Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Płock też sprytnie pomyślał. Zgłoszenia do 12 kwietnia, ale jak ktoś chce jeszcze zgłosić, to nie ma sprawy, ale za 130 zł za psa :)

Żanetko to nie tak...
Termin zgłoszeń już sie skończył ,a te 130zł to jest cena za dwie wystawy-w przypadku jak ktoś zgłaszał i na klubową(spanieli...itd) i na zwykłą krajową.
mają dwie wystawy dzień po dniu i myśle że to nawet fajnie zrobili bo jest taniej dla tych wystawców.niby tylko o 10zł ale zawsze :)

Posted

galadria napisał(a):
Żanetko to nie tak...
Termin zgłoszeń już sie skończył ,a te 130zł to jest cena za dwie wystawy-w przypadku jak ktoś zgłaszał i na klubową(spanieli...itd) i na zwykłą krajową.
mają dwie wystawy dzień po dniu i myśle że to nawet fajnie zrobili bo jest taniej dla tych wystawców.niby tylko o 10zł ale zawsze :)

Aha, ja ostatnio mam cos chyba ze wzrokiem albo z percepcją :lol:

Posted

PSY

młodzież

Arktogea AWENTURYN Jesionowe Góry
EIGER Arktogea

Pośrednia

BASKE Snowmrider

otwarta

PARADIASE Eskimoski Domek

SUKI

młodzież

CAYENNE SONIC KENNEL
SECRET STAR of Wolf Point

Pośrednia

CARMEN Nordic Blue

otwarta

CAYAMARCA SPEEDY
DIVA Eskimo River
Parada Sasquehanna
QUEEN OF Fortunatus

Posted

psy

młodzież 1
otwarta 1
championów 1
weteranów 1

suki

szczeniąt 1
młodzieży 5
pośrednia 5
otwarta 2
championów 3

....staweczka dzieki uprzejmoci miłej pani:p

Posted

[quote name='flashka-g']tak a ile doroslych powaznych ludzi bedzie tak pisac na forum? Sedzia to osoba publiczna i publiczne obrazanie, przezywanie to sprawa na drogę sądową. To ze niektorzy szczycą sie brakiem kultury i sie tego nie wstydza to ich sprawa. Ja nie bede tu nikogo wychowywac, bo w pewnym wieku nalezy miec szacunek do pewnych osob a przedewszystkim do samego siebie. To co napisalas niczego nie tlumaczy, dla mnie to dzieciniada i brak kultury.

To jak ludzie przezywaja niektorych sedziow czy tez hodowcow w swoim kregu to nie usprawiedliwia do wypisywania na publicznych forach i obrazania. Jeszcze w tym wieku.. rozumiem zeby to jakies dzieci pisaly.

Nie chce mi sie tej dyskusji dalej ciagnac, bo to nawet nie jest temat do tego. Jezeli PANI ASIACZEK ma jakis problem niech sobie pisze na priv. Ja nie musze sie chwalic jakie wiezi lacza mnie z niketorymi sedziami i dlaczego moge sobie pozwalac na to czy tamto, bo pozniej wyslu****e daremnych plotek.
Pozdrawiam
Nonono, Asiu, z prawem to chyba niezbyt dużo miałaś do czynienia. To raz.

Brak kultury - to dwa. Poczytaj sobie posty "zpr" a propos choroby p. Kanzler. I wtedy bedzie wszystko jasne, kto tu sie unosi, kogo łechce ego itp. Kultury to możesz uczyc sie własnie od "zpr". Ten sam problem, a jak różnie naświetlony przez Ciebie i przez "zpr". Wszyscy, no, prawie wszyscy byli zdenerwowani nagłą zmiana sedziego, a tylko "zpr" umiała utrzymać swoje nerwy na wodzy i łagodzic sytuację. Jezeli ktoś jeszcze z O/ Opole też się wypowiadał łagodząco, to przepraszam, ale nie wszystkich Was znam.
I za takie kulturalne zachowanie "zpr", jako osoby reprezentującej O/Opole, należą Jej sie słowa uznania. Nie Tobie....

Pani Asiaczek nie ma jakichś (to jest poprawna pisownia tego słowa) problemów...Jeżeli juz ma - to konkretne...:lol: To trzy.

Po czwarte - nie musisz się chwalic, ale to robisz...Oj, i na dodatek niekonsekwentna z Ciebie osoba...:lol:

Według mnie, najwazniejsze, że "zpr" tak pieknie załagodziła sytuację i - jak czytam posty hodowców, właścicieli i sympatyków rasy - zaproszona sędzina została zaakceptowana. Teraz juz wszystko w Waszych psiakach i Waszych rękach!

Sama jestem bardzo ciekawa opinii powystawowych i ocen...
pzdr.
Pzdr.

Guest Karmel
Posted

flashka-g napisał(a):
A do Jeleniej Gory ktos planuje sie wybrac?;) ja narazie planuje.

Ja bym pojechał ale nie mam z kim sie zabrac:placz::placz::placz::placz:

Posted

PSY

młodzież

SPECIAL ONE of Wolf Point
EL MAJOR Eskimoski Domek

pośrednia

FERDINAND NAVY Blue Bricassart
ROKEFELER BRAZIL Z Pierwszej Ręki

otwarta

GLEN EAGLE-KT THE EAGLE TATANKA
GARET Nektar Północy
BAKERVILL Mountain Stream

championy

EASY RIDER Hydrargium

weteranów

KALISBERG Del Karaces

SUKI

szczenięta

ONE IN A MILLION Dwie Korony

młodzież

Nordic Blue CARMEN
cayenne sONIC kENNEL
Arktogea EMANUELLE
NENSY D.B.Arctic
CHONTAL Eskimo River

otwarta

GLENEAGLE-KT THEUNFORGETTABE GLEN EAGLE
DIVA Eskimo River

championy

GLEN EAGLE -KT SLIONKAWAKAN AND BROWN
Arktogea QUEEN OF NIGHT
PRECIOUS PEPPER of Nordica

Posted

A kto jedzie do Bytomia? To dopiero 18 maja ale dzisiaj termin sie kończy - czy przedłużą?

[SIZE="1"](prawdopodobnie)my:)Kl.otwarta.Dziś sie zgłaszamy. Chociaż fajnie by było jakby termin przedłuzyli:razz:.

Guest Karmel
Posted

[quote name='kalina.'](prawdopodobnie)my:)Kl.otwarta.Dziś sie zgłaszamy. Chociaż fajnie by było jakby termin przedłuzyli:razz:.

no ja wczoraj zglosiłem jedna sunie:):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...