Avaloth Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Gosia prosi żeby ją zapisać do potwierdzonych powyżej 50% ^^ dogo jej nie działa. Quote
gossia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Iś & Chester']Gosia prosi żeby ją zapisać do potwierdzonych powyżej 50% ^^ dogo jej nie działa.[/QUOTE] Och.. w końcu mi się udało.. zalety nowego Dogo :/ Chciałabym powiedzieć że teraz mam nie małe problemy z kasą :| ale jechać jadę.. to jest pewne. ;] Tylko że nie mogę wpłacić do 20.. :( Nie wiem kiedy mi się uda.. więc z przykrością muszę się chyba wypisać z domku nr. 3 ? :-(:-(:-( edit: Dziś gdzieś przed wieczorkiem powiem jeszcze dokładniej.. czy mnie wypiszecie czy nie.. :( Quote
Foxowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Doszła wczoraj zaliczka od Pestki i Anuli ;) Quote
Pestka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 No i super ;) To tylko my na razie wpłaciłyśmy? Cztery osoby? Quote
Pestka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Foxowa']Licząc mnie to cztery ;)[/QUOTE] To mam nadzieje, że reszta wpłaci :diabloti: Quote
Tepes Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [COLOR="blue"]no to szalenia dużo osób... heloł ludzie musimy do końca grudnia najlepi wpłacić przeszło 800 zł...a w takim tępie to nie zapłacimy kurde do wakacji... [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Ok zaznaczeni ci co wpłacili zaliczkę ja wpłacę albo dziś albo jutro ;) Quote
Foxowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Soniulka jest spłukana, ale po świętach ma mi wpłacić. Niestety nie może wcześniej. Bardzo przeprasza. Quote
Sweet Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 A ja też nie wiem czy uda mi się wpłacić kasę do 20:( bo to już za dwa dni....... Ale wpłacę jak najszybciej.. Quote
mineralna_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 mam pytanie - mogę wpłacić 21 bo dzisiaj i jutro jestem we wrocławiu a w niedziele nie mam gdzie przelać :P i czy przy okazji mogłabym prosic o numer konta itp? Quote
Tepes Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='mineralna_']mam pytanie - mogę wpłacić 21 bo dzisiaj i jutro jestem we wrocławiu a w niedziele nie mam gdzie przelać :P i czy przy okazji mogłabym prosic o numer konta itp?[/QUOTE] [COLOR="blue"]no spoko...i tak nie wyrobimy zapłacić do końca grudnia... a konto mosz na 1 stronie;)[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Moja zaliczka poszła dojdzie dopiero w poniedziałek ;) Quote
Foxowa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jak coś, sprawdzałam tak czy siak konto i nowych wpłat nie ma. Ja chociaż tak dużo o zlocie nie myślę, już nim żyje :D:D. A zadam takie głupie pytanie, prąd będzie nie? :D:D:D:D:D Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Foxowa']Jak coś, sprawdzałam tak czy siak konto i nowych wpłat nie ma. Ja chociaż tak dużo o zlocie nie myślę, już nim żyje :D:D. A zadam takie głupie pytanie, prąd będzie nie? :D:D:D:D:D[/QUOTE] [COLOR="blue"] haha no bydzie nie martw sie:D bez prądu no heloł:D[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 hah prądu to u mnie na działce nie ma ale w takich domkach raczy musi być xd No to tak jak myślałam dojdą dopiero w pon Gorzej z zaliczką bd u reszty bo niektórzy wgl tu nie zaglądają Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [COLOR="blue"]niech ktoś napisze do tych co jeszce nie wysłali kasy... prosza wos... przynajmi niech w moim pieprzonym życiu sie tyn zlot udo...[/COLOR] Quote
jolkablaszczyk Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 szkoda ze tak zainteresowanie spadło.... mam nadzieje ze zlot dojdzie do skutku.. Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='jolkablaszczyk']szkoda ze tak zainteresowanie spadło.... mam nadzieje ze zlot dojdzie do skutku..[/QUOTE] [COLOR="blue"]to zależy ino od tego ile osób wpłaci... bo 800 coś zł musi być[/COLOR] Quote
jolkablaszczyk Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja w styczniu dopłace jeszcze te 62 zł zebym juz miala całość a i wam to pomoże w uzbieraniu tej 'pierwszej kwoty', ktorą musicie wpłacić... Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='jolkablaszczyk']Ja w styczniu dopłace jeszcze te 62 zł zebym juz miala całość a i wam to pomoże w uzbieraniu tej 'pierwszej kwoty', ktorą musicie wpłacić...[/QUOTE] [COLOR="blue"]ok dzięki:) ale momy nadzieja że wszyscy co powiedzieli ze jadą na 100% to zapłacą niedługo[/COLOR] Quote
Foxowa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Co najmniej jeszcze 4 osoby to będzie te 800 zł. I zaliczke można wysłać. No bo co, tak wszyscy szaleli i większość ładnie mówiąc albo zrezygnowali albo coś.... Quote
Avaloth Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja jutro wpłacę, więc w poniedziałek powinno dojść :) tata się w końcu uspokoił xddd napisze do tych którzy są zapisani na 100% a się nie odzywali z przypomnieniem o zaliczce ^^ Quote
Foxowa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Sprawdzałam konto, ale nic nie ma. Więc te wysłane jutro powinny dojść ;) Quote
Recommended Posts