quote
Tepes Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [COLOR=Blue]do 15 czerwca musisz w sumie wpłacić możesz sie zdecydować a jedziesz tego 15 czerwca ale zaroz musisz wpłacić całość;[/COLOR]) Quote
Avaloth Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Onomato_Peja jest tylko jeden owczarkowaty Oli, mój jest zapisany ale nie jedzie xd jedźcie, będzie fajnie :D Quote
Skibka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ten od Oli nie za bardzo jest podobny do Onka, moze wielkościowo bardziej. Wiec chyba nie ma problemu, moge nawet zdjecie wstawic. Quote
Avaloth Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 no, to Onomato peja masz problem z głowy :) jedźcie, chętnie poznam twoją Rastę *.* Quote
Bartiśkowa_ Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 No zbieraj się i jedż :) Rasta bd miała kilku kolegów swojego wzrostu xd jeszcze tylko 129 Dni do zlotu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 No ale wakacje szybkoo zlecą do sierpnia ;) Przynajmniej mam taką nadzieję xd Może jeszcze ktoś chętny ? :lol: Albo raczy nas ktoś odwiedzić jednodniowo ? Quote
Cieplutkaa. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jeeeeja, ale Wam zazdroszczę. *.* Strasznie mi przykro, że jednak musiałam zrezygnować (na zupełnie innym forum byłam kiedyś zapisana) .. Miałam nadzieję, że może rodzice jeszcze zmienią zdanie, ale nie -.-' Bez opiekuna mnie nie puszczą.. Tak więc nici.. ; / Ale życzę Wam wszystkim baaardzo udanego wyjazdu no i róbcie dużo zdjęć, żeby było co oglądac :) Quote
mineralna_ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ppx skąd jestes? jak by ktos z okolic Rybnika/Wodzisławia chciał to ewentualnie mógłby się zabrać z nami samochodem tylko jeszcze nie wiadomo ile bedzie miejsca Quote
Bartiśkowa_ Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Jak miło tu znowu napisac hah :diabloti: Tak więc jestem i zbieram zamówiniea na koszulki, Na 1. Tak wstepnie zeby było wiadomo ile szt, Wybierzemy takie w przystępnej cenie oczywiście :lol: Kto chętny ? Quote
Tepes Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [COLOR=Blue]ale kere te logo?? jo jest chętno na 100%;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jaa xd Ale myślę że możemy jeszcze trochę poczekać, aż więcej osób się zdecyduje na 100% ^^ Quote
Bartiśkowa_ Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 narazie ino liste zrobimy i potem po 15 czerwca bd zamawiac chyba żeby kazdy mógł zakupic koszulkę ;p;) Quote
Foxowa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Soniulke proszę dać do rezerwowych, bo coś jej rodzice się czepiają że za dużo na wakacjach chce robić... Quote
Tepes Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [COLOR=Blue]ooo Ewka:loveu: w końcu wbij na gadu no moja ee prawo ręka to Foxowo czyli moja lewa ręko:loveu::evil_lol:[/COLOR] Quote
dog193 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Tak, tak, wróciłam :D [COLOR=Blue][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG][/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Ok Soniulka wykreślona :) Ewa zapisuję na listę koszulek ;) Quote
Tepes Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [COLOR=Blue]zadom jeszce roz pytanie KERE LOGO?:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts