Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do licha ! Ktoś nas nieźle opierniczy ! Ten topik jest przecież o Klubówce organizowanej przez WSPANIAŁYCH LUDZI :D . A my tu jakieś gadu gadu o bullach....... :D

• 3 weeks later...
Posted

No i co, zgłoszenie na wystawę sie posypało... mam jakieś kosmiczne ikonki... Mogę sobie wydrukować takie koszalińskie i wysłać? A gdzie są jakieś dokładniejsze informacje o tych domkach? Ile osób w jednym? Coś zaplanować muszę...

Posted

Łukasz... mnie posądzać o coś takiego... mnie? Byc może jakiś problem w sieci, mam interent radiowy. Ale skoro mogę wysłać inne zgłoszenie, to wyślę :D Dorotka, pwiedz mi droga jakiego pieska wystawiasz na tej bulliadzie? Czy Penny będzie stała obok siostry? Interesuje mnie to niezmiernie, bo ostatnio Pola wygrała w ringu z własną hodowczynią :D Ciekawa jestem jak zakończyłoby się to spotkanie :D :wink: Poza :drinking: oczywiście :D

Posted

Jasne :lol: :drinking: Penny zobaczyłaby swoją mamusię po 2 latach! Z drugiej strony szkoda, ze niebędzie jej ciotek, mamuśki i całej reszty, ciekawa jestem jak by się zachowała wobec nich :D Pewnie chciałaby wylizać im migdałki. :lol: :lol: Zobaczę, jak będzie z tym dzikiem, ale na wystawie będę na 100 % :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam po przerwie wakacyjnej.

Hotele:

“Sport Centrum” Nowa Ruda, ul Kłodzka 16 - 074 872 64 81, 0 74 872 64 33

Ośrodek Wypoczynkowy „Radków” (20 km od Nowej Rudy) – 0 74 8712 873

Domki kempingowe nad zalewem – Radków – tel./fax. 074 87 19 266

Potwierdzenie wplaty? Jedyny znany mi sposób to fax do oddzialu w Koszalinie. Tel./fax 094 348 06 86

Trochę zmienilam zdanie - pokażę jednego pieska - WWW KROPKA Port Erin zadebiutuje w klasie baby

Posted

w którym z tych miejsc podanych przez porterin rezerwujecie noclegi?

my debiutujemy w klasie baby :lol:

czy seminarium tez jest platne czy tylko impreza z dzikiem?
bardzo chcielibysmy posłuchac wykladów ale z kolei nie bedziemy "dzikowac" ;) bo jestesmy wegetarianami
stąd niema sensu płacic za impreze. czy ktos mi mowił ze w seminarium mozna brac udział nie płacac dodatkowych 60zł ale czy to pewne?

Posted

Widze, ze nie tylko my odpuszczamy sobie "dzika dla bogatych" ;) 8) :lol:
Strasznie wygorowana cena jak za jedna osobe, doliczajac nocleg, dojazd, koszt wystawy - trzeba by bylo odpuscic sobie ze dwie kolejne wystawy... Za dwie osoby robi sie juz z tego 120zl :roll:
A seminarium pewnie bedzie oblegane, bo tylko z racji na nie wiele osob bedzie juz w sobote, a nie na samej wystawie.

Posted

Mam nadzieję, że z racji seminarium, ale mam też drugą nadzieję, że nie tylko z racji na seminarium.:o

Dla bogatych to jest pogoda, a nie dzik.

Ja chcę dzika!!! :eating:
Przyznaję się bez bicia - tak jak moje psy jestem mięsożerna. :facelick:

Posted

Nie chodzi o rodzaj pozywienia czy "pogode" - ale za 60zl to mozna niezla impreze zrobic dla kilku osob, a nie dla jednej. Tyle to studniowki kosztuja :lol:

Posted

Ja też sobie odpuszczam dzika, a to dlatego, że będę z dzieckiem na urlopie w Kudowie i nie bardzo widzę pobyt z nią na seminarium... ale na wystawę jadę na pewno, zgłoszenie wysłane, a potwierdzenie opłaty wysłałam na adres emailowy samego szefa klubu :wink: i dostałam odpowiedź, że zapisane, zatwierdzone, zaksięgowane :wink:

Posted

Jahu, miasto wybierasz fantastyczne, bo Kudowa jest piękna i uwielbiam tam jeździć. Tylko, że ja mam tam rodzinę męża i u nich będe tydzień. Także nie wiem gdzie przyjmują z psami, ale jestem pewna, że w większości ośrodków. Ceny różne z tego co wiem, średnio 100 zł za dobę bez jedzenia. Są tańsze i droższe, trzeba jednak popytac. Koleżanka szukała na wrzesien i nie ma problemu z miejscami.
Jeśli przyjedziesz to koniecznie musimy sie spotkać z psami na spacerkach :wink: Daj znać na priv jak coś ustalisz :D

Posted

Dzis dzwoniłem do Pana Pławińskiego do domu.Niestety rozmawiałem tylko z jego żoną i dowiedziałem sie tyle ze nie wiadomo ile jest zgłoszeń bo nie sprawdzali jeszcze.Mam dzwonic wieczorkiem i sie upewnić czy moje zgłoszenie doszło bo po urlopie dopiero dzis sprawdzą zgloszenia.Mysle że nie ma sie na razie czego bac !:)

Posted

Ja ewentualne zgłoszenie wyślę dopiero pod koniec sierpnia, gdy już będę wiedziała jak pracuję we wrześniu...

Myślę, że wiele osób wysyła zgłoszenia dopiero w ostatniej chwili. :D