Sweet Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']:multi: Ada ty już zakolorowana na zapas !:diabloti: [/QUOTE] Haha widzę że nie mam wyjścia i muszę jechać:eviltong::diabloti: To też jest jakiś argument dla rodziców:evil_lol: Ale ogólnie są na tak chociaż tata powiedział ze w piątek mi odpowie.. ale i tak wiem że się zgodzi:evil_lol: wiem że chcą się mnie z domu pozbyć:diabloti::eviltong: Quote
Kaya93 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Iś & Chester'] Kayeńko, a ty jedziesz na pewno, prawda ? bo jesteś niezakolorowana tak patrzę ^^ no wiesz, ale Ty w razie czego nad małą wredotą raczej jesteś w stanie zapanować.. ja raczej nad dużą wredotą też jestem w stanie, ale wiadomo co mu do łba szczeli ? [SIZE=1]acz dzisiaj się pozytywnie zdziwiłam, bo dostał głupawy, wskoczył na łóżko i zaczął siostrze łokieć obgryzać xddd wrzasnęłam 'noga' i się piesek zerwał aż i przyleciał ^^ ale wątpię czy w sytuacji kiedy zobaczy pieska i będzie do niego leciał wrzaśnięcie wystarczy..[/SIZE] Właśnie, Sweet wyboru nie ma ^^ ej, napiszmy jakaś zbiorową petycje do rodziców takich osób jak Kiss, które by chciały, a rodzice się nie cą zgodzić :evil_lol:[/QUOTE] Z tego wszystkiego zapomniałam, że sie odkolorowałam :jumpie: Tak oczywiście, zakolorować mnie, już ostatecznie :loveu: Ja Kiś przekonywałam na wszelakie sposoby :placz: i gooowno :roll: Jak coś ja sie pod petycją podpisuje :cool3: [quote name='Sweet']Haha widzę że nie mam wyjścia i muszę jechać:eviltong::diabloti: To też jest jakiś argument dla rodziców:evil_lol: Ale ogólnie są na tak chociaż tata powiedział ze w piątek mi odpowie.. ale i tak wiem że się zgodzi:evil_lol: wiem że chcą się mnie z domu pozbyć:diabloti::eviltong:[/QUOTE] :bigcool::bigcool: Dobra tfu tfu jeszcze nie będe zapeszać :diabloti: Quote
Avaloth Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 tie, Kayek, bo Ci podpis ciachną ^^ ja też z Kiss gadałam i ją przekonywałam, ale ona się nie będzie z rodzicami kłócić:shake: tyle jej racjonalnych argumentów nie do odparcia wymyśliłam i się zmarnowały :-(:diabloti: chociaż może jeszzce się uda no. Ewcia po 15 to Ty mi przypomnij, do tego czasu zapomnę xd Quote
jmw Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 KURRRRRRRRRR :angryy::angryy::angryy: Tak wszystko dobrze szło a oni wyskakują mi z tekstem 'nie jedziesz' ! :angryy: Cholera! Może jeszcze uda mi się ich namówić ale chyba nic z tego nie będzie.... Quote
rev Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 KURRRRRRRRRR :angryy::angryy: :angryy: Tak wszystko dobrze szło a oni wyskakują mi z tekstem 'nie jedziesz' ! :angryy: Cholera! Może jeszcze uda mi się ich namówić ale chyba nic z tego nie będzie.... :placz: Quote
Tepes Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='jmw']KURRRRRRRRRR :angryy::angryy::angryy: Tak wszystko dobrze szło a oni wyskakują mi z tekstem 'nie jedziesz' ! :angryy: Cholera! Może jeszcze uda mi się ich namówić ale chyba nic z tego nie będzie....[/QUOTE] [COLOR="Blue"]idź z nimi godej az dojdziesz do skutku!!:diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ludzie, wy z rodzicami rozmawiać nie umiecie ? xd Argumenty ! nie ma - nie pojedziesz, bo nie. Niech powiedzą dlaczego nie chcą was puścić a wy im argumentujcie ^^ obiecajcie że się bardziej będziecie w szkole starać :diabloti: spać mi się chce xd Quote
Yorshirka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ej no dziewczyny ! :evil_lol: Skoro wpłacać i zdecydować się do 15 czerwca. To ja jeszcze pomyśle , i zdąże namówić rodziców :multi::angryy: OKEJ. ?:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Tak więc było mówione że do piątku potwierdzamy :diabloti: Więc Osoby które nie potwierziły mają czas do 15 czerwca i zostają przenoszone na tzw.listę rezerwową ;) Tak to wygląda. Czy ktoś może chce się przepisać na listę potwierdzonych lub dopisać do listy rezerwowych ?? [COLOR=black][B]Jak narazie mamy 19 [/B][/COLOR][COLOR=black][B]osob pewnych w 100 %. Oto obecna lista uczestników :loveu:[/B][/COLOR] [COLOR=darkred]1. Anula&Bono + pies - Ruda Śląska [/COLOR] [COLOR=darkred]2. Iś & Chester - Kraków [/COLOR] [COLOR=darkred]3. Gossia + pies -Włocławek[/COLOR] [COLOR=darkred]4. Ainee + pies - Lubliniec/Lisów [/COLOR] [COLOR=darkred]5. jolkablaszczyk + pies - Rybnik[/COLOR] [COLOR=darkred]6. Pestka + pies - Tomaszów [/COLOR] [COLOR=darkred]7. Soniulka125 + pies - Rzeszów [/COLOR] [COLOR=darkred]8. mineralna + pies - Wodzisław Śl[/COLOR] [COLOR=darkred]9. Bartiśkowa + pies - Jaworzno [/COLOR] [COLOR=darkred]10. Sweet - Swarzędz (Poznań) [/COLOR] [COLOR=darkred]11. Foxowa + pies - Rzeszów [/COLOR] [COLOR=darkred]12. dog193 - Bytom [/COLOR] [COLOR=darkred]13. Cerber + 2psy - Włocławek [/COLOR] [COLOR=darkred]14. Skibka + pies - Ruda Śląska [/COLOR] [COLOR=darkred]15. 23. Kaya93 - Rzeszów[/COLOR] [COLOR=darkred]16. RCookie + pies - Warszawa [/COLOR] [COLOR=darkred]17. Zuza + pies - Częstochowa [/COLOR] [COLOR=darkred]18. Ola 9338 + pies - Ruda Śląska [/COLOR] [COLOR=darkred]19. Endher + pies (Opole )[/COLOR] [B]Oraz Lista osób rezerwowych które swój pobyt potwierdzą ostatecznie do 15 czerwca !![/B] [COLOR=black]1. Kasia&Rika + pies Ostrów Wlkp.[/COLOR] [COLOR=black]2. Kisses + pies - Rzeszów [/COLOR] [COLOR=black]3. Sandrulka + pies - Skoczów [/COLOR] [COLOR=black]4. Łapeczek + pies - Poznań [/COLOR] [COLOR=black]5. Bewarka + pies - Miechów [/COLOR] [COLOR=black]6. Martunia - Wrocław[/COLOR] [COLOR=black]7. Baffi2 + pies - Warszawa[/COLOR] [COLOR=black]8. Shetanka + 2 psy - Częstochowa[/COLOR] [COLOR=black]9. maksowa + pies -domek - rybnik[/COLOR] [COLOR=black]10. wilczanda + pies - Katowice [/COLOR] [COLOR=black]11. Rawa - studzienice [/COLOR] [COLOR=black]12. jmw + pies (?) - Tarnów [/COLOR] [COLOR=black]13, 14. darunia-puma + TŻ + 2 psy - Wałbrzych [/COLOR] [COLOR=black]15. Marta od Łapeczkowej + 2 psy - Poznań [/COLOR] [COLOR=black]16. Vini. + pies - Białystok[/COLOR] [COLOR=black]17, 18. Evl + TŻ - Lublin [/COLOR] [COLOR=black]19. Mada:) + dwa psy - Tychy [/COLOR] [COLOR=black]20. wiki + pies - Leszno[/COLOR] [COLOR=black]21. Zuza: D + pies (?) - Katowice [/COLOR] 22. Yorshirka Quote
