ROZI_ Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oj , jaka szkoda , że ten Koszalin tak daleko od Zielonej Góry;) Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hihi:eviltong: Mój tata często jeździ w delegacje do firmy w ZG. Następnym razem zabiorę się z nim:lol: Quote
Megula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Na godzine 16 jade z Megi do fryzjerka :multi: Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Czekamy więc na fotki nowej fryzury :grins: Quote
Megula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='madziasto4']Czekamy więc na fotki nowej fryzury :grins:[/QUOTE] Beda wieczorem :razz: Tylko zastanawiam sie nad jednym.. Bo chce zeby na grzbiecie miala krotkie wloski. Ostatnio pani nie uzywala maszynki tylko calosc robila nozyczkami, bo ja tak powiedzialam. A czy maszynka wychodza bardzo krotkie wlosy? Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Megula']Beda wieczorem :razz: Tylko zastanawiam sie nad jednym.. Bo chce zeby na grzbiecie miala krotkie wloski. Ostatnio pani nie uzywala maszynki tylko calosc robila nozyczkami, bo ja tak powiedzialam. A czy maszynka wychodza bardzo krotkie wlosy?[/QUOTE] Ja tak strzygę maszynką, żeby wyszły w sam raz, tak 5-7mm na oko chyba :hmmmm: Powiedz fryzjerce ile mm mają mieć włoski;) Kiedy jeszcze korzystaliąmy z usług fryzjerskich to właśnie zawsze informowałam, żeby przypadkiem do gołej skóry mi psa pani fryzjerka nie ogoliła:cool1: Tzn teraz mają po 5-7mm, a strzygłam ich z półtora tygodnia temu chyba :hmmmm: Quote
Megula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wrocilam! :multi: Troszke sie zmeczylam bo najpierw jechalysmy 30 minut busem, a pozniej godzinka chodzenia. O 16 zostawilam mała w salonie i pojechalam na wycieczke po Rudzie Śląskiej :eviltong: Powiedzialam pani fryzjerce wszystko jak ma wygladac, zeby nie bylo maszynka za krotko i jest idealnie :loveu: Dzieki Madzia :Rose: [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/1476/megiidm8.jpg[/IMG] *** [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/7633/megii3qj8.jpg[/IMG] *** [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/8559/megii4ji5.jpg[/IMG] *** [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/8189/megii5mn3.jpg[/IMG] Quote
danani Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Aaaa... nastepny golas :placz: A czy wiecie, że zapowiadają srogą i wczesną zimę, bo bociany już zaczęły odlatywać :-( Strzyżonko bardzo udane, ale ja pozostaję jednak przy włochatym ;) Quote
Megula Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='danani']Aaaa... nastepny golas :placz: A czy wiecie, że zapowiadają srogą i wczesną zimę, bo bociany już zaczęły odlatywać :-( Strzyżonko bardzo udane, ale ja pozostaję jednak przy włochatym ;)[/QUOTE] Ja sie zakochalam w takim golasku :loveu: Ale kazdy lubi inaczej :) W zime bedzie nosila sweterki i nie bedzie jej zimno :razz: Zreszta jej włosy tego potrzebuja.. sa grube i jakies takie szortkie :shake: a po strzyzeniu poprawiaja sie jakosciowo :) Quote
duszek01 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Nie ma to jak krótka fryzurka,psiak sie nie męczy,no chyba ze chodzi w papilotach.Ja sobie nie wyobrazam mojej Fridy biagajacej w rozpuszczonych włosach bez przerwy.Chyba by sie zaplątała . Quote
madziasto4 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No i super wygląda!! :) Goalski są urocze prawda?:loveu: Takie mięciutki i delikatne ciałko mają :) Ale Masterkowi następnym razem chyba zostawię kitkę jednak :) [quote name='danani']Aaaa... nastepny golas :placz: A czy wiecie, że zapowiadają srogą i wczesną zimę, bo bociany już zaczęły odlatywać :-( Strzyżonko bardzo udane, ale ja pozostaję jednak przy włochatym ;)[/QUOTE] Słyszałam o tym dzisiaj...:roll: Quote
Megula Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='madziasto4']No i super wygląda!! :) Goalski są urocze prawda?:loveu: Takie mięciutki i delikatne ciałko mają :) Ale Masterkowi następnym razem chyba zostawię kitkę jednak :)[/QUOTE] Aaaa te ciałko jest najlepsze :loveu: Quote
danani Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='Megula']Aaaa te ciałko jest najlepsze :loveu:[/quote] "Wiem, żem ja cała Nie tylko z ciała, Że oprócz ciała mam przecież i duszę! " taki cytacik :eviltong: Quote
Magda Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Bardzo pyszczkowa fryzurka:loveu: Kitki jeszcze nie chcesz ścinać? Nie straszcie tą zimą:placz: Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Nie straszcie tą zimą:placz:[/QUOTE] :ghost_2: Niestety- bociany odleciały...:roll: Quote
Guest Agata_B Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 madziasto4 - sama obcinałaś twoich chłopców? :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Agata_B']madziasto4 - sama obcinałaś twoich chłopców? :loveu:[/QUOTE] :fadein: :fadein: Quote
ROZI_ Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Madzia - madziasto 4 i Madzia mod. to chyba pomyliły się ze swoim powołaniem i bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od nich :lol: Quote
Megula Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='danani']"Wiem, żem ja cała Nie tylko z ciała, Że oprócz ciała mam przecież i duszę! " taki cytacik :eviltong:[/QUOTE] Fajny :grins: [quote name='Magda_Miki']Bardzo pyszczkowa fryzurka:loveu: Kitki jeszcze nie chcesz ścinać?[/QUOTE] Jakos nie umiem sie z nia pozegnac :evil_lol: [quote name='madziasto4']:ghost_2: Niestety- bociany odleciały...:roll:[/QUOTE] U mnie na osiedlu jeszcze jeden siedzi w gniezdzie :eviltong: Tylko czemu on sie nigdy nie rusza? :mdrmed: Quote
danani Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Megula']Fajny :grins: U mnie na osiedlu jeszcze jeden siedzi w gniezdzie :eviltong: Tylko czemu on sie nigdy nie rusza? :mdrmed:[/quote] Kalinka Jędrusik :lol: Może wypchany ;) Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='ROZI']Madzia - madziasto 4 i Madzia mod. to chyba pomyliły się ze swoim powołaniem i bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od nich :lol:[/quote] W zasadzie jeszcze się nie minęłyśmy, wszystko przed nami :evil_lol: [quote name='Megula'] U mnie na osiedlu jeszcze jeden siedzi w gniezdzie :eviltong: Tylko czemu on sie nigdy nie rusza? :mdrmed:[/quote] Atlas klej okej:diabloti: Quote
PositiveThought Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Megi istny Duś :loveu: oglądałam stare zdjęcia Siusiaka i stwierdzam śmiało, że troszkę go zapuszczę, żeby miał tak z 3cm na grzbiecie :loveu: a jak go podtuczę, to skrócimy firankę... [bałdzo odległe plany] a Madźkowe fryzurki na żywo są jeszcze lepsze :loveu: Quote
Megula Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='madziasto4']Atlas klej okej:diabloti:[/QUOTE] Haha, no :grins: :grins: :grins: Quote
Magda Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='ROZI']Madzia - madziasto 4 i Madzia mod. to chyba pomyliły się ze swoim powołaniem i bardzo żałuję , że mieszkam tak daleko od nich :lol:[/quote] [quote name='madziasto4']W zasadzie jeszcze się nie minęłyśmy, wszystko przed nami :evil_lol: [/quote] Prawda! Może jeszcze kiedyś się pomyśli, co Magdaleno?:razz: [quote name='Megula'] Jakos nie umiem sie z nia pozegnac :evil_lol: [/quote] Ja też nie umiałam... to było straszne przeżycie, ale zrobiłam to:cool1: Zastanawiam się tylko jak ta grzywa będzie pasować do zimowej długiej fryzury. Może ją zapuszczę i powrócę na chwilę do kitki:roll: Quote
Recommended Posts