asiuladm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Znalazłam małą sunię szczeniaczek, przybłąkała sie do nas w niedzielę. My niestety nie możemy jej zatrzymać. Jeśli ktoś ma ochote przygarnąć suczkę to zapraszam. Tel. 504-399-151 Bardzo pogodna , lubi dzieci;) . Ktoś musiał ją bardzo skrzywdzić , bo przez pierwszych pięc minut bardzo się nas bała.:-( Powiększenie== Quote
nika28 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Śliczna :loveu: Podaj miejscowość i dodaj ją na inne portale ogłoszeniowe. napewno znajdzie domek. Quote
asiuladm Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 No tak z tego wszystkiego zapomniałam podac miejscowości.;) Wrząca k. Lutomierska województwo oczywiście łódzkie. Quote
asiuladm Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 mam dobrą wiadomość!!! Sunia znalazła dom , pojedzie do Niemiec z małą Michell i jej siostrą Leną . Ma już imię - Elli:multi: Życzę jej wszystkiego najlepszego . Temat można zamknąć. Quote
nika28 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ale się cieszę !!! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts