Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale niektórzy chcą, tylko się nie chcą z rodzicami kłócić.
właśnie z taką jedną rozmawiam na gg..
paulina, ale powiedz mi czeu nie możecie z Gosią ? co to za różnica czy oprócz Was pojadą 3 osoby czy jedna z Rzeszowa ?

nie śmiać się ze mnie bo się zamkne w sobie.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze Iśka, zobaczymy co wyniknie z twoich rozmów i porad :cool3: I tak uważam, że dla chcącego nic trudnego :cool1: Oczywiście, jeśli nie ma się naprawdę poważnych powodów, jak niektórzy.
[quote name='Iś & Chester']nie śmiać się ze mnie bo się zamkne w sobie.[/QUOTE]
Ale ja lubie sie z ciebie smiać :loveu: Najwyżej cie potem otworze :diabloti:

Posted

[quote name='Iś & Chester']ale niektórzy chcą, tylko się nie chcą z rodzicami kłócić.
właśnie z taką jedną rozmawiam na gg..
paulina, ale powiedz mi czeu nie możecie z Gosią ? co to za różnica czy oprócz Was pojadą 3 osoby czy jedna z Rzeszowa ?

nie śmiać się ze mnie bo się zamkne w sobie.[/QUOTE]

kasa...:roll:
matka...:roll:
ona sie boi że na tym zlocie jej zrobie dziecko :angryy: ja nawet dzieci nie lubie :angryy: a o tym to se juz nawet nie mysle ...:diabloti: lub zostane zgwalcona :roflt: nie wiem przez kogo chyba przez dziewczyne :D:D
a kasa to olaboga ona mi nie da 300zł
a gosiulla tyle tez nie bedzie miec :roll:
a jeszcze transport ojciec mnie nie podwiezie a sprawdzałam wczoraj pociagi chyba z godzine i na mapie sie bawilam i lipa nawet pociagu tam nie ma :roll:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]MUSISZ i wgo jest żeś moja prawą ręką bo mamona zbierosz:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
No dlatego jesteście zmuszone przez tydzień na mękę ze mną na zlocie :diabloti:

Posted

Paulina, myślę że tam prędzej by Cię jakiś pies zgwałcił niż ktoś inny :diabloti::evil_lol::evil_lol: bo na ten moment jedynym człowiekiem płci męskiej który jedzie jest Tz Cerberowej bodajże ^^
ale 300 zł że jako kieszonkowe, czy jako zapłacić za ośrodek czy jak ?
PKSy na pewno jakieś są ^^ a może Kaya Was zabierze :D

Ewcia niekocham Cie. foch z przytupem. a nawet dwoma. wyrzekam się roli Twego psa.

Posted

[quote name='Iś & Chester']Paulina, myślę że tam prędzej by Cię jakiś pies zgwałcił niż ktoś inny :diabloti::evil_lol::evil_lol: bo na ten moment jedynym człowiekiem płci męskiej który jedzie jest Tz Cerberowej bodajże ^^
PKSy na pewno jakieś są ^^ a może Kaya Was zabierze :D

Ewcia niekocham Cie. foch z przytupem. a nawet dwoma. wyrzekam się roli Twego psa.[/QUOTE]

kaya sama nie ma czym jechac :roll:
buahaha wiem :roflt: ale ona mysli ze z tamtych okolic sobie faceci przyjda :roflt:
nawet teraz to mnie do Wiednia wysyła byle bym tylko nie jechała na zlot:roll:
no zaplacic za osrodek bo transport + zarcie + kaucja + domek= niecałe 3 stówy :cool1:

Posted

[quote name='Iś & Chester']A Ewka czepiasz się. xD
matko. To ja się wypisuje :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Paulina próbuj jeszcze no. Wszyscy próbujcie ;)[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]jo Ci sie dom wypisac małpo jedna:mad:[/COLOR]
:diabloti:

Posted

[quote name='Iś & Chester']

Paulina próbuj jeszcze no. Wszyscy próbujcie ;)[/QUOTE]
No własnie Iśka ma rację, ale nie rozumiem czemu tak dużo osób sie wykrusza. Najpierw sie zapisaliście a teraz sie wycofujecie, to po co sie zapisywać było jak to też odległy termin był? Dlatego że trzeba dać 40 zł wiecej?

A jak to jest z ta kaucją, jak któryś pies z domku coś zrobi to nikt z domku nie dostaje kaucji spowrotem?

Posted

[quote name='Pestka']
A jak to jest z ta kaucją, jak któryś pies z domku coś zrobi to nikt z domku nie dostaje kaucji spowrotem?[/QUOTE]
Niestety tak. Dlatego też psa trzeba pilnować sobie, no bo potem będzie nieprzyjemnie.

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']A kisses ?:cool3:
Nie wyłamujcie sie tak no... Kajuś ty nie możesz mi tego zrobić jedź :roll::loveu: Już psiulka isę nieładnie wywinęła no[/QUOTE]

[quote name='Vini.']No bo to jest odległy termin strasznie ;/
Kaya- a Kisses nie jedzie?[/QUOTE]

Rozmawiałam z Patrycją, powiedziała mi, że nie...:roll:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']a foxowa.. ??:diabloti:
i soniulka czy jakos tak :p[/QUOTE]

[quote name='Foxowa']Ej Paulina, a ja to co? Maja moja i Patrycja?
Zapominasz o nas....[/QUOTE]
Olu kochanie nie zapomniałam o Tobie ;)
Ty jesteś z Mielca :eviltong: Maji nie znam :eviltong: No a Kiss jest na "nie" :roll:

[quote name='Iś & Chester']Paulina, myślę że tam prędzej by Cię jakiś pies zgwałcił niż ktoś inny :diabloti::evil_lol::evil_lol: bo na ten moment jedynym człowiekiem płci męskiej który jedzie jest Tz Cerberowej bodajże ^^
PKSy na pewno jakieś są ^^ [B]a może Kaya Was zabierze[/B] :D
[/QUOTE]

Właśnie oto ochodzi, że sama nie mam czym dojechać :eviltong:
Tato mnie nie zawiezie, myślałam o pociągu, ale Tak jak Paulina sprawdzałam chyba z pół godziny i nie ma takiego :roll:

Nie wiem... kurcze jestem taka zła, że :placz:.
Nie no, spokojnie mam jeszcze 4 dni do namysłu :diabloti:

Posted

A. Może spróbujcie do Katowic, chyba najbliższe większe miasto. A stamtąd PKS albo może ktoś po drodze by zgarnął..

Kiś jeszcze nie mówi na pewno nie. Bo bardzo by chciała ale mama jest na nie. Ale jeszcze ma pomęczyć, a jak nie to napisze do niej petycje normalnie :eviltong: podpiszecie prawda ? zresztą możemy wysłać do wszystkich niezgadzających się rodziców :evil_lol:

Posted

Kaya słuchajcie ja mam dość duże auto wioęc jak by wam się udało dojechać do Jaworznia albo mysłowice dąbrowa to z kisses jakoś się zmieścimy :evil_lol: (Bagaże z Bartim do bagażnika my trzy i dwa psy na siedzeniu ) damy radę.;)

Posted

No ale się chyba za noclegi liczy, nie ?
1-2sierpień jeden, 2-3 drugi, 3-4 trzeci, 4-5 czwarty, 5-6 piąty, 6-7 szósty. Więc 1-7sierpień powinno wyjść te 162 zł.

Anula, ale masz brzydki avatar :D:D