Ambra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 a ja ją dzis dopiero zobaczyłam! o nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować adopcji i powietać nową uczestniczke forum! dołaczam do oczekiwań na zdjecia!:lol: Quote
Glutofia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Monia zmień tytuł wątku Proszę jak mnie Maciaszek wyszkoliła! Quote
_Mona Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 właśnie Glucia ma rację ...;) Justynko czekamy na nowe zdj i info na tem Sary? Quote
dobermanica1987 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 ok zmienie jak tylko obcykam jak to sie robi:lol: Quote
KORA&INKA NA ZAWSZE Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Obiecuję pisać i dodac fotki jak tylko bede mieć chwilę, bo teraz to wypadałoby się w końcu pouczyć do sprawdzianu:p Sarcia jest przecudowna, to trzeci najlepszy pies świata. Jak wchodzę do domu to z radości wyprawia takie figury, że zstanawiam się czy nie ma za sobą kariery w cyrku:) Pozdrawiam wszystkich Quote
Glutofia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witam nową forumowiczkę. Monia dajesz w pierwszym poście edytuj później zaawansowan edycja i zmieniasz- to też szkoła Maciaszek :cool3: Quote
Recommended Posts