Avaloth Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 idę na fbl przypomnieć Łapeczce ^^ ona chyba zdecdowana była, ale zapytam na wszelki wypadek :) Majaczek ! ja Cię chcę widzieć w tej chwili na liście potwierdzonych, słyszysz ? :mad: bo się zbieram i jadę do Wrocławia ~! Quote
Yorshirka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mnie do rezerwowych prosze wpisać , chyba bez psa bo piesek będzie miał 3 mies więc za mało :-( Quote
Kaya93 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mwhaha, sweet zakolorowana :diabloti::loveu: Ej no dziewczyny! Przekonywać rodziców! :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Yorshirka a skąd jesteś ? Bo muszę dopisać ;) Quote
Sweet Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Kaya93']Mwhaha, sweet zakolorowana :diabloti::loveu: Ej no dziewczyny! Przekonywać rodziców! :cool3:[/QUOTE] No wiadomo:diabloti::loveu: Przecież ja mam z tobą spać to nie mogę takiej okazji przepuścić:diabloti::diabloti: No właśnie przekonywać mi rodziców szybciutko:razz::razz:!! Quote
Yorshirka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Gniezno , 3 miesięczny piesek to nie brać nie. ? Quote
Avaloth Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ja bym chciała żebyś wzięła :loveu::evil_lol: a co to będzie ? yorkowa cholera ? :diabloti: z jednej strony to już będzie po kwarantannie, i dobra socjalizacja dla psa z drugiej strony będzie dużo psów różnej wielkości, wszystkie co prawda jako tako wychowane, ale w zabawie jak ktoś małego popchnie, przygniecie.. Od Ciebie zależy, musiałabyś mieć małego na oku non stop, ale z drugiej strony może być fajnie ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 No zgadzam się z Iśką musiałabyś na niego uważąć ale jakby pojechał to miałby świetną socjalizację będzie też dosyć dużo małych psów ;) Ale wszytsko zależy od Ciebie :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Endher']Już nie można się zapisywać,tak ? Jadą tylko te osoby na 100 % i te z listy rezerwowej,prawda? ;)[/QUOTE] Można sie dopisać jeszcze do listy rezerwowych ;) Ale nie ąż w takiej dużej ilości żeby potem nie było problemu że zapłaciliśmy zaliczkę ze np 3 domku i robi sie nagle 8 domków bo tyle chętnych nagle :diabloti:;) Quote
Yorshirka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 W sumie to macie rację , :diabloti: alee w pokoju bym musiała być z osobami które mają małe psy a to raczej nie możliwe żeby tak się stało :-( No nie wiem prosze do mnie wpisać osobę towarzyszącą Zuzanne z Torunia ;d PS. Bedzie to shih tzuuu ;d Quote
Ana04 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Yorshirka'] PS. Bedzie to shih tzuuu ;d[/QUOTE] Shih? Jeszcze niedawno miał być Pomeranian. :crazyeye: Aj, życzę Wam miłego zlotu. Trochę żałuję, że się w końcu nie zdecydowałam, ale termin nam niezbyt pasuje. Może za dwa lata jeśli takowy się odbędzie... :evil_lol::evil_lol: Quote
Yorshirka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 no jeszcze nie wiem , zależy , czy pojade na testy do tego czasu czy nie. PS. Jakieś wąpliwości to na GG pisać 9209078 Quote
evel Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zróbcie drugą listę, takich pewnych na 50% :evil_lol: I mnie tam możecie wpisać. Na dniach się powinno wyjaśnić, czy dam radę czy nie, wiem, że głupio ale ta obsuwa czasowa nie jest z mojej winy :cool1: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [COLOR=darkred]1. Anula&Bono + pies - Ruda Śląska [/COLOR] [COLOR=darkred]2. Iś & Chester - Kraków [/COLOR] [COLOR=darkred]3. Gossia + pies -Włocławek[/COLOR] [COLOR=darkred]4. Ainee + pies - Lubliniec/Lisów [/COLOR] [COLOR=darkred]5. jolkablaszczyk + pies - Rybnik[/COLOR] [COLOR=darkred]6. Pestka + pies - Tomaszów [/COLOR] [COLOR=darkred]7. Soniulka125 + pies - Rzeszów [/COLOR] [COLOR=darkred]8. mineralna + pies - Wodzisław Śl[/COLOR] [COLOR=darkred]9. Bartiśkowa + pies - Jaworzno [/COLOR] [COLOR=darkred]10. Sweet - Swarzędz (Poznań) [/COLOR] [COLOR=darkred]11. Foxowa + pies - Rzeszów [/COLOR] [COLOR=darkred]12. dog193 - Bytom [/COLOR] [COLOR=darkred]13. Cerber + 2psy - Włocławek [/COLOR] [COLOR=darkred]14. Skibka + pies - Ruda Śląska [/COLOR] [COLOR=darkred]15. 23. Kaya93 - Rzeszów[/COLOR] [COLOR=darkred]16. RCookie + pies - Warszawa [/COLOR] [COLOR=darkred]17. Zuza + pies - Częstochowa [/COLOR] [COLOR=darkred]18. Ola 9338 + pies - Ruda Śląska [/COLOR] [COLOR=darkred]19. Endher + pies (Opole )[/COLOR] [B]Oraz Lista osób rezerwowych które swój pobyt potwierdzą ostatecznie do 15 czerwca !![/B] [COLOR=black]1. Kasia&Rika + pies Ostrów Wlkp.[/COLOR] [COLOR=black]2. Kisses + pies - Rzeszów [/COLOR] [COLOR=black]3. Sandrulka + pies - Skoczów [/COLOR] [COLOR=black]4. Łapeczek + pies - Poznań [/COLOR] [COLOR=black]5. Bewarka + pies - Miechów [/COLOR] [COLOR=black]6. Martunia - Wrocław[/COLOR] [COLOR=black]7. Baffi2 + pies - Warszawa[/COLOR] [COLOR=black]8. Shetanka + 2 psy - Częstochowa[/COLOR] [COLOR=black]9. maksowa + pies -domek - rybnik[/COLOR] [COLOR=black]10. wilczanda + pies - Katowice [/COLOR] [COLOR=black]11. Rawa - studzienice [/COLOR] [COLOR=black]12. jmw + pies (?) - Tarnów [/COLOR] [COLOR=black]13, 14. darunia-puma + TŻ + 2 psy - Wałbrzych [/COLOR] [COLOR=black]15. Marta od Łapeczkowej + 2 psy - Poznań [/COLOR] [COLOR=orange]16. Vini. + pies - Białystok[/COLOR] [COLOR=orange]17, 18. Evl + TŻ - Lublin [/COLOR] [COLOR=black]19. Mada:) + dwa psy - Tychy [/COLOR] [COLOR=black]20. wiki + pies - Leszno[/COLOR] [COLOR=black]21. Zuza: D + pies (?) - Katowice [/COLOR] [COLOR=orange]22. Yorshirka + pies (?) - Gniezno[/COLOR] [COLOR=orange]23. Os. towarzyszaca yorshirka - Toruń [/COLOR] 24. stratoos + pies - Wodzisłąw Śląski [COLOR=darkred]Kolor brązowy - potwierdzone uczestnictwo w 100%. [/COLOR] [COLOR=orange]osoby pewne na 50 %.[/COLOR] [COLOR=#ffa500][COLOR=black]Dodałam następne kryterium[/COLOR] :evil_lol: [/COLOR][COLOR=black]Jeszcze ktoś chętny na 100% lub 50% ?[/COLOR] Quote
Recommended Posts