Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziasto4']Czekamy więc na fotki nowej fryzury :grins:[/QUOTE]

Beda wieczorem :razz: Tylko zastanawiam sie nad jednym.. Bo chce zeby na grzbiecie miala krotkie wloski. Ostatnio pani nie uzywala maszynki tylko calosc robila nozyczkami, bo ja tak powiedzialam. A czy maszynka wychodza bardzo krotkie wlosy?

Posted

[quote name='Megula']Beda wieczorem :razz: Tylko zastanawiam sie nad jednym.. Bo chce zeby na grzbiecie miala krotkie wloski. Ostatnio pani nie uzywala maszynki tylko calosc robila nozyczkami, bo ja tak powiedzialam. A czy maszynka wychodza bardzo krotkie wlosy?[/QUOTE]
Ja tak strzygę maszynką, żeby wyszły w sam raz, tak 5-7mm na oko chyba :hmmmm: Powiedz fryzjerce ile mm mają mieć włoski;)
Kiedy jeszcze korzystaliąmy z usług fryzjerskich to właśnie zawsze informowałam, żeby przypadkiem do gołej skóry mi psa pani fryzjerka nie ogoliła:cool1:

Tzn teraz mają po 5-7mm, a strzygłam ich z półtora tygodnia temu chyba :hmmmm:

Posted

Wrocilam! :multi:
Troszke sie zmeczylam bo najpierw jechalysmy 30 minut busem, a pozniej godzinka chodzenia. O 16 zostawilam mała w salonie i pojechalam na wycieczke po Rudzie Śląskiej :eviltong: Powiedzialam pani fryzjerce wszystko jak ma wygladac, zeby nie bylo maszynka za krotko i jest idealnie :loveu: Dzieki Madzia :Rose:

[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/1476/megiidm8.jpg[/IMG]
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/7633/megii3qj8.jpg[/IMG]
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/8559/megii4ji5.jpg[/IMG]
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/8189/megii5mn3.jpg[/IMG]

Posted

Aaaa... nastepny golas :placz:
A czy wiecie, że zapowiadają srogą i wczesną zimę, bo bociany już zaczęły odlatywać :-(
Strzyżonko bardzo udane, ale ja pozostaję jednak przy włochatym ;)

Posted

[quote name='danani']Aaaa... nastepny golas :placz:
A czy wiecie, że zapowiadają srogą i wczesną zimę, bo bociany już zaczęły odlatywać :-(
Strzyżonko bardzo udane, ale ja pozostaję jednak przy włochatym ;)[/QUOTE]

Ja sie zakochalam w takim golasku :loveu: Ale kazdy lubi inaczej :) W zime bedzie nosila sweterki i nie bedzie jej zimno :razz: Zreszta jej włosy tego potrzebuja.. sa grube i jakies takie szortkie :shake: a po strzyzeniu poprawiaja sie jakosciowo :)

Posted

Nie ma to jak krótka fryzurka,psiak sie nie męczy,no chyba ze chodzi w papilotach.Ja sobie nie wyobrazam mojej Fridy biagajacej w rozpuszczonych włosach bez przerwy.Chyba by sie zaplątała .

Posted

No i super wygląda!! :)
Goalski są urocze prawda?:loveu: Takie mięciutki i delikatne ciałko mają :)
Ale Masterkowi następnym razem chyba zostawię kitkę jednak :)

[quote name='danani']Aaaa... nastepny golas :placz:
Strzyżonko bardzo udane, ale ja pozostaję jednak przy włochatym ;)[/QUOTE]
Słyszałam o tym dzisiaj...:roll:

Posted

[quote name='madziasto4']No i super wygląda!! :)
Goalski są urocze prawda?:loveu: Takie mięciutki i delikatne ciałko mają :)
Ale Masterkowi następnym razem chyba zostawię kitkę jednak :)[/QUOTE]

Aaaa te ciałko jest najlepsze :loveu:

Posted

[quote name='Megula']Aaaa te ciałko jest najlepsze :loveu:[/quote]

"Wiem, żem ja cała
Nie tylko z ciała,
Że oprócz ciała mam przecież i duszę! "

taki cytacik :eviltong:

Guest Agata_B
Posted

madziasto4 - sama obcinałaś twoich chłopców? :loveu:

Posted

[quote name='danani']"Wiem, żem ja cała
Nie tylko z ciała,
Że oprócz ciała mam przecież i duszę! "

taki cytacik :eviltong:[/QUOTE]

Fajny :grins:

[quote name='Magda_Miki']Bardzo pyszczkowa fryzurka:loveu: Kitki jeszcze nie chcesz ścinać?[/QUOTE]

Jakos nie umiem sie z nia pozegnac :evil_lol:

[quote name='madziasto4']:ghost_2:

Niestety- bociany odleciały...:roll:[/QUOTE]

U mnie na osiedlu jeszcze jeden siedzi w gniezdzie :eviltong: Tylko czemu on sie nigdy nie rusza? :mdrmed:

Posted

[quote name='Megula']Fajny :grins:

U mnie na osiedlu jeszcze jeden siedzi w gniezdzie :eviltong: Tylko czemu on sie nigdy nie rusza? :mdrmed:[/quote]

Kalinka Jędrusik :lol:

Może wypchany ;)

Posted

[quote name='ROZI']Madzia - madziasto 4 i Madzia mod. to chyba pomyliły się ze swoim powołaniem i bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od nich :lol:[/quote]
W zasadzie jeszcze się nie minęłyśmy, wszystko przed nami :evil_lol:

[quote name='Megula']
U mnie na osiedlu jeszcze jeden siedzi w gniezdzie :eviltong: Tylko czemu on sie nigdy nie rusza? :mdrmed:[/quote]
Atlas klej okej:diabloti:

Posted

Megi istny Duś :loveu:

oglądałam stare zdjęcia Siusiaka i stwierdzam śmiało, że troszkę go zapuszczę, żeby miał tak z 3cm na grzbiecie :loveu:
a jak go podtuczę, to skrócimy firankę...

[bałdzo odległe plany]

a Madźkowe fryzurki na żywo są jeszcze lepsze :loveu:

Posted

[quote name='ROZI']Madzia - madziasto 4 i Madzia mod. to chyba pomyliły się ze swoim powołaniem i bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od nich :lol:[/quote]

[quote name='madziasto4']W zasadzie jeszcze się nie minęłyśmy, wszystko przed nami :evil_lol:
[/quote]

Prawda! Może jeszcze kiedyś się pomyśli, co Magdaleno?:razz:

[quote name='Megula']
Jakos nie umiem sie z nia pozegnac :evil_lol:
[/quote]

Ja też nie umiałam... to było straszne przeżycie, ale zrobiłam to:cool1: Zastanawiam się tylko jak ta grzywa będzie pasować do zimowej długiej fryzury. Może ją zapuszczę i powrócę na chwilę do kitki:roll: