Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaa bardzo ci dziekuje caluski przesylam.Tak maluchy potrzebuja ogloszen,nie chcemy by wrocily do schronu.Powinny juz byc w domkach,takie sliczne maluchy....

Posted

Anado takie maluchy szybko znajdą domek, ale najbardziej potrzebowały by allegro, niestety ja nie mam konta, ale poproś Brysio, tylko o to ,ja do tej pory wrzucę jakiś tekst i kilka innych ogłoszeń zrobię . ;)

Posted

Tekst gotowy, może być?

Małe aniołki, bez przyszłości , ofiaruj im serce !

Trzy malutkie psie dzieciątka (1-sunia czarna-podp.i 2 pieski, czrny -podp.i beżowy) ok.2 m-c szukają własnego kochającego domu, ich nowe zaczynające się życie ,rozpoczeło się od bezdomności. Spójrz w oczy tym maluszkom, czy potrafisz pozostać obojętny,wobec tak wielkiej bezbronności ? Pokochaj i zaopiekuj się jednym z nich ,a zyskasz wiernego przyjaciela ,wdzięcznego do końca swych dni, za miłość , opiekę i ofiarność. Odmień ich los, aby nie musiały stać się kolejnymi, czekającymi w schronisku przez lata , niedostrzeżonymi bezdomnymi istotami. Otwórz swe serce i podaruj im największy dar - swoją miłość.

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI

tel. 600 297 542
e-mail: [email protected]

Posted

Allegro to mamy zrobiłam w pierwszej kolejności.
Tekst super dzięki wielkie za ogłoszenia.
Z andzeliką to ja jestem w stałym kontakcie telefonicznym i osobistym;)

Posted

[quote name='Temida']Anado jesteś nie zastąpiona.[/QUOTE] Bez przesady,powodzenia zycze.Moze jeszcze poprosic Kasiulek o pomoc na NK?Tam tez trafiaja sie fajne domki,moze i tym razem by sie udalo?