Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Uroczy. Tylko dla wyjątkowego domu:eviltong:, ostra selekcja konieczna.

Pewnie, że tak.
Dziś o 19 przyjeżdża Pani zainteresowana Monterkiem.
Tak bym chciała, żeby znalazł swój kochający domek..

Posted

Dzisiaj z A.I.R. zawieźliśmy Montera do nowego domu. Zamieszkał w kawalerce na Bukowym, tuż koło lasu. To bardzo ładna i doskonała do spacerów okolica.

Monterem było spore zainteresowanie, więc w domkach można było wybierać - i mam nadzieję, że wybraliśmy dobrze ;)

Serdecznie dziękuję A.I.R. za tymczasowanie Montera (lepszy DT trudno sobie wymarzyć) i cioteczkom za zaglądanie na wątek, trzymanie kciuków i ciepłe słowa.

Tak w ogóle, to Monter ma charakter bestii, więc całe szczęście, że jest taki mały. Atak na skarpetkę i troczek od bluzy przypuszcza w warkotem, a jakie ma wtedy diabelskie spojrzenie...

Posted

[quote name='Greven']
Tak w ogóle, to Monter ma charakter bestii, więc całe szczęście, że jest taki mały. Atak na skarpetkę i troczek od bluzy przypuszcza w warkotem, a jakie ma wtedy diabelskie spojrzenie...

Jakby ktoś nie wierzył.
Bestia:

Jak jechaliśmy to zrobiłam mu tylko zdj. jak był już w transporterze.
W samochodzie strasznie piszczał, choć mówiłam do niego i wsadzałam palce, aby czuł, że jestem. On jednak rozpoczął atak na kratkę i popsuł, i wypadła (mój Monster kochany :loveu:) Dalej jechał więc na kolanach, zajął się szalikiem i był szczęśliwy- bo przecież najważniejsza jest zabawa :p

[quote name='Greven']
Serdecznie dziękuję A.I.R. za tymczasowanie Montera (lepszy DT trudno sobie wymarzyć)

Nie zawstydzaj. Cieszę się, że mogłam mu pomóc. Jeszcze dziś się łapałam na tym, że myślałam, że muszę Monterowi to, albo tamto... a on już u Asi :loveu:

Tu jeszcze pożegnanie z Werą

Zdj z nowego domu ma na aparacie Greven, mam nadzieję, że net pozwoli jej tu coś wstawić.
I jak dostaniesz na maila jakieś nowe zdjęcia, to wiesz, ja tu CZEKAM!
Ach... tęskni mi się..
Oby było jak najlepiej.

Posted

Tak, Pani mówiła, że znalazła ogłoszenie na allegro. To samo ci co wcześniej przyjeżdżali go oglądać.

To wklejam.
Tutaj jak go przywieźliśmy

Zwiedzanie nowego lokum

Posted

[quote name='A.R.S.']Tak, Pani mówiła, że znalazła ogłoszenie na allegro. To samo ci co wcześniej przyjeżdżali go oglądać.

To wklejam.
Tutaj jak go przywieźliśmy

Ale czaderski kapelusz :evil_lol:
Mało tych fotek z nowego domu, gdzie opiekunowie?

• 4 weeks later...
Posted

Przepraszam za offa, ale zapraszam Was na bazarki (chociaż do hopania, będę wdzięczna) u Greven coraz mniej pieniędzy na siano:-(... idzie zima..

http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-srebro-koral-nie-tylko-zapraszamy-do-15-11-a-173033/

http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-ksiazki-harlequiny-na-jesienne-wieczory-do-12-11-a-172990/

A przy okazji, Monter w nowym domku wygląda tak:
(zdj dostałam od pani Joanny)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...