:: FiGa :: Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Byłoby cudownie. On nie moze długo tam zostać... Quote
xmartix Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Visenna wie czy był w domu czy w mieszkaniu jak nie ma allegro to mu zrobię jak wrócę z pracy Quote
Koperek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ciotki dajcie już spokój z tym mieszkaniem, czy domem!!!:cool1: Przecież Gosia napisała, że to ma być dom z ogrodem, więc tak, czy siak są różne opcje zostawania podczas nieobecności właścicieli. A koty- hmmm... Gdybym go brała do siebie to nawet bym nie sprawdzała, ale to tak na marginesie- bo z takimi łapami to zapewne nie bardzo może stać, chodzić i ciężko mu się położyć, a co dopiero koty ganiać hahahahaha:lol: Dobre sobie! Ale ok- postaram się sprawdzić ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Koperek o tym samym pomyślałam czytając prośbę o sprawdzenie go na koty... Nic z biegania nie będzie raczej ;) Ale sprawdzić reakcje mozna. Bo jak doczłapie się do śpiącego kociambra i dziabnie to może być nieprzyjemnie. Jednak wydaje mi się, że będzie ok:) Quote
Koperek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Bo jak doczłapie się do śpiącego kociambra i dziabnie hahaha A pytanie moje może z kosmosu, ale... Czy ktokolwiek sprawdzał, czy on w ogóle ma czym dziabać? :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To najwyżej dziabnie i pomamla :diabloti: Na zdj widać że ma :lol: Quote
GoskaGoska Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 na Figi zdj widac , ze cos tam ma :evil_lol: Quote
LILUtosi Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ładnie to ze staruszka się tak naśmiewać :mad::mad::mad:. Quote
graynew Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Widze ze akcja zakrojona juz na wieksza skale. Koperku zabki jakies tam ma bo faktycznie widac na zdjeciach :p Mam nadzieje, ze sie uda z tym domkiem A co do ganiania kotów. To moje staruszki byly zlote chlopaki a kazdy z nich jak go bralam mial juz ponad 10 lat za to Kiro ktory niby byl w najgorszym stanie i byl u mnie tylko na tymczasie. Jak poczul dom i ciepelko to w 2 dzien postanowil mi kota zjesc. A opis i wyglad mial taki ze niby kot mogl na niego dmuchnac i by sie przewrocil a tu taki numer na wycial. W kagancu musial siedziec pod nasza nieobecnosc bo sie nie dawal zamykac w osobnym pomieszczeniu. No dobra ale opis caly wielki a chodzi mi o to, ze zawsze trzeba sprawdzic jak potencjalny domek pyta ;) Ja przewrazliwiona jestem bo moja kota uwaza ze psy nie sa agresywne i jakos brak jej instynku samozachowawczego. Moze nie ona jedyna taka :) Quote
GoskaGoska Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 tylko, ze domek cos sie nie odezwal :shake: Quote
:: FiGa :: Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 mam nadzieje ze propozycja nie byla złozona pod wplywem emocji... Quote
GoskaGoska Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 to lecimy dalej z ogloszeniami : animalia.pl ojoj.pl drobne.nysa.pl pineska.pl cwirek.pl kupiepsa.pl owi.pl e-oferty.com Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 podniosę pieska - jeden Pan zasponsoruje mu wyróżnione allegro :loveu: Quote
graynew Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 rozeslalam info do znajomych za ONkowionych, ale jakas straszna cisza :( Quote
izzie1983 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Chciałabym go wrzucić na adopcyjną stronę starszych psów. Na kogo kontakt podać? Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ktos widzial biedaka w schronisku? chce robic wyronione allegro - ale czy on jest na 100%? Quote
iwa77 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tak on jest nadal! Chłopak rozsypał nam się dokumentnie - zimno i wilgoć w boksie zrobiły swoje.. On już nie wstaje ! Został przeniesiony do izolatki tam przynajmniej cieplej i sucho, ale co dalej ... Sprawa robi się bardzo pilna !!!! Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 dzięki iwa za wieści - cholera :roll: nie dobrze Quote
xmartix Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 dzisiaj ktoś był z nim na spacerze, biedny staruszek trzeba go wyciągać jak najszybciej ale jakie mamy opcje? kasy brak Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 cholera jestem zla odwołalam fajne miejsce za 300zl - ale nie sądziałam , ze się tak szybko w zlym kierunku potoczy. do tego zrobilam mu wyróżnione allegro- która przestał dziś działać bo mają przerwę techniczną:shake: Quote
iwa77 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='xmartix']dzisiaj ktoś był z nim na spacerze, biedny staruszek trzeba go wyciągać jak najszybciej ale jakie mamy opcje? kasy brak Słuchajcie cioteczki [SIZE="3"]- KASA JEST , Z TYM NIE MA PROBLEMU - FUNDACJA POKRYJE POBYT ! TYLKO MIEJSCE POTRZEBNE ! GOSIU SPRÓBUJ MOŻE SIĘ UDA TO MIEJSCE ODNOWIĆ ! POMOŻCIE PROSZĘ !!! Quote
Neris Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kurczę, przestanę za Gośką łazić bo serce pęka... Quote
Recommended Posts