Tepes Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [COLOR=Blue]z Kasią tyż nie mom...[/COLOR] Quote
gossia Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Zauważyliście że już 1002 pościk.? ; D Śląsk górą ^^ Quote
Avaloth Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Zdobyłam numer do Kasi, napisałam. Nie jedzie. Bartiśkowa, możesz ją wykreślić (Kasia od Riki). tak btw, Tobie działa edycja postu, prawda ? bo mi niet.. Quote
Bartiśkowa_ Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 tak działa mi ;) ale nie działa mi zmiana koloru i wgl nie umię tego znaleźć...ok wykreślam To dogo tak świruje Quote
Kaya93 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A co z Sandrulką? I pozostałymi osobami które sie nie udzielają? [COLOR=black]maksowa -rybnik[/COLOR] [COLOR=black]Rawa - studzienice [/COLOR] [COLOR=black]Mada - Tychy [/COLOR] [COLOR=black] Zuza: D - Katowice [/COLOR] Quote
Avaloth Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kaya do wszystkich tych napisałam PW, ale się nikt nie odezwał. cóż tu tak zamilkli wszyscy ? xd Quote
Skibka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [B]Vini[/B] Moja Viki też boi się panicznie ale jak jakiś pies jest grzeczny i nie skacze z radości na Viki to jakoś daje radę, jak chcesz to mozemy razem w pokoiku być bo chyba mamy te same psiaki. [B]Foxowa[/B]No Twój to taki średniak ale reszta to już olbrzymy.;D Quote
IzabelaB Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 przepraszam za brak odzewu, jade na 50% ;) Quote
Zuza i Noddy Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A ja chciałam zapytać jeszcze jak z wetem, będzie ktoś taki na zlocie, czy może w pobliżu jest jakiś? Quote
Tepes Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']A ja chciałam zapytać jeszcze jak z wetem, będzie ktoś taki na zlocie, czy może w pobliżu jest jakiś?[/QUOTE] [COLOR="blue"]na zlocie raczy nie a czy jest w pobliżu szczerze nie mom pojęcia[/COLOR] Quote
Zuza i Noddy Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]na zlocie raczy nie a czy jest w pobliżu szczerze nie mom pojęcia[/COLOR][/QUOTE] Jak możesz to napisz do mnie na gg 7407563 Quote
wiki4 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Iś & Chester']Wiki, jeśli rodzice się boją, że ludzie z internetu to nie wiadomo kto itp. to powiedz, że przecież nie zmówiło się 30 osób z dogomani po to, żeby zwabić Wiki i ją zjeść ^^ powiedz że się dowiesz coś o psach i będziesz się mogła lepiej swoją zajmować, że się wygadasz o psach i ich nie będziesz męczyć ( jeśli męczysz), że pies się zsocjalizuje, wybiega, nauczy czegoś, że będziesz mieć dużo zdjęć :D a i że będą dorośli ludzie, w razie czego ci mogą pomóc itp. O właśnie, dajesz z prezentem pod choinkę :) [/QUOTE] Chyba wypróbuję :lol: Mi i tak nie zależy na prezencie, a zlot to fajny prezent :cool3: Quote
Avaloth Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Wiki próbuj wszystkiego co się da ;P Bartiśkowa, przychodzę z wieścią żałobną. Kiś mówi, że ją można ostatecznie wykreślić z listy ;( zabije ją, zabije. Quote
rev Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Wraz z Olą znalazłyśmy takiego weterynarza: [url]http://www.vetopedia.pl/weterynarz-12-612-0-0-Siewierz.html[/URL] Według Zumi.pl weterynarz znajduję się 2,8 km od miejsca naszego noclegu. Myślę, że warto byłoby go uprzedzić, że spora ilość psów będzie przebywać w tych terenach w określonym terminie i że istnieje możliwość, że ktoś z nas będzie potrzebować pomocy. Quote
gossia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [B]SKIBKA [/B][COLOR=Olive][I]mój też średniak :cool3: tylko 45-50 cm nie pamiętam już xD[/I][/COLOR] Quote
Avaloth Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 weterynarz na pewno z chęcią weźmie bezinteresownie pod opiekę 20 albo więcej psów xd tym bardziej jeśli okaże się że jest weterynarzem od zwierząt domowych typu drób, krowy, świnie :D:D ale nie no, jakby co to pewnie przyjmie, coby miał nie przyjąć :P zresztą chyba nikt nie planuje rzucać się na psa z widelcem, spinką, długopisem albo innym niebezpiecznym przyrządem ? Quote
Tepes Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Iś & Chester']weterynarz na pewno z chęcią weźmie bezinteresownie pod opiekę 20 albo więcej psów xd tym bardziej jeśli okaże się że jest weterynarzem od zwierząt domowych typu drób, krowy, świnie :D:D ale nie no, jakby co to pewnie przyjmie, coby miał nie przyjąć :P zresztą chyba nikt nie planuje rzucać się na psa z widelcem, spinką, długopisem albo innym niebezpiecznym przyrządem ?[/QUOTE] [COLOR=Blue]widelcem?? to od razu nożem a nie widelcem dziołcha:diabloti:[/COLOR] Quote
rev Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 weterynarz na pewno z chęcią weźmie bezinteresownie pod opiekę 20 albo więcej psów xd tym bardziej jeśli okaże się że jest weterynarzem od zwierząt domowych typu drób, krowy, świnie :D:D ale nie no, jakby co to pewnie przyjmie, coby miał nie przyjąć :P zresztą chyba nikt nie planuje rzucać się na psa z widelcem, spinką, długopisem albo innym niebezpiecznym przyrządem ? Pewnie, że nikt nie planuje, ale nikt nie przewidzi wypadku lub groźniejszego spięcia. Quote
Zuza i Noddy Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Po prostu dobrze by było powiadomić go w okolicy będzie taki zlot z większą ilością psów. Quote
wiki4 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 U mnie chyba nici :placz: -Już wiem co chcę pod choinkę... -Co? -Jechać na zlot -Nie. -Ale czemu? Przecież w razie czego ktoś pomoże. -Nie i koniec Quote
Tepes Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [COLOR="blue"]mój tata powinien niedługo przeloć kasa ale to jeszcze napisza kiedy przeleje;) i tak wyszło mi ze za zaliczka potwierdzająco rezerwacja ( na razie 3 domków) wyniesie 864 zł [/COLOR] Quote
Tepes Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [COLOR="blue"]No to moja zaliczka już wysłano;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 mój tata dalej ma fochy ale to już nie z mojej winy, ogólnie ma swoje humorki i na wszystkich się rzuca powinno mu przejść do 20, ale nie wiem czy w weekendy przelewy chodzą więc moje na początku następnego tygodnia powinno dojść. Quote
Recommended Posts