Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Toller']sędzia zagraniczny; hmm, ciekawe czy wytrwają w tym postanowieniu :cool3:[/QUOTE]

No dokladnie: oni tak daja "na podpuche" a potem CYK i na (tanszego) Polaka zmieniaja u ktorego prawie nikt by nie zglosil :angryy:

Sa takie oddzialy na ktore trzeba brac poprawke i do nich nalezy Legnica...niestety...

Posted

[quote name='Cancun']No dokladnie: oni tak daja "na podpuche" a potem CYK i na (tanszego) Polaka zmieniaja u ktorego prawie nikt by nie zglosil :angryy:

Sa takie oddzialy na ktore trzeba brac poprawke i do nich nalezy Legnica...niestety...[/QUOTE]
lub Częstochowa :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Boshe, czy wszędzie musi byc p. Szemraj...?

Pzdr.[/QUOTE]

[COLOR=#111111][B][QUOTE]
[COLOR=#111111][B]Z żalem zawiadamiamy, że zmarł [/B][/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2]

[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#111111][B]Kol. PAWEŁ SZEMRAJ[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]

[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#111111][B]Skarbnik Zarządu Głównego,
Przewodniczący Zarządu Oddziału w Łodzi,
międzynarodowy sędzia kynologiczny.
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#111111]Zarząd Główny Związku Kynologicznego w Polsce

[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#111111]Pogrzeb odbędzie się 10 listopada (wtorek) o godz.12.30
w Łodzi na Cmentarzu Doły Rzymsko-Katolickim
pod wezwaniem Św. Wincentego przy ul. Smutnej 9[/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]

Skopiowane ze strony ZK.[/B][/COLOR]

Posted

Ciekawe czy z tymi planami na zagranicznych sędziów wytrwają czy w ostatnim momencie podrzucaą kogoś 'bardzo fajnego' :shake:
W akżdym razie my ze wzgledu na cene sobie chyba odpuścimy :cool1:

Posted

My chyba jednak nie pojedziemy ze względu na cenę (w sumie to za krajówkę za szczunki 50 zł...) i ze względu na sędzine. Ewentualnie pojedziemy tylko na MP, ale raczej mi się nie chcę, wolę odkładać kasę na światówkę :-]

Posted

[quote name='betka-sp']mam pytanie...jakie są warunki w Głogowie?? ile miejsca..jakie ringi........parking płatny??[/QUOTE]

ciasno, na plyte glowna sa wpuszczane tylko psy do oceny - nie mozna sie tam rozkladac z rzeczami

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='REDA&MELA']A jak się dostać z dworca pkp na miejsce wystawy? W ogóle przy jakiej ulicy jest teren wystawy ?[/QUOTE]

Wystawa będzie(jak co roku)w Hali Widowiskowo-Sportowej,ul.Wita Stwosza 1.Z dworca PKP to jest niezły kawałek na piechotkę.Komunikacją miejską nie jeżdżę :shake:,ale po wyjściu z dworca,trochę po prawej stronie są przystanki autobusowe,na pewno coś jedzie w tamtą stronę.Jak będę w mieście,to sprawdzę ;).

Posted

Hej, Buszki! Spać nie możesz...?
Pewnie nakarmiłaś wczoraj swoją Rodzinke przysmakami, to i ruszac się nie chcą z łóżeczek. A Ty za to, hop do laptoka, prawda?
Jak tam wczoraj było? Buszka zagadała?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, Buszki! Spać nie możesz...?
Pewnie nakarmiłaś wczoraj swoją Rodzinke przysmakami, to i ruszac się nie chcą z łóżeczek. A Ty za to, hop do laptoka, prawda?
Jak tam wczoraj było? Buszka zagadała?

pzdr.[/QUOTE]

Pewnie,że moi śpią.A ja już w lesie byłam z psami i kotem na wiosennym spacerze :evil_lol:.
Do laptopika się dorwałam :multi:,to se piszę(i czytam) i przy okazji może się przydam :lol:.