Foxowa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Doszły wpłaty od: - Iś - Bartiśkowej - Dog 193 :) Quote
Skibka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Za mnie i za Olę kasę przelałam chyba jutro dojdzie.:cool3: Quote
Avaloth Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 no i super :) ha, mogę edytować posty :D:D a cóż z Kaykiem ? przeniosła się czy została przeniesiona ? i czemuż z 19 osób się zrobiło 17 tych w 100% ? kto się wykreślił ?:mad: Quote
Sweet Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Właśnie co się stało z moim mężem??:(:(:( Dlaczego jej z nami nie ma;(;( Quote
Kaya93 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Iś & Chester']no i super :) ha, mogę edytować posty :D:D a cóż z Kaykiem ? przeniosła się czy została przeniesiona ? i czemuż z 19 osób się zrobiło 17 tych w 100% ? kto się wykreślił ?:mad:[/QUOTE] Ze mną? :P Ja tak jak mówiłam, kase wpłace pod koniec grudnia... O faktycznie xd, w takim razie zostałam przeniesiona, bo dopiero teraz sie zorientowałam :P Możecie mnie przenosić mi obojętnie w którym domku będę, ale muszę być moja Sweet :P Quote
dog193 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Bo w takim ukladzie, w kazdym domku musi byc po 6 osób (ale od razu mówię, że ja nic nie zmieniałam :eviltong:). Tylko czy wtedy nie płacimy więcej za caly zlot? Bo my chyba liczyliśmy kase, jak jest 7 osób w domku, a nie 6. Quote
Bartiśkowa_ Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 spokojnie Jak bd wiecej osób wrócisz do nas tak ino chwilowo żeby wszędzie było po równo os w domku ;) Quote
Avaloth Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kaya to ze mną też musisz być w takim razie :D dajcie swoje maile, to się pobawię w ubieranie choinek na animalii ^^ [URL]http://animalia.pl/choinka.php?p=0[/URL] Quote
Tepes Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [COLOR="blue"]Ewa, nie...liczyły my za 6 osób w domku;) jak chcecie Kaya moze być z nami w takim razie bydzie u nos 7 osób i jeszcze trzeba bydzie zapłacić 162 zł za tamte wolne miejsce...[/COLOR] Quote
Kaya93 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Iś & Chester']Kaya to ze mną też musisz być w takim razie :D dajcie swoje maile, to się pobawię w ubieranie choinek na animalii ^^ [URL]http://animalia.pl/choinka.php?p=0[/URL][/QUOTE] Może jakoś to zniose :diabloti: Zartuje oczywiście :loveu: [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]Ewa, nie...liczyły my za 6 osób w domku;) jak chcecie Kaya moze być z nami w takim razie bydzie u nos 7 osób i jeszcze trzeba bydzie zapłacić 162 zł za tamte wolne miejsce...[/COLOR][/QUOTE] Czemu za wolne miejsce? Zapłace za siebie, ale w domku nr 1 bedzie osob 7, a w nr 2 osób 5? Chyba oni tam nie będą chodzić po domkach i sprawdzac ile osob jest w każdym xd ? Zresztą mi jest obojętnie :D Quote
Tepes Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [COLOR="blue"]jak już tam chcecie jo nie wiem... ale przecież i tak w domkach bydymy ino kimać jak chcesz spać na ziemi na materacyku swoim a nie na normalnym łóżku spoko;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Je, ludzie macie problemy. Do zlotu jeszcze jakby trochę czasu, ktoś się wykruszy, ktoś się dopisze. Marta jeszcze rodzicom nie powiedziała o zlocie np xd Zobaczymy, na razie się nie martwcie ^^ No ja myślę, że żartujesz, bo jak nie to pamiętaj że mam łonka w domu :D Quote
rev Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Doszła zaliczka od Endher :) Zaliczka? A nie cała wpłata? Quote
rev Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Przepraszam :oops: Cała wpłata :) Nie ma sprawy :) Quote
Tepes Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [COLOR="blue"]No to w sumie już momy kasa na zaliczka xD ale i tak teroz nie bydymy jeszcze wysyłać bo nie dojdzie i lepi zaroz po nowym roku;) a tak nawiasem umi kotoś na gitarze grać bo jo moga zabrać:D[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 ja nie umiem xd Ale możesz wziąść zawsze się ktoś znajdzie ;) koloruję Endher 9 niezapłaciło 8 zapłaciło ;) domek nr 1 najporządniejszy narazie xd Quote
MakeBelieve Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Anula, powiedzmy, że ja ;ppp Rok grałam, coś tam brzdękać umiem :D Ja gitare mam, ale roztrojona, struny trzeba zmienić, a przez całą Polskę wieźć mi sie nie chce ;pp Jak sie naucze, to możesz wziąć :) Quote
Tepes Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Vini.']Anula, powiedzmy, że ja ;ppp Rok grałam, coś tam brzdękać umiem :D Ja gitare mam, ale roztrojona, struny trzeba zmienić, a przez całą Polskę wieźć mi sie nie chce ;pp Jak sie naucze, to możesz wziąć :)[/QUOTE] [COLOR="blue"]jo moga zabrać ino to jest tako staro i jo nie wiem tam struny sa ale jakie i wgl to jo sie na tym nie znom:D[/COLOR] Quote
MakeBelieve Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Oj tam stare, stare ;ppp Gorzej tylko wlasnie ze strunami i strojeniem ;]]] Quote
Foxowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja coś tam brządkać umiem, ale do wakacji obiecuje się nauczyć :D:D A wpłaciły: - Skibka -Ola 9338 - mineralna Ale tak jak Anula pisze, nie opłaca się już wysyłać, bo nie dojdzie szybko a po Nowym Roku dojdzie w ciągu dnia :) Quote
Tepes Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Foxowa']Ja coś tam brządkać umiem, ale do wakacji obiecuje się nauczyć :D:D A wpłaciły: - Skibka -Ola 9338 - mineralna Ale tak jak Anula pisze, nie opłaca się już wysyłać, bo nie dojdzie szybko a po Nowym Roku dojdzie w ciągu dnia :)[/QUOTE] [COLOR="blue"]No i super:) napisałach do baby zeby dane podała (bo konto jest na str) ale mi nie odpisała:/[/COLOR] Quote
Recommended Posts