Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może zacznijmy przedstawiać swoje psiaki??? :cool3:
Ci ktorzy są pewni na 100 % ?
taki mały opisik i jakiś kontakt - gg najlepiej =)
Chciałabym poznać więcej zlotowiczów..
Jak narazie to znam tylko: Bartiśkową (jako tako), Foxową ;) i Rcookie. ;* oraz I$ & Chester też jako tako :|
Kto zaczyna ? :P
pozdrawiam ;*

Posted

Vini ja myślę, że jeśli masz dojazd i możliwość wyjazdu to jedź, bo warto. Co do domków, myślę że jeśli dopiszą się kolejne osoby i będziemy mieć 1, 2 domki więcej część osób będzie chciało się przemieszać, np. Gosia chciała być z Domka jeśli pojedzie itp. Wtedy pewnie znajdzie się dla Ciebie miejsce z osobami które chcesz. Zresztą zawsze jest dostawka, a jak na miejscu wynikłyby jakieś problemy można się przemieszać jeszcze.

Bartiśkowa też jestem z Ciebie dumna :D módl się, żeby była dostawka, nie tak jak w tamtym roku z Anulą, bo jak nie to Cię czeka ciężki los xd ale nie no, tak serio to jak coś możemy się zmieniać czy coś, albo zestawić łóżka i spać w 3 na dwóch itp. nie takie rzeczy się robiło ;P

Posted

Jak pokoje są po 2 osoby i z drzwiami to spoko, bo Fuks z Sonią się zgodzą i nie będzie kłótni :)
Domek nr. 1 i nr. 2 będę was nawiedzała [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

Posted

[B]Vini[/B] Nie przejmuj się mój pies też nie przepada za dużymi psami ale jak byśmy chcieli dzielić domki według psów to każdy mieszkałby sam.:razz:
Trudno Viki będzie musiała jakoś to przeżyć.. U mnie w domku też są same wielkie psy no ale co ja na to poradzę..

Posted

no xD
Vini to kombinuj transport i będzie git ^^

a w ogóle to żeby się nie męczyć, łatwiej Wam chyba mówić do mnie Iś albo Iśka niż nickiem :P Krów się nie obrazi myślę :D

Posted

Heh ;p
Skibka- w tym rzecz, że moja większości większych psów paniicznie sie boi, kiedyś duży pies ją ugryzł, całe szczęście nic się nie stało. 2 piętra nade mną mieszkają sąsiedzi, którzy mają dużego kundla z adhd i puszczają go z 10latką.... Na smyczy cienkiej, takiej jaką ja mam dla Daisy. Na klatce pies biega bez smyczy, juz nie raz atakował daisy.

Posted

[QUOTE]w tym rzecz, że moja większości większych psów paniicznie sie boi[/QUOTE]

No to mam wielką nadzieję, że nasze się polubią, bo jednak będziemy troszeczkę w tym domku przebywać (bo jechać musisz :D ).

Posted

Tak tak Olu, jechać musze ;p Ale musieć to nie znaczy móc ;pp Jak Arni nie bedzie do niej latał ciągle to uwierz mi, że go zaakceptuje (mam nadzieje). Na obozie byliśmy w domku z mieszańcem boksera czy coś (pies Shetanki) i pierwsze spotkanie- brak jakiegokolwiek zainteresowania, bardzo rzadko kiedy przychodzil do mojego pokoju do Daisy, wiec jak Arni do psów nie ma ADHD to bd dobrze ;]

Posted

Martusiu :D
Arniemu zainteresowanie przechodzi po 15 minutach, tak jak było z Blackie od Natalii. :D Czasami tylko na nią zerkał, więc no stress. :P

Posted

[quote name='Ainee']Martusiu :D
Arniemu zainteresowanie przechodzi po 15 minutach, tak jak było z Blackie od Natalii. :D Czasami tylko na nią zerkał, więc no stress. :P[/QUOTE]
No tak jak u mnie z Benem. Najpierw pewnie będzie szał- tyle psów, ale po kilkudziesięciu moze minutach się skończy - mam taka nadzieje przynajmniej.

Posted

Wilczanda mi napisała, ze ona by bardzo chciała, ale z rodzicami nie bardzo, bo możliwe że zlot jej nachodzi na inny wyjazd. Ale jeszcze nie jest na pewno na nie.
Najwyżej sobie rozbijemy namiot przed domkiem xd albo będziemy spać na drzewach.. xdd

Posted

Wiki, jeśli rodzice się boją, że ludzie z internetu to nie wiadomo kto itp. to powiedz, że przecież nie zmówiło się 30 osób z dogomani po to, żeby zwabić Wiki i ją zjeść ^^ powiedz że się dowiesz coś o psach i będziesz się mogła lepiej swoją zajmować, że się wygadasz o psach i ich nie będziesz męczyć ( jeśli męczysz), że pies się zsocjalizuje, wybiega, nauczy czegoś, że będziesz mieć dużo zdjęć :D a i że będą dorośli ludzie, w razie czego ci mogą pomóc itp.
O właśnie, dajesz z prezentem pod choinkę :)

Zabije. Dzisiaj już napomknęłam tacie o kasie, i spoko.
A teraz się na mnie wydarł, bo nie mam ochoty jeść kanapki. Kuźwa logiczne, nie jestem głodna, to nie jem. Ale nie, bo on tak mówi i musi tak być. A wytłumaczyć mi o co mu chodzi też nie może. Pozdro dla niego. Może do 20 mu przejdzie jego cudowny syndrom wieku średniego, i się uspokoi. Jak nie to chyba kurde dam koleżance 100 zł a ona przeleje. W każdym razie, przeleje. Nie będzie mi tu tata ze swoimi humorami w planach przeszkadzał xd

Posted

Wiem, ale nie lubię ustępować tacie xdd tym bardziej jak się drze o coś w czym nie ma racji ^^
ale przejdzie mu, zawsze przechodzi ^^

Ma ktoś kontakt z Łapeczkową ? chciałam jej na fbl napisać, ale zablokowała hasłem, którego nie mam, na dogo nie odpisuje..

Posted

[quote name='Iś & Chester']Wiem, ale nie lubię ustępować tacie xdd tym bardziej jak się drze o coś w czym nie ma racji ^^
ale przejdzie mu, zawsze przechodzi ^^

Ma ktoś kontakt z Łapeczkową ? chciałam jej na fbl napisać, ale zablokowała hasłem, którego nie mam, na dogo nie odpisuje..[/QUOTE]

[COLOR="blue"]no właśnie jo ji na gadu pisze a;e nie odpisuje mi:/[/COLOR]