Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta skóra i kości to mój pies w ostatnich tygodniach życia.... ale Jagoda wyjdzie z tego!

Jest też bardzo chuda. Choć nie powiem, ten jamnik ze zdjęcia to trochę za bardzo pojedzony jest :p

Posted

W dt dojdzie szybciutko do siebie. Jamniorki tak łatwo się nie poddają, a już z Waszą pomocą Jagódka odżyje. Mój Harutek też był chudziutki, ale 6 kg a nie 4 i do dzisiaj oblatuje trawniki pod domem żeby coś wrzucić na ruszta bo jamiory tak mają (śmieciarze:eviltong: ).
Trzymam za piękną Jagódkę kciuki.

Posted

dziś dopiero odebrałam jej wyniki badań krwi. Ma doskonałe!! aż dziw! niepokojący jest tylko poziom żółci, który wskazywał by na nieprawidłowości ze strony wątroby, więc wcina karmę Royala "dla wątrobowców" :p wcina aż jej się uszy trzęsą. Mój wet stwierdził że nad operacją tych guzów trzeba by się 3 razy zastanowić, bo ma za mało tkanki aby potem tą skórę naciągnąć. Chyba że wróci do prawidłowej wagi, a poza tym guzów jest tak dużo że powinno się usuwać je na dwa razy, a to wiadomo obciążenie dla takiej staruszki. Zobaczymy co powie wet na tymczasie. Poczekamy zobaczymy. Narazie nie ma sie co martwić tylko tuczyć psinkę :) a później bezpiecznie dowieźć na miejsce.

Posted

ja narazie zrobiłam jeden bazarek, w którym brałaś udział, był on przeznaczony dla Misia
[*] przydadzą się następne.

a co do terminu to już pół tygodnia minęło więc chyba w przyszłym tyg. pojedzie:multi:

Posted

[quote name='anado']A moze jakis bazarek?Sama nie potrafie ale znalazlabym co nieco.A moze przegapilam i juz cos jest zorganizowane?Jesli tak to przepraszam[/quote]

Ja myślę, że bazarek zawsze się przyda!

Piechcia, zapewne je hepatic :p mój Bursztyn strasznie grymasił i nie chciał tego jeść :shake: ale Jagódce zasmakowało :lol:

Posted

[quote name='piechcia15']ja narazie zrobiłam jeden bazarek, w którym brałaś udział, był on przeznaczony dla Misia
[*] przydadzą się następne.

a co do terminu to już pół tygodnia minęło więc chyba w przyszłym tyg. pojedzie:multi:[/quote]
Bardzo mnie to cieszy jakby brakowalo drobiazgow na bazarek to zapraszam.Niestety sama nie potrafie go zorganizowac,ale rzeczy zawsze jakies znajde.Polecam sie i pozdrawiam:lol:

Posted

Jak znajdziecie chetna to ja podesle jakas paczke,no chyba,ze ktos blisko mnie by sie podjal to bysmy sie spotkaly osobiscie.Jestem gotowa na propozycje

Posted

jeśli sie nie znajdzie nik chętny bliżej anado to możemy ewentualnie zrobić tak, że zrobisz fotki przedmiotów i opisy, wyślesz mi a ja bazarek zrobię, a jak się coś sprzeda to będziesz wysyłać :) już mam tyle klamotów w domu, że półek mi brakuje więc wolałabym uniknąć przysyłania mi kolejnych :)

Posted

ok choc wolalabym by ktos sie znalazl,bo ja w internecie noga jestem.Zdjecia itp.to dla mnie czarna magia,ale jak zajdzie taka potrzeba to poprosze corke o pomoc.

Posted

[quote name='anado']A moze _Lara?Gdybys sie mogla podjac to jestesmy w miare blisko siebie,jak myslisz?[/quote]

Tylko że ja też mam już masę rzeczy w domu, :placz: nie mam gdzie tego dawać :(

Posted

To ja Ci napiszę, jak podziałać:) Dopiero sama przez to przeszłam,więc się chcętnie podzielę doświadczeniem.
Rzeczy nie ma co wysyłać dziewczynom, bo nie wiadomo, co się sprzeda. Wysyłanie w kółko kosztuje, lepiej te nawet 5 złotych jakiemuś psu dać.
Wystarczy, że masz cyfrowy aparat i umiesz wysłać zdjęcia mailem. Reszta to bułka z masłem, żeby tu nie rozmywać tematu, możesz do mnie na PW pisać i pytać o wszystko.

Suńkę zwyczajnie przegapiłam, zagnało mnie do Amisia na koniec świata;)

Posted

Racja.Postaram sie na jutro sciagnac core do siebie i zrobimy te zdjecia,bo faktycznie nie chce zagracac dziewczynom domow.A tak wyslane beda tylko te rzeczy,ktore zostana kupione[mam nadzieje].Dzieki za propozycje pomocy,byc moze skorzystam.

Posted

a ja dziś byłam u pana doktora i dostałam kolejna dostawę karmy dla sunieczki :) cały plecak tego miałam :) i to ciągle Royal :) ahh ten pan doktor to spadł nam z nieba :)a sunia wcina karmę aż piszczy!!:multi: