Cyraneczka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Płock też sprytnie pomyślał. Zgłoszenia do 12 kwietnia, ale jak ktoś chce jeszcze zgłosić, to nie ma sprawy, ale za 130 zł za psa :)
galadria Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kto się wybiera do Bydgoszczy na krajową i krajową gr.V. ? my na obydwie wystawy w ... kl.młodzieży SECRET STAR of Wolf Point
galadria Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Cyraneczka']Płock też sprytnie pomyślał. Zgłoszenia do 12 kwietnia, ale jak ktoś chce jeszcze zgłosić, to nie ma sprawy, ale za 130 zł za psa :)[/quote] Żanetko to nie tak... Termin zgłoszeń już sie skończył ,a te 130zł to jest cena za dwie wystawy-w przypadku jak ktoś zgłaszał i na klubową(spanieli...itd) i na zwykłą krajową. mają dwie wystawy dzień po dniu i myśle że to nawet fajnie zrobili bo jest taniej dla tych wystawców.niby tylko o 10zł ale zawsze :)
Cyraneczka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='galadria']Żanetko to nie tak... Termin zgłoszeń już sie skończył ,a te 130zł to jest cena za dwie wystawy-w przypadku jak ktoś zgłaszał i na klubową(spanieli...itd) i na zwykłą krajową. mają dwie wystawy dzień po dniu i myśle że to nawet fajnie zrobili bo jest taniej dla tych wystawców.niby tylko o 10zł ale zawsze :)[/quote] Aha, ja ostatnio mam cos chyba ze wzrokiem albo z percepcją :lol:
Florka_xyz Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kto z Was zostaje z dnia na dzien w bydgoszczy ? Moze 1 maja po wystawie jakis grill albo jakis wspolny spacer albo wypad w miasto ?? Co Wy na to ???
galadria Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [B][I][U]PSY[/U][/I][/B] [B][I]młodzież [/I][/B] Arktogea AWENTURYN Jesionowe Góry EIGER Arktogea [B][I]Pośrednia[/I][/B] BASKE Snowmrider [B][I]otwarta[/I][/B] PARADIASE Eskimoski Domek [B][I][U]SUKI[/U][/I][/B] [B][I]młodzież[/I][/B] CAYENNE SONIC KENNEL SECRET STAR of Wolf Point [B][I]Pośrednia [/I][/B] CARMEN Nordic Blue [B][I]otwarta[/I][/B] CAYAMARCA SPEEDY DIVA Eskimo River Parada Sasquehanna QUEEN OF Fortunatus
galadria Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 psy młodzież 1 otwarta 1 championów 1 weteranów 1 suki szczeniąt 1 młodzieży 5 SECRET STAR of Wolf Point pośrednia 5 otwarta 2 championów 3 ....staweczka dzieki uprzejmoci miłej pani:p
Asiaczek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='flashka-g']tak a ile doroslych powaznych ludzi bedzie tak pisac na forum? [B]Sedzia to osoba publiczna i publiczne obrazanie, przezywanie to sprawa na drogę sądową[/B]. To ze niektorzy szczycą sie brakiem kultury i sie tego nie wstydza to ich sprawa. Ja nie bede tu nikogo wychowywac, bo w pewnym wieku nalezy miec szacunek do pewnych osob a przedewszystkim do samego siebie. To co napisalas niczego nie tlumaczy, dla mnie to dzieciniada i brak kultury. To jak ludzie przezywaja niektorych sedziow czy tez hodowcow w swoim kregu to nie usprawiedliwia do wypisywania na publicznych forach i obrazania. Jeszcze w tym wieku.. rozumiem zeby to jakies dzieci pisaly. Nie chce mi sie tej dyskusji dalej ciagnac, bo to nawet nie jest temat do tego. Jezeli [B]PANI ASIACZEK ma jakis problem[/B] niech sobie pisze na priv. [B]Ja nie musze sie chwalic jakie wiezi lacza mnie z niketorymi sedziami i dlaczego moge sobie pozwalac na to czy tamto, bo pozniej wyslu****e daremnych plotek.[/B] Pozdrawiam[/quote] Nonono, Asiu, z prawem to chyba niezbyt dużo miałaś do czynienia. To raz. Brak kultury - to dwa. Poczytaj sobie posty "zpr" a propos choroby p. Kanzler. I wtedy bedzie wszystko jasne, kto tu sie unosi, kogo łechce ego itp. Kultury to możesz uczyc sie własnie od "zpr". Ten sam problem, a jak różnie naświetlony przez Ciebie i przez "zpr". Wszyscy, no, prawie wszyscy byli zdenerwowani nagłą zmiana sedziego, a tylko "zpr" umiała utrzymać swoje nerwy na wodzy i łagodzic sytuację. Jezeli ktoś jeszcze z O/ Opole też się wypowiadał łagodząco, to przepraszam, ale nie wszystkich Was znam. I za takie kulturalne zachowanie "zpr", jako osoby reprezentującej O/Opole, należą Jej sie słowa uznania. Nie Tobie.... Pani Asiaczek nie ma jaki[B]ch[/B]ś (to jest poprawna pisownia tego słowa) problemów...Jeżeli juz ma - to konkretne...:lol: To trzy. Po czwarte - nie musisz się chwalic, ale to robisz...Oj, i na dodatek niekonsekwentna z Ciebie osoba...:lol: Według mnie, najwazniejsze, że "zpr" tak pieknie załagodziła sytuację i - jak czytam posty hodowców, właścicieli i sympatyków rasy - zaproszona sędzina została zaakceptowana. Teraz juz wszystko w Waszych psiakach i Waszych rękach! Sama jestem bardzo ciekawa opinii powystawowych i ocen... pzdr. Pzdr.
flashka-g Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A do Jeleniej Gory ktos planuje sie wybrac?;) ja narazie planuje.
Asiaczek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [B]Florka [/B]- a o której wystawie w Bydgoszczy piszesz? To znaczy, na która wystawę jest juz stawka? Juz doczytałam i wiem, o jaka wystawę chodzi. Pzdr.
Guest Karmel Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='flashka-g']A do Jeleniej Gory ktos planuje sie wybrac?;) ja narazie planuje.[/quote] Ja bym pojechał ale nie mam z kim sie zabrac:placz::placz::placz::placz:
galadria Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [B][I][U]PSY[/U][/I][/B] [B][I]młodzież[/I][/B] SPECIAL ONE of Wolf Point EL MAJOR Eskimoski Domek [B][I]pośrednia[/I][/B] FERDINAND NAVY Blue Bricassart ROKEFELER BRAZIL Z Pierwszej Ręki [B][I]otwarta[/I][/B] GLEN EAGLE-KT THE EAGLE TATANKA GARET Nektar Północy BAKERVILL Mountain Stream [B][I]championy[/I][/B] EASY RIDER Hydrargium [B][I]weteranów[/I][/B] KALISBERG Del Karaces [B][I][U]SUKI[/U][/I][/B] [B][I]szczenięta[/I][/B] ONE IN A MILLION Dwie Korony [B][I]młodzież[/I][/B] Nordic Blue CARMEN cayenne sONIC kENNEL Arktogea EMANUELLE NENSY D.B.Arctic CHONTAL Eskimo River SECRET STAR of Wolf Point [B][I]otwarta[/I][/B] GLENEAGLE-KT THEUNFORGETTABE GLEN EAGLE DIVA Eskimo River [B][I]championy[/I][/B] GLEN EAGLE -KT SLIONKAWAKAN AND BROWN Arktogea QUEEN OF NIGHT PRECIOUS PEPPER of Nordica
Cyraneczka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Niestety nie będzie Kalisberga i jego dzieciaków z Włoch :-( ani na krajowej, ani na szpicach.
kalina. Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [QUOTE]A kto jedzie do Bytomia? To dopiero 18 maja ale dzisiaj termin sie kończy - czy przedłużą?[/QUOTE] [COLOR="Cyan"][SIZE="1"](prawdopodobnie)[/SIZE][/COLOR]my:)Kl.otwarta.Dziś sie zgłaszamy. Chociaż fajnie by było jakby termin przedłuzyli:razz:.
Guest Karmel Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='kalina.'][COLOR=cyan][SIZE=1](prawdopodobnie)[/SIZE][/COLOR]my:)Kl.otwarta.Dziś sie zgłaszamy. Chociaż fajnie by było jakby termin przedłuzyli:razz:.[/quote] no ja wczoraj zglosiłem jedna sunie:):)
Błyskotka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jeszcze lepiej gdyby był inny sędzia (przynajmniej dla mnie) :evil_lol:.
flashka-g Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Błyskotka']Jeszcze lepiej gdyby był inny sędzia (przynajmniej dla mnie) :evil_lol:.[/quote] Dlatego ja jade gdzie indziej;)
Błyskotka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='flashka-g']Dlatego ja jade gdzie indziej;)[/quote] Ja też :evil_lol:.
husky_strzegom Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [SIZE=4][COLOR=Red][B]No to jutro wszystkim życzę powodzenia i do zobaczyska :)[/B][/COLOR][/SIZE]
Florka_xyz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Powodzenia dzis wszystkim walczacym w Opolu:cool3: Trzymam kcuki za Was Kochani:lol:
Moniqe Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ja też życze wszystkim powodzenia, dajcie czadu w Opolu :mdrmed: pozdrawiam ;)
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Pierwsze wiesci z Opola Dragon CWC i res. CACIB GRATKI DLA GOSI I JOLI :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [FONT=Arial]WINALMIK'S RED HUNTER OF SHINING WATERS CWC i CACIB[/FONT]
Florka_xyz Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 GRATULACJE DZEWCZYNY:multi::multi::multi: Czekamy na wieści kto wział BOB i Zw.Mł:cool3:
Recommended Posts