Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co z Sandrulką?
I pozostałymi osobami które sie nie udzielają?
[COLOR=black]maksowa -rybnik[/COLOR]
[COLOR=black]Rawa - studzienice [/COLOR]
[COLOR=black]Mada - Tychy [/COLOR]
[COLOR=black] Zuza: D - Katowice [/COLOR]

Posted

[B]Vini[/B] Moja Viki też boi się panicznie ale jak jakiś pies jest grzeczny i nie skacze z radości na Viki to jakoś daje radę, jak chcesz to mozemy razem w pokoiku być bo chyba mamy te same psiaki.

[B]Foxowa[/B]No Twój to taki średniak ale reszta to już olbrzymy.;D

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']A ja chciałam zapytać jeszcze jak z wetem, będzie ktoś taki na zlocie, czy może w pobliżu jest jakiś?[/QUOTE]

[COLOR="blue"]na zlocie raczy nie a czy jest w pobliżu szczerze nie mom pojęcia[/COLOR]

Posted

[quote name='Iś & Chester']Wiki, jeśli rodzice się boją, że ludzie z internetu to nie wiadomo kto itp. to powiedz, że przecież nie zmówiło się 30 osób z dogomani po to, żeby zwabić Wiki i ją zjeść ^^ powiedz że się dowiesz coś o psach i będziesz się mogła lepiej swoją zajmować, że się wygadasz o psach i ich nie będziesz męczyć ( jeśli męczysz), że pies się zsocjalizuje, wybiega, nauczy czegoś, że będziesz mieć dużo zdjęć :D a i że będą dorośli ludzie, w razie czego ci mogą pomóc itp.
O właśnie, dajesz z prezentem pod choinkę :)

[/QUOTE]

Chyba wypróbuję :lol:

Mi i tak nie zależy na prezencie, a zlot to fajny prezent :cool3:

Posted

Wraz z Olą znalazłyśmy takiego weterynarza: [url]http://www.vetopedia.pl/weterynarz-12-612-0-0-Siewierz.html[/URL]

Według Zumi.pl weterynarz znajduję się 2,8 km od miejsca naszego noclegu. Myślę, że warto byłoby go uprzedzić, że spora ilość psów będzie przebywać w tych terenach w określonym terminie i że istnieje możliwość, że ktoś z nas będzie potrzebować pomocy.

Posted

weterynarz na pewno z chęcią weźmie bezinteresownie pod opiekę 20 albo więcej psów xd tym bardziej jeśli okaże się że jest weterynarzem od zwierząt domowych typu drób, krowy, świnie :D:D
ale nie no, jakby co to pewnie przyjmie, coby miał nie przyjąć :P
zresztą chyba nikt nie planuje rzucać się na psa z widelcem, spinką, długopisem albo innym niebezpiecznym przyrządem ?

Posted

[quote name='Iś & Chester']weterynarz na pewno z chęcią weźmie bezinteresownie pod opiekę 20 albo więcej psów xd tym bardziej jeśli okaże się że jest weterynarzem od zwierząt domowych typu drób, krowy, świnie :D:D
zresztą chyba nikt nie planuje rzucać się na psa z widelcem, spinką, długopisem albo innym niebezpiecznym przyrządem ?[/QUOTE]
[COLOR=Blue]widelcem??
to od razu nożem a nie widelcem dziołcha:diabloti:[/COLOR]

Posted

weterynarz na pewno z chęcią weźmie bezinteresownie pod opiekę 20 albo więcej psów xd tym bardziej jeśli okaże się że jest weterynarzem od zwierząt domowych typu drób, krowy, świnie :D:D
zresztą chyba nikt nie planuje rzucać się na psa z widelcem, spinką, długopisem albo innym niebezpiecznym przyrządem ?

Pewnie, że nikt nie planuje, ale nikt nie przewidzi wypadku lub groźniejszego spięcia.
Posted

[COLOR="blue"]mój tata powinien niedługo przeloć kasa ale to jeszcze napisza kiedy przeleje;)

i tak wyszło mi ze za zaliczka potwierdzająco rezerwacja ( na razie 3 domków) wyniesie 864 zł

[/COLOR]

Posted

mój tata dalej ma fochy
ale to już nie z mojej winy, ogólnie ma swoje humorki i na wszystkich się rzuca
powinno mu przejść do 20, ale nie wiem czy w weekendy przelewy chodzą
więc moje na początku następnego tygodnia powinno dojść.