mysza 1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Uroczy. Tylko dla wyjątkowego domu:eviltong:, ostra selekcja konieczna. Quote
Canaveral-staff Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 uroczy ten maluszek :loveu::loveu: szkoda że nie ma zainteresowania Quote
A.R.S. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 mysza 1 napisał(a):Uroczy. Tylko dla wyjątkowego domu:eviltong:, ostra selekcja konieczna. Pewnie, że tak. Dziś o 19 przyjeżdża Pani zainteresowana Monterkiem. Tak bym chciała, żeby znalazł swój kochający domek.. Quote
Greven Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Ja powiem, ja powiem! Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to jutro zawieziemy z Anią Montera do nowego domu :razz: Quote
Miła od Gucia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Monter, Ty szczęściarzu. Sandra wozi szczęśliwie pieski do domków hihi Quote
Greven Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Dzisiaj z A.I.R. zawieźliśmy Montera do nowego domu. Zamieszkał w kawalerce na Bukowym, tuż koło lasu. To bardzo ładna i doskonała do spacerów okolica. Monterem było spore zainteresowanie, więc w domkach można było wybierać - i mam nadzieję, że wybraliśmy dobrze ;) Serdecznie dziękuję A.I.R. za tymczasowanie Montera (lepszy DT trudno sobie wymarzyć) i cioteczkom za zaglądanie na wątek, trzymanie kciuków i ciepłe słowa. Tak w ogóle, to Monter ma charakter bestii, więc całe szczęście, że jest taki mały. Atak na skarpetkę i troczek od bluzy przypuszcza w warkotem, a jakie ma wtedy diabelskie spojrzenie... Quote
Miła od Gucia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Super, Sandra, nie mogę się do Ciebie dodzwonić, Sandi chce Ci dać buzi Quote
A.R.S. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Greven'] Tak w ogóle, to Monter ma charakter bestii, więc całe szczęście, że jest taki mały. Atak na skarpetkę i troczek od bluzy przypuszcza w warkotem, a jakie ma wtedy diabelskie spojrzenie... Jakby ktoś nie wierzył. Bestia: Jak jechaliśmy to zrobiłam mu tylko zdj. jak był już w transporterze. W samochodzie strasznie piszczał, choć mówiłam do niego i wsadzałam palce, aby czuł, że jestem. On jednak rozpoczął atak na kratkę i popsuł, i wypadła (mój Monster kochany :loveu:) Dalej jechał więc na kolanach, zajął się szalikiem i był szczęśliwy- bo przecież najważniejsza jest zabawa :p [quote name='Greven'] Serdecznie dziękuję A.I.R. za tymczasowanie Montera (lepszy DT trudno sobie wymarzyć) Nie zawstydzaj. Cieszę się, że mogłam mu pomóc. Jeszcze dziś się łapałam na tym, że myślałam, że muszę Monterowi to, albo tamto... a on już u Asi :loveu: Tu jeszcze pożegnanie z Werą Zdj z nowego domu ma na aparacie Greven, mam nadzieję, że net pozwoli jej tu coś wstawić. I jak dostaniesz na maila jakieś nowe zdjęcia, to wiesz, ja tu CZEKAM! Ach... tęskni mi się.. Oby było jak najlepiej. Quote
Miła od Gucia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Lew rozszarpujący klatkę. A taki malutki, taki milutki :lol: Quote
Greven Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Atak na człowieka, hi hi. Resztę zdjęć z nowego domu wysłałam do Ani, ona szybciej wstawi. Quote
mysza 1 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Czy to Ci Państwo, którzy do mnie pisali? Już wiem, to oni, bo to samo osiedle. Testuję portale, które są najskuteczniejsze. Jednak allegro. Quote
A.R.S. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Tak, Pani mówiła, że znalazła ogłoszenie na allegro. To samo ci co wcześniej przyjeżdżali go oglądać. To wklejam. Tutaj jak go przywieźliśmy Zwiedzanie nowego lokum Quote
A.R.S. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ostatnie zabawy ze mną :sad: Jak szłyśmy dałam mu zabawkę, aby się czymś zajął Quote
mysza 1 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='A.R.S.']Tak, Pani mówiła, że znalazła ogłoszenie na allegro. To samo ci co wcześniej przyjeżdżali go oglądać. To wklejam. Tutaj jak go przywieźliśmy Ale czaderski kapelusz :evil_lol: Mało tych fotek z nowego domu, gdzie opiekunowie? Quote
A.R.S. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przepraszam za offa, ale zapraszam Was na bazarki (chociaż do hopania, będę wdzięczna) u Greven coraz mniej pieniędzy na siano:-(... idzie zima.. http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-srebro-koral-nie-tylko-zapraszamy-do-15-11-a-173033/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-ksiazki-harlequiny-na-jesienne-wieczory-do-12-11-a-172990/ A przy okazji, Monter w nowym domku wygląda tak: (zdj dostałam od pani Joanny) Quote
Miła od Gucia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 a co słychać u Montera, jak mu się wiedzie, pewnie urósł ?? Quote
Cudak Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/176247-A-liczna-maA-a-mA-odziutka-suczka-Potrzebne-na-STERYLKAE-i-zdiagnozowanie-guza?p=13754653#post13754653 Potrzebne deklaracje na sterylizację suczki i zdiagnozowanie guzka, którego ma na brzuchu :-( Prosimy o pomoc! Quote
Miła od Gucia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178180-TRAGEDIA-Sunia-z-urwanAE-A-apkAE-ZdjAE-cia-drastyczne Quote
Cudak Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Greven']Nie żyje mama Montera.[/QUOTE] Co się jej stało? Quote
Greven Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Nie wiadomo. Podobno leżała na budzie i miała drgawki. Gospodarz ją dobił. Quote
Cudak Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Nie pytam, jak dobił... :( A ja widziałam matkę Hienki, chyba mieszka w tej "agroturystyce". Quote
Recommended Posts