Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i super :)

ha, mogę edytować posty :D:D

a cóż z Kaykiem ? przeniosła się czy została przeniesiona ? i czemuż z 19 osób się zrobiło 17 tych w 100% ? kto się wykreślił ?:mad:

Posted

[quote name='Iś & Chester']no i super :)

ha, mogę edytować posty :D:D

a cóż z Kaykiem ? przeniosła się czy została przeniesiona ? i czemuż z 19 osób się zrobiło 17 tych w 100% ? kto się wykreślił ?:mad:[/QUOTE]

Ze mną? :P
Ja tak jak mówiłam, kase wpłace pod koniec grudnia...
O faktycznie xd, w takim razie zostałam przeniesiona, bo dopiero teraz sie zorientowałam :P
Możecie mnie przenosić mi obojętnie w którym domku będę, ale muszę być moja Sweet :P

Posted

Bo w takim ukladzie, w kazdym domku musi byc po 6 osób (ale od razu mówię, że ja nic nie zmieniałam :eviltong:). Tylko czy wtedy nie płacimy więcej za caly zlot? Bo my chyba liczyliśmy kase, jak jest 7 osób w domku, a nie 6.

Posted

[COLOR="blue"]Ewa, nie...liczyły my za 6 osób w domku;)
jak chcecie Kaya moze być z nami w takim razie bydzie u nos 7 osób i jeszcze trzeba bydzie zapłacić 162 zł za tamte wolne miejsce...[/COLOR]

Posted

[quote name='Iś & Chester']Kaya to ze mną też musisz być w takim razie :D

dajcie swoje maile, to się pobawię w ubieranie choinek na animalii ^^
[URL]http://animalia.pl/choinka.php?p=0[/URL][/QUOTE]
Może jakoś to zniose :diabloti:
Zartuje oczywiście :loveu:

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]Ewa, nie...liczyły my za 6 osób w domku;)
jak chcecie Kaya moze być z nami w takim razie bydzie u nos 7 osób i jeszcze trzeba bydzie zapłacić 162 zł za tamte wolne miejsce...[/COLOR][/QUOTE]

Czemu za wolne miejsce?
Zapłace za siebie, ale w domku nr 1 bedzie osob 7, a w nr 2 osób 5? Chyba oni tam nie będą chodzić po domkach i sprawdzac ile osob jest w każdym xd ?
Zresztą mi jest obojętnie :D

Posted

[COLOR="blue"]jak już tam chcecie jo nie wiem...
ale przecież i tak w domkach bydymy ino kimać
jak chcesz spać na ziemi na materacyku swoim a nie na normalnym łóżku spoko;)[/COLOR]

Posted

Je, ludzie macie problemy.
Do zlotu jeszcze jakby trochę czasu, ktoś się wykruszy, ktoś się dopisze.
Marta jeszcze rodzicom nie powiedziała o zlocie np xd
Zobaczymy, na razie się nie martwcie ^^

No ja myślę, że żartujesz, bo jak nie to pamiętaj że mam łonka w domu :D

Posted

[COLOR="blue"]No to w sumie już momy kasa na zaliczka xD
ale i tak teroz nie bydymy jeszcze wysyłać bo nie dojdzie i lepi zaroz po nowym roku;)

a tak nawiasem umi kotoś na gitarze grać bo jo moga zabrać:D[/COLOR]

Posted

Anula, powiedzmy, że ja ;ppp Rok grałam, coś tam brzdękać umiem :D Ja gitare mam, ale roztrojona, struny trzeba zmienić, a przez całą Polskę wieźć mi sie nie chce ;pp Jak sie naucze, to możesz wziąć :)

Posted

[quote name='Vini.']Anula, powiedzmy, że ja ;ppp Rok grałam, coś tam brzdękać umiem :D Ja gitare mam, ale roztrojona, struny trzeba zmienić, a przez całą Polskę wieźć mi sie nie chce ;pp Jak sie naucze, to możesz wziąć :)[/QUOTE]

[COLOR="blue"]jo moga zabrać ino to jest tako staro i jo nie wiem tam struny sa ale jakie i wgl to jo sie na tym nie znom:D[/COLOR]

Posted

Ja coś tam brządkać umiem, ale do wakacji obiecuje się nauczyć :D:D

A wpłaciły:
- Skibka
-Ola 9338
- mineralna

Ale tak jak Anula pisze, nie opłaca się już wysyłać, bo nie dojdzie szybko a po Nowym Roku dojdzie w ciągu dnia :)

Posted

[quote name='Foxowa']Ja coś tam brządkać umiem, ale do wakacji obiecuje się nauczyć :D:D

A wpłaciły:
- Skibka
-Ola 9338
- mineralna

Ale tak jak Anula pisze, nie opłaca się już wysyłać, bo nie dojdzie szybko a po Nowym Roku dojdzie w ciągu dnia :)[/QUOTE]
[COLOR="blue"]No i super:)
napisałach do baby zeby dane podała (bo konto jest na str) ale mi nie odpisała:/[/COLOR